Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης, αυτής των 8, του Champions και του Europa League
Τα ζευγάρια του Champions και του Europa League
Αθλητισμός
20/03/2015 | 16:24

Εχθές ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίοι αγώνες για την φάση των 16 του Europa League. Οκτώ ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση, όπως και στο Champions League, που οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στις 18 Μαρτίου.

Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης, αυτής των 8, του Champions και του Europa League. Η κλήρωση για το Champions League ξεκίνησε στη μία, ενώ η κλήρωση του Europa, που ξεκίνησε στις δύο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Οι 8 του Champions League 

Οι ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μονακό, Μπάγερν, Γιουβέντους και Πόρτο. Από αυτές, τρεις είναι ισπανικές, δύο γαλλικές, μια πορτογαλική, μια γερμανική και μια ιταλική.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης με τον αγώνα ανάμεσα στις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα και τον ισπανικό εμφύλιο μεταξύ των Ατλέτικο και Ρεάλ, που θυμίζουμε ότι ήταν και ο περσινός τελικός της διοργάνωσης, να ξεχωρίζουν.

Ενδιάφερον θα έχουν όμως και τα παιχνίδια ανάμεσα στις Πόρτο και Μπάγερν Μονάχου και την Γιουβέντους με την Μονακό.

Θα καταφέρει η Ατλέτικο να συνεχίσει το αήττητό της (έξι σερί αγώνες) κόντρα στην Ρεάλ; Θα περάσει η Παρί της Μπαρτσελόνα, μετά τη δύσκολη πρόκρισή της στους 8 κόντρα στην Τσέλσι; Θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα η Μπάγερν απέναντι στην φιλόδοξη Πόρτο; Και η Μονακό θα καταφέρει να κάνει ξανά την έκπληξη, αποκλείοντας και την Γιουβέντους, μετά την Άρσεναλ;

Καμία από τις αναμετρήσεις δεν θα είναι εύκολη και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει εξ αρχής για φαβορί. Α μη τι άλλο, θα δούμε ωραία παιχνίδια, με οκτώ ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση, που για καμία δεν θα είναι απλή…

Τα ζευγάρια των ημιτελικών 

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Πόρτο – Μπάγερν Μονάχου 

Γιουβέντους – Μονακό 

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 21 και 22 του ίδιου μήνα, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει η απουσία αγγλικών ομάδων.

Οι 8 ομάδες του Europa League

Οι ομάδες που πέρασαν στην προημιτελική φάση του Europa League είναι οι Νάπολι, Φιορεντίνα, Ντινάμο Κιέβου, Ντνίπρο, Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ, Ζενίτ και Μπριζ. Από αυτές, δύο είναι ιταλικές, δύο ουκρανικές, ενώ από μαι ομάδα εκπροσωπεί τις Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η κλήρωση για το Europa League, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Βόλφσμπουργκ και την Νάπολι να ξεχωρίζει. Ενδιαφέρον θα έχει και ο αγώνας ανάμεσα στις Ζενίτ και Σεβίλλη.

Και οι άλλες δύο αναμετρήσεις, όμως, δεν θα είναι εύκολες, με την Μπριζ να αντιμετωπίζει την Ντνίπρο, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, και την Ντιναμό Κιέβου να προσπαθεί να περάσει από το μεγάλο εμπόδιο της Φιορεντίνα.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών 

Ζενίτ – Σεβίλλη

Μπριζ – Ντνίπρο

Ντινάμο Κιέβου – Φιορεντίνα 

Βόλφσμπουργκ – Νάπολι 

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα πραγματοποιηθούν στις 16 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 23 του ίδιου μήνα. Και εδώ δεν υπάρχει παρουσία κάποιας αγγλικής ομάδας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer