Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7-8/11/2015 η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA B που διοργανώθηκε από την ΕΠΟ σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
Σχολή ανανέωσης Ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου UEFA
Ποδοσφαιρο
09/11/2015 | 12:00

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7-8/11/2015 η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA B που διοργανώθηκε από την ΕΠΟ σε συνεργασία με την Ένωσή μας . Η Σχολή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΚΙ στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο και περιελάμβανε θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εφαρμογή εντός του Ενωσιακού Γηπέδου.
Στην Σχολή δίδαξε ο Εκπαιδευτής της Τεχνικής και Αναπτυξιακής Επιτροπής της ΕΠΟ και καθηγητής στα ΤΕΕΦΑΑ κ. Μιχάλης Μητροτάσιος, και την παρακολούθησαν προπονητές κάτοχοι του διπλώματος UEFA B που διαμένουν ή εργάζονται στα νησιά μας και σε γειτονικές Ενώσεις.
Μετείχαν στη Σχολή και παρακολούθησαν με επιτυχία από το Σ.Π.Π. ΑΧΑΪΑΣ οι κ.κ. Φοής Φ. και Αθηναίος Μ., από το Σ.Π.Π. ΗΛΕΙΑΣ οι κ.κ. Βουκελάτος Θ., Ζησιμάτος Δ., Θωμάς Γ., Καμπάς Ιω., Κουγιανός Κ., Κουρκουμέλης Δ., Λιονάτος Δ., Παπαδάτος Σπ. Τζάμαλης Απ., Τόγιας Γεω. και Φωής Βαπ., από την Σ.Π.Π. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ο κ. Πίππος Κ., και από το Σ.Π.Π. ΑΡΤΑΣ ο κ. Καρελάκης Γεω. σύμφωνα με τις βεβαιώσεις που οι ίδιοι υπέβαλλαν. Επίσης, παρακολούθησαν οι κ.κ. Δελακάς Π. , Παπαναστασάτος Χ., Τριανταφυλλίδης Μ. και Τζωρτζάτος Χ., οι οποίοι δεν υπέβαλλαν βεβαίωση επειδή είτε δεν εξασκούν το επάγγελμα είτε έχουν την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί την Ε.Π.Ο., τον υπεύθυνο των Σχολών κ. Α. Μπατάκη και τον καθηγητή κ. Μ. Μητροτάσιο γιατί έδωσαν στην Ένωσή μας τη δυνατότητα να διοργανώσει τη Σχολή αυτή. Ακολουθεί σύμφωνα με προγενέστερη απόφαση της ΕΠΟ η διεξαγωγή στην Κεφαλονιά Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C για την οποία η Ένωσή μας δέχεται προεγγραφές και για την οποία θα υπάρξουν έγκαιρα ανακοινώσεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer