Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
12/03/2015 | 10:19
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3-15/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η αναζήτησή σας για την επιτυχία, τη δόξα και τη φήμη ή η ικανοποίηση των δικών σας αναγκών έρχονται σε άμεση αντίθεση με τις ανάγκες των πλησιέστερων και πιο αγαπημένων σας προσώπων. Οι εντάσεις θα μπορούσαν να κλιμακωθούν με τη σύνοδο του Άρη και του Ουρανού στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς τώρα θέλετε εσείς να έχετε την εξουσία. Αυτή η κοσμική όψη οδηγεί τις φιλοδοξίες σας προς τα εμπρός, σε νέα μονοπάτια, αλλά προκαλεί τους αγαπημένους σας ναέχουν ακόμη περισσότερες απαιτήσεις από το χρόνο σας. Αντί να είστε «όλα ή τίποτα», βρείτε νέους τρόπους για να ισορροπήσετε τη ζωή σας.Αναθέστε ένα μέρος της εργασίας σας, μην παίρνετε όλη τη δουλειά τουγραφείου στο σπίτι, προσλάβετε έναν υπάλληλο ή βοηθό και κυρίως σκεφτείτε: Έχετε πολλά να προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Ο Ερμής στον ασαφή και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, διαμορφώνει το σκηνικό για δημιουργική έκφραση. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θέλετε να απομονωθείτε στην ησυχία του σπιτιού σας και δεν θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Η σιγή και η χαλάρωση μάλλον παρά η φλυαρία και η συνεχής κινητικότητα θα σας επιτρέψουν να ακούσετε τη φωνή του ανώτερου εαυτού σας. Κρυφά μηνύματα έρχονται μέσα από ένα βιβλίο ή το διαλογισμό ή τα όνειρα και βρίσκετε λύσεις σε ανεπίλυτα προβλήματα. Κάντε μια μικρή παύση από το καθημερινό πρόγραμμά σας ή μιλήστε με λίγους εκλεκτούς φίλους που διαμέσου της συνομιλίας, σας μεταφέρουν θετικές δονήσεις. Ζείτε στιγμές που βοηθούν την ψυχή σας να ηρεμήσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Εσωτερική ένταση και άγχος προσθέτουν στην ψυχή σας ο φλογερόςΆρης σε σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η κοινωνική σας ζωήείναι στο παρασκήνιο, ίσως νιώθετε κρυμμένη δυσαρέσκεια, επειδή δεν έχετε πάρει ανταπόκριση για όλες τις θυσίες που έχετε κάνει. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ενοχλημένοι με όσους προσπαθούν να σαςεπιβάλλουν μια ακόμη υποχρέωση. Παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να είστετα πάντα για όλους, πρέπει να κοιτάξετε και τις δικές σας ανάγκες.Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι θέλουν οι άλλοι από σας και αφήστε τους να γνωρίζουν τι χρειάζεστε. Από την αντίθετη πλευρά, μπορεί εσείς να οφείλετε στους άλλους μια χάρη ή μια ανταπόδοση. Εκφράστε την εκτίμησή σας, ίσως με ένα δώρο, ίσως απλά με έναν καλό λόγο. Συμβουλή: Μην αφήσετε τις ενοχές να σας πάνε προς τα κάτω, μήπως ανησυχείτε για πράγματα που δεν είναι πραγματικά αναγκαία; Όλοι για έναν και ένας για όλους είναι το σύνθημά σας, με τον πλανήτη τηςεπικοινωνίας τον Ερμή στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της φιλίας και οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι αφιερωμένες στη φιλία και τις συνεργασίες. Η επιτυχία σας θα είναι εφικτή, μόνο αν εργάζεστε με τους άλλους. Η πρόκλησή σας; Βάλτε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σαςστον πάγο. Σίγουρα έχετε μεγάλες ιδέες, αλλά το ίδιο κάνουν και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας. Αντί να επιμένετε ότι η δική σας ιδέα είναι η καλύτερη, να είστε ανοιχτοί και στις νέες πρωτοπόρες ιδέες των άλλων.Δώστε τη σκυτάλη, θα φύγει πραγματικά ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3-15/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ανταγωνιστικές ενέργειες και δογματισμός παρεμβαίνουν στις φιλίες σας ή σε μια ομάδα και προσπαθείτε να είστε ο αρχηγός και να βρίσκεστε στηνκορυφή, παρακάμπτοντας τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. Ο νευρικόςΆρης σε σύνοδο με τον παρορμητικό Ουρανό στο φιλικό και συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αυξάνουν τη διχογνωμία και δημιουργούν συγκρούσεις. Αν δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των μελών μιας ομάδας, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε ναμεσολαβήσετε, καλύτερο θα ήταν να μείνετε αμέτοχοι. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση, αλλά μην αποσυρθείτε από την ομάδα. Θα επέλθει και πάλι η ηρεμία σε μια-δυο εβδομάδες. Συμβουλή: Το ζώδιό σας είναι επιρρεπές να κάνει φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε αυστηροί με τις επιλογές σας και την αποδοχή των κοινωνικών προκλήσεων. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, σας ωθεί να προβείτε σε απολογισμό της τρέχουσας πορείας της σταδιοδρομίας σας. Επιταχύνετε την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας με τις δημιουργικές ιδέες σας, όλοι στην εργασία σας αναζητούν τις συμβουλές σας, καθώς είστε ειδικοί στον τομέα σας. Έχετε μια στρατηγική αυτοπροβολής που προσθέτει πόντους στη δύναμη που προβάλλετε στην εργασία σας. Ανοίγονται νέοι δρόμοι για τα επιτεύγματά σας και εισπράττετε επευφημίες. Έχετε έμπνευση να βάλετε τα μεγαλύτερα σχέδιά σας σε εφαρμογή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3 - 15/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα

Τα αστέρια σκάβουν το λάκκο στην προσωπική και επαγγελματική σαςζωή, μάχεται το ένα εναντίον του άλλου, είστε παθιασμένοι με την επαγγελματική σας ζωή, παραμελώντας τον αγαπημένο σας ή τα προσφιλή σας πρόσωπα, καθώς ο πολεμιστής Άρης σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον έντονο Πλούτωνα, ταρακουνούν τη ζωή σας. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να μη συμφωνεί με τις υψηλές φιλοδοξίες σας. Επειδή είστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, μπορεί και να βάλετε στην άκρη το αμυδρά ανερχόμενο αστέρι σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους, αλλά αυτό είναι απλά μια συνταγή για τη δυσαρέσκεια. Αποφύγετε να πάτε στα άκρα και βρείτε τρόπους που επιτρέπουν την ανάβασή σας, αλλά και συμπεριλαμβάνουν στη ζωή σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσετε την τρέχουσαεπαγγελματική πορεία σας και να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές αφού για να είναι πραγματικά ικανοποιημένο το συναισθηματικό ζώδιό σας, θα πρέπει να έχετε μια καριέρα που μιλάει στην ψυχή σας. Ο Ερμής στο διεθνή ένατο οίκο σας, σας χαρίζει ένα περιπετειώδες πνεύμα και είστε επινοητικοί. Ανείστε κολλημένοι στο σπίτι σας, ξεκινήστε την έρευνα του ταξιδιού των ονείρων σας. Νέες σχέσεις με άτομα εκτός της πόλης σας ή της χώρας σας ή ακόμα από διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας είναι έτοιμες ναανθίσουν. Ό, τι ψάχνετε, αναζητήστε το πέρα από την άνεση του δικού σας σπιτιού. Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3 - 15/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η αλαζονεία και η υπερηφάνεια πληρώνονται ακριβά και μπορεί ναεξαφανίσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας. Νιώθετε ναπετάτε ψηλά, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έχετε δύναμη.Θα μπορούσαν να σας ξεφύγουν κάποιες έμπιστες πληροφορίες ήακούσια να προκαλέσετε έναν ανταγωνιστή σας. Ίσως αποφασίσετε να αφήσετε μια κακή συνήθεια ή ένα εθιστικό μοτίβο συμπεριφοράς ή, στη χειρότερη περίπτωση, να ενδώσετε σε έναν κακό πειρασμό. Μην το κάνετεπιο δύσκολο για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από τον απαγορευμένο καρπό. Τα καλά νέα τώρα: Από τα μυστικιστικά μονοπάτια των Ίνκας στο Μάτσου Πίτσου μέχρι ένα πνευματικό προσκύνημα στους Αγίους τόπους, ανοίγεται ο δρόμος για ένα εσωτερικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σαςσε απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Η πρόκλησή σας είναι να μη χάσετε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα. Ίσως να θέλετε ναεπισκεφθείτε ένα μέρος που είναι αγαπητό στην καρδιά σας ή να συνδεθείτε με τις ρίζες σας. Ο Ερμής στον ερωτικό όγδοο οίκο σας βάζει φωτιά στην ερωτική σας ζωή, τώρα είναι πολύ πιο εύκολο για σας να μαγνητίσετε τους θαυμαστές σας με μια σας λέξη αλλά βεβαιωθείτε ότι πριν παραδώσετε άνευ όρων τη μεγάλη καρδιά σας, έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο του ιστορικού του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε άμεσες ερωτήσεις και αν δεν πάρετε σαφείς απαντήσεις, κάντε πίσω. Είστε σε σχέση; Κάποιοι μπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις για την αγάπη σας, αλλά αυτό που πραγματικά μετράει είναι το πώς εσείς αισθάνεστε. Υπάρχει χώρος μόνο για τους δυο σας στη σχέση σας, για κανέναν άλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Κόψτε ταχύτητα, διαφορετικά θα πέσετε στο γκρεμό! Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο μετασχηματιστικό και αναγεννητικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας βάζουν σε γρήγορους και . τρελούς ρυθμούς καιμπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε άγχος αλλά το σύμπαν σας προκαλεί μέσα από όλη αυτή την εσωτερική ένταση να βάλετε ένα τέλος σε όλα αυτά. Δεν μπορείτε να αναιρέσετε αυτό που έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά πρέπει επιτέλους να κινηθείτε προς τα εμπρός, Έχετε την καθοδήγηση και την υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε καινοτόμες λύσεις στα προβλήματά σας. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τα μυστήρια και το πάθος, έτσι το σύμπαν σας καλεί να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια στην ερωτική σας ζωή. Μερικές φορέςλανθασμένα οι άλλοι θεωρούν ότι δεν έχετε συναισθηματικό βάθος, όμως οστόχος αυτής της κοσμικής διέλευσης είναι να εκδηλώσετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας και να τους διαψεύσετε όλους. Είστε μόνοι; Είστεερωτικοί και αινιγματικοί κι αυτό το σαγηνευτικό μυστήριο σας καθιστά ακαταμάχητους, προσελκύοντας το αντίθετο φύλο. Είστε σε σχέση; ΟΕρμής στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, σας ζητά να προσεγγίσετε κάποια ευαίσθητα θέματα στη σχέση σας με προσοχή και να μην είστε επιπόλαιοι. Σίγουρα δεν θέλετε να δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση με τον αγαπημένο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να εκφράσετε τη δική σας αλήθεια, όχι μόνο θα αισθανθείτε πολύ ξαλαφρωμένοι αλλά θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Το σύμπαν ακούει το τραγούδι της αγάπης; Ή του μίσους; Μια ισχυράαποκαλυπτική στιγμή έχει φτάσει για την ερωτική σας ζωή, καθώς οφλογερός Άρης σε σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με το μετασχηματιστή Πλούτωνα,γεμίζουν με καπνούς το τοπίο της ερωτικής σας ζωής. Μια ξαφνική αλλαγήθα μπορούσε να απομακρύνει μια ξεπερασμένη κατάσταση στη σχέση σας, ειδικά αν είχατε προσκόλληση, προκαλώντας θλίψη και θρήνο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναρωτιέστε: που στο καλό θα καταλήξει η σχέση σας, γιατί είναι όλα τόσο περίπλοκα; Τώρα δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, ή τώρα ή ποτέ!Από την αντίθετη πλευρά, επειδή είστε ζώδιο που επιδιώκετε την αρμονία και την ηρεμία, μπορεί και να θάψετε τη θλίψη ή το θυμό σας και να αποσιωπήσετε τις ανάγκες σας. Έτσι όμως, τι παίρνετε για τον εαυτό σας;Συνομιλώντας είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί μια ικανοποιητικήσυμφωνία με τον αγαπημένο σας. Ο Ερμής ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, καλώντας σας να ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας. Φάτε υγιεινά, κάντε τις προπονήσεις σας στην ύπαιθρο (καιρού επιτρέποντος), ακόμα κι αν είναι ένας βιαστικός περίπατος στο πάρκο. Η επιρροή του Ερμή μπορεί να κάνει θαύματα στη ζωτικότητά σας, κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Επίσης, λειτουργήστε με σύστημα και ορθολογισμό στην εργασία σας, θα έχετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και μη διστάσετε να αναθέσετε υποχρεώσεις, αν νιώθετε ότι οι ώμοι σας βαραίνουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Κρυφτείτε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας ή προβάλετε τα ταλέντα σας στους λίγους και προνομιούχους. Ο Άρης σε σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό στον εργατικό και αγχωτικό έκτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, το μυστικοπαθή Πλούτωνα, σας κάνουν να αμφισβητείτε το επόμενο βήμα σας. Ενώ θα έχετε τα κίνητρα να κάνετε νέες γνωριμίες ή να πάτε για το χρυσό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας, με ποιους πρέπει να εμπλακείτε. Μείνετε μακριά από νέες συμφωνίες, ίσως κάτι να κρύβεται. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από τη ζήλια και την κτητικότητα και θέστε τα αρνητικά συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ζηλεύετε τη δόξα ή τα χρήματα των άλλων, σημασία έχει να αγαπάτε αυτό που κάνετε και τα υπόλοιπα θα επακολουθήσουν. Προβληματιστείτε σχετικά με το πόση ευτυχία σας φέρνουν ο κοινωνικός κύκλος σας αλλά και η δουλειά σας. Αν υπάρχει κάποιος ή κάτι που σας σέρνει προς τα κάτω, επιστρατεύστε τη δύναμή σας και αλλάξτε ό, τι δεν σας ικανοποιεί. Εάν έχετε υποφέρει καιρό στη σιωπή, θέστε το θέμα που σας απασχολεί στον προϊστάμενό σας, σίγουρα θα βρεθεί λύση. Ο Ερμής αναχωρεί από τον άνετο και οικείο τέταρτο οίκο σας και εγκαθίσταται στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και του ρομαντισμού, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Υποδεχτείτε την άνοιξη με την πιο καλή σας διάθεση και ένα ζεστό χαμόγελο. Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια σημαντική τονωτική ένεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έτσι δεχθείτε το θαυμασμό και τη λατρεία του αγαπημένου σας και των θαυμαστών σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μήπως η σχέση σας στέκεται εμπόδιο στα όνειρά σας; Ο Άρης σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας χαρίζουν τόλμη και δύναμη να διεκδικήσετε τα αντικείμενο του πόθου σας αλλά παράλληλα αποκαλύπτουν πόσο δύσκολο είναι να εναρμονίσετε την αγάπη με την ανεξαρτησία και δημιουργούν σύγχυση και αντιφάσεις στη ζωή σας. Αν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και συναισθηματικό χάος, μην αφήσετε να σας εκτροχιάσουν. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή, να αποσαφηνίσετε τι είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Το σύμπαν σας ζητά να είστε επιεικείς με τον αγαπημένο σας, να αποφύγετε να εκδηλώσετε τη δογματική και σκοτεινή πλευρά σας και κυρίως μακριά από τα επικίνδυνα παιδιαρίσματα. Είστε μόνοι; Κρατήστε αμυντική στάση όσο κι αν σας ενθουσιάζει ο απαγορευμένος καρπός. Χαρίζοντας την καρδιά σας στο .κακό αγόρι/κορίτσι, θα μαζεύετε συντρίμμια. Ο Ερμής εγκαθίσταται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σας καλεί στη φωλιά σας, κοντά στην οικογένειά σας. Η στιγμή αυτή είναι κατάλληλη για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να βάλετε την έμπνευση και τη δημιουργική πλευρά σας οδηγούς και να αλλάξετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σας. Κάποιοι του ζωδίου σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε να μετακινηθείτε προς ένα καλύτερο σπίτι ή ακόμα και πόλη. Εάν είχατε απομακρυνθεί από ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόσασταν την καρδιά σας ή το χώρο σας, τώρα μπορείτε να συμφιλιωθείτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3- 15/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς ή να κινηθείτε έξυπνα; Μια πιο στρατηγική προσέγγιση θα ήταν ο καλύτερος τρόπος δράσης τώρα, καθώς ο φλογερός Άρης σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σε τετράγωνο με το σκιώδηΠλούτωνα, σας ωθούν σε μεγάλη ένταση με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο. Από τη μία πλευρά, θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα και ανοιχτά, και από την άλλη, το σύμπαν σας συμβουλεύει να κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Το ζώδιό σας δεν ανοίγεται εύκολα,αλλά όταν το κάνετε, δεν μπορείτε να κρύψετε τίποτα. Δυστυχώς, τα ένστικτά σας, σας παρασύρουν, αφήνοντας σας επιρρεπείς σε έντονες λογομαχίες ή στο να δώσετε αξία σε κάποιον ανάξιο. Γιατί τα βάζετε με ανθρώπους που έχουν ήδη αποδείξει την πίστη τους; Από την άλλη πλευρά, αποστασιοποιηθείτε από τη χειραγώγηση και την εξουσία, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια, κινδυνεύετε να καταστρέψετε κάποιασημαντική σχέση σας. Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας προικίζει με έμπνευση και φαντασία, πράγμα το οποίο θα φέρει οφέλη σε κάποια φιλία ή μια συνεργασία. Βγαίνετε για λίγο από το γραφείο σας και κάνετε οτιδήποτε ζητάει η καρδιά σας. Σκεφτείτε: ένα κοντινό ταξίδι, μιααστεία ταινία, ένα βιβλίο. Σκέφτεστε τώρα θετικά και αισιόδοξα,διασκεδάζετε με τους φίλους σας, ζείτε τη ζωή. Τα λόγια σας κάνουνθαύματα στις διαθέσεις των άλλων, μεταδίδοντάς τους μια πιο θετική άποψη για τη ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3 -15/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Συναισθήματα ή ελευθερία; Μόλις και μετά βίας μπορείτε να πείτε προς ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε, λόγω της σύγχυσης που προκαλεί ο Άρης σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, στο φιλελεύθερο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τετράγωνο με το σαγηνευτικόΠλούτωνα. Είστε ελεύθερο πνεύμα, δεν θέλετε κανείς και τίποτα να σας περιορίζουν στη ζωή σας και νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε τα πάντα.Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και κυμαίνονται από το φθόνο και την ανταγωνιστικότητα μέχρι την αδιαφορία. Δεν μπορείτε τώρα να είστε σε αδράνεια, διαφορετικά θα τρελαθείτε από την ανία και την πλήξη. Συμβουλή: Προσέξτε τα κοφτερά λόγια σας. Μήπως έχετε πει κάτι λυπηρόσε ένα φίλο, αδελφό, ή γείτονα; Αν ναι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να επανορθώσετε. Αδράξτε την ευκαιρία και δείξτε περισσότερα από τονπραγματικό σας εαυτό. Γίνεστε πιο ρεαλιστές και πρακτικοί, όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας είχε βάλει σε υψηλή ταχύτητα.Τώρα ο αγγελιοφόρος των θεών μετατοπίζεται στον πρακτικό δεύτερο οίκοσας, των χρημάτων, και σκέφτεστε πώς να μετατρέψετε όλες τις πρωτοπόρες και υπερμεγέθεις ιδέες σας σε κάτι απτό. Διερευνήστε τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους σας και την καλύτερη διαδρομή που πρέπει να πάρετε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Αναδιαμορφώνετε τη ζωή σας με κάτι προσιτό και ευχάριστο, η άνεση και η απλότητα ηρεμούν περισσότερο από κάθε τι άλλο την ψυχή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/3 - 15/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αναζητάτε τα πλούτη και τα μεγαλεία; Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σε τετράγωνο με τονΠλούτωνα, σας κάνουν να ξοδεύετε περισσότερα, προσπαθώντας ίσως νασυμβαδίσετε με την καταναλωτική μανία των φίλων σας. Χρησιμοποιήστεαυτό το συμπαντικό κάλεσμα, προκειμένου να αξιολογήσετε πώς και πού μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματά σας. Επανεξετάστε το πώς θα κερδίσετε τα προς το ζην. Προσδιορίστε τα στοιχεία της εργασίας σας που σας ικανοποιούν περισσότερο και εκείνα που σας αποστραγγίζουν. Προσοχή: μην παρασύρεστε σε πολυτελείς αγορές. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάτι ακριβό, είναι πιθανόαργότερα να μετανιώσετε. Επίσης, αποστασιοποιηθείτε από το δανεισμό ήτην αγορά με πίστωση. Και το πιο σημαντικό: Χαρίστε την ενέργειά σας σε σχέσεις που είναι πραγματικά αμοιβαίες, ελεύθερες και όχι ανταγωνιστικές.Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας και μη δημιουργείτε στους γύρω σας φρούδες ελπίδες. Ο Ερμής στο ζώδιό σας καθιστά αδύνατο να κρατήσετε όλες αυτές τις νέες ιδέες για τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι προσβλέπουν σε εσάς για την καλύτερη συμβουλή, μην τους στερήσετε τα συμπονετικά σας λόγια που τόσο τα έχουν ανάγκη. Προωθείτε τώρα τη δική σας προσωπική ανάπτυξη, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που υποδαυλίζει το πάθος σας. Εγγραφείτε σε ένα επιμορφωτικόσεμινάριο, δημιουργήστε ένα νέο έργο, ανακαλύψτε νέα ταλέντα μέσω μιας γνώσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer