Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο την Miss Lyk
Ζωδια
06/04/2016 | 11:00

miss_lykΔείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπρος ολοταχώς για ένα νέο ξεκίνημα! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, επαναφέρουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό στη ζωή σας, σας ενεργοποιούν και σας εμπνέουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν νιώθατε κουρασμένοι και ανενεργείς τον περασμένο μήνα, αναμένετε να νιώσετε πιο ζωντανοί, η κούραση ως δια μαγείας εξαφανίζεται. Το σύμπαν σας ωθεί να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, να ζήσετε ένα πάθος. Μην κρατάτε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας, μοιραστείτε τις με τον κόσμο και θα ξεσηκώσετε τους άλλους με τον ενθουσιασμό σας. Είτε κάνετε το μεγάλο άλμα στη σχέση σας, είτε γράψετε κάτι έξυπνο σε ένα blog είτε αναγνωριστείτε στη δουλειά σας, δεν κάνετε πίσω. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αισθάνεστε πιο σίγουροι για να εκφράσετε αυτό που χρειάζεστε. Κι αν είστε μόνοι καιρό, είστε έτοιμοι να βρείτε κάποιον/α συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σας. Φλερτάρετε και δεν εγκαταλείπετε τον αγώνα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Μείνετε στην άνετη, ζεστή φωλιά σας, θα νιώσετε περισσότερο ασφαλείς. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητούν ξεκούραση και αναζωογόνηση της ψυχής σας. Αναπόσπαστο μέρος της αναζωογόνησης του εαυτού σας είναι να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες και να αφήσετε πίσω σας τις παλιές καταστάσεις. Τώρα είναι η ώρα να τελειώσετε έργα που ξεκίνησαν πριν έξι μήνες, έτσι ώστε να μπορέσετε να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα, όταν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη θα βρίσκονται, τον επόμενο μήνα, στο ζώδιό σας. Ασχοληθείτε με χαλαρωτικές δραστηριότητες, διαλογιστείτε, πηγαίνετε πιο νωρίς για ύπνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4-10/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Είστε έτοιμοι να παίξετε και να γελάσετε! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, σας δραστηριοποιούν κοινωνικά, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνετε νέες φιλίες και συνεργασίες με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες και μπροστά από των άλλων, έτσι προσελκύετε πλήθος ατόμων οι οποίοι δίνουν ώθηση στη δημοτικότητά σας. Ανανεώστε τη σελίδα σας στο διαδίκτυο και το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε να προβάλετε και να τονίσετε τα εντυπωσιακά ταλέντα σας. Επίσης, φροντίστε να αποδεχτείτε τη συμμετοχή σε μια ομάδα και διοργανώστε μια κοινωνική εκδήλωση που υπόσχεται να προσελκύσει ένα ενδιαφέρον πλήθος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4 – 10/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ένα κύμα ενθουσιασμού και δύναμης κατευθύνει τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Απεριόριστες δυνατότητες ξετυλίγονται μπροστά σας, αφιερώνετε την ενέργειά σας, κάνοντας νέες, ενδιαφέρουσες ελίτ γνωριμίες. Ίσως κλείσετε μια επικερδή συμφωνία με έναν νέο πελάτη ή κάποιος συνάδελφός σας ή ανώτερός σας, σας προσφέρει χρήσιμες στρατηγικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Είστε τώρα τολμηροί και ενθουσιώδεις για την προώθηση ενός έργου σας και των ταλέντων σας, αλλά για να είστε ο νικητής, θα πρέπει να κινηθείτε στρατηγικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4 – 10/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη σας, αποδεσμεύεστε από τη μελαγχολία του χειμώνα, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε επικεντρωθεί περισσότερο στον εαυτό σας και τις υποχρεώσεις σας, τώρα η πρόσχαρη και εξερευνητική πλευρά σας παίρνει το τιμόνι της ζωής. Ακολουθήστε την παρορμητική επιθυμία σας να δείτε ένα άλλο μέρος του κόσμου, και μπορεί να αποκαλύψετε ένα καυτό πάθος ή μια συνεργασία στον προορισμό των ονείρων σας. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε υπό μια μεταφορική έννοια, ίσως με τη συμμετοχή σε μια διάλεξη που διευρύνει τους ορίζοντές σας ή ακόμη και τη μάθηση μιας ξένης γλώσσας. Ίσως απλά να περάσετε πολλές θορυβώδεις και διασκεδαστικές νύχτες στην πόλη σας ή να σχεδιάσετε μια συναρπαστική απόδραση το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και να κάνετε πλάνο για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας τώρα, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον οικείο και ιδιωτικό όγδοο οίκο σας. Τώρα αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, προτιμώντας τη μοναξιά σας ή μόνο τα πιο οικεία πρόσωπα στη ζωή σας. Δώστε επιπλέον προσοχή σε κάποια δύσκολα συναισθήματά σας, καθώς τώρα παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και αισθάνεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ένα προσωπικό ζήτημα του παρελθόντος που ήταν βαθιά κρυμμένο στην ψυχή σας μπορεί να ανέβει στην επιφάνεια και να απαιτήσει προσωπικό χρόνο για να το επεξεργαστείτε. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις αποταμιεύσεις, καθιστώντας αυτό το διάστημα ιδανικό για μακροπρόθεσμο οικονομικό σχεδιασμό. Ορισμένες σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στα αποθέματά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια χείρα βοηθείας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Δεν πρόκειται να μείνετε ούτε στιγμή μόνοι! Οι στενότερες σχέσεις σας κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η ευγένεια και η αγάπη εξουσιάζουν τη ζωή σας, παίρνετε το πηδάλιο και κατευθύνετε το πλοίο της αγάπης σε ήρεμη θάλασσα. Αφήνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και προσφέρετε σε όσους αγαπάτε. Αν είστε σε μια νέα σχέση, το σύμπαν σας φέρνει πιο κοντά, νιώθετε πιο ζεστά και οικεία. Εάν είστε μόνοι, ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε. Οι πιθανότητες είναι αυξημένες για να συναντήσετε ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, που ανάβει τη φλόγα του πάθους σας και σας εγγυάται σταθερότητα και ελπίδες για το μέλλον. Ο κοινωνικός κύκλος σας διευρύνεται και ίσως επίσης γνωρίσετε κάποιο σημαίνον πρόσωπο που θα σας ωφελήσει είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σας ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η καθημερινή σας ζωή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, σας ωθούν να ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας και την ευχαρίστηση στην καθημερινή σας ρουτίνα. Σκεφτείτε: οργανώστε τα πιο σημαντικά έγγραφα στο γραφείο σας, πετάξτε τα άχρηστα αντικείμενα από το σπίτι σας και φυλάξτε στην αποθήκη παλιά αναμνηστικά που φέρνουν στην επιφάνεια οδυνηρά συναισθήματα. Σκεφτείτε την υγεία σας και τη διατροφή σας, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες και ξεκινώντας δίαιτα, σε λίγους μήνες θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί. Αυτή η συμπαντική ενέργεια σας εμπνέει να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, βάζοντας πρόγραμμα στη ζωή σας και σε τάξη τον προϋπολογισμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4 – 10/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αν τα βέλη του θεού Έρωτα έχασαν τον προσανατολισμό τους, τώρα βρίσκουν στόχο την καρδιά σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, στέλνουν στους θαυμαστές σας την ερωτική αύρα σας. Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, να βρείτε μια στοργική αλλά και παθιασμένη αγκαλιά που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε υποτονικά, το σύμπαν σας ωθεί να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, πράγμα το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τα πάθη σας παίρνουν φωτιά! Τώρα δεν μπορείτε να είστε ανέκφραστοι και ψυχροί, αφήνετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και διασκεδάζετε με τον αγαπημένο σας, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη ως ζευγάρι. Ή θα μπορούσατε να βάλετε αλατοπίπερο στη σχέση σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ασχολούμενοι μαζί με ανάλαφρες δραστηριότητες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4- 10/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αφήνετε στην άκρη την εργασία σας και τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας και μένετε στη φωλιά σας, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν το πρόγραμμά σας ήταν γεμάτο με συνεδρίες, συνδιασκέψεις και επαγγελματικά δείπνα, τώρα μπορείτε να ανασάνετε με ανακούφιση και να ανακτήσετε την ενέργειά σας. Φροντίζετε τον εαυτό σας με θρεπτικά, σπιτικά γεύματα, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα παιδιά σας ή με τον αγαπημένο σας και το κατοικίδιό σας στον καναπέ. Εξισορροπείτε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας, αν είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν, το σύμπαν σας βοηθά να δημιουργήσετε γερές και σταθερές συναισθηματικές βάσεις. Η μόνη πρόκληση για σας είναι να κρατήσετε κοντά σας μόνο άτομα που σας εμπνέουν και με θετική ενέργεια, κάνοντας καταγραφή των συναισθημάτων που αισθάνεστε για τον καθένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4 -10/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Συζητήστε και πείτε γρήγορα τη γνώμη σας! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, αναδεύουν μια γλυκιά γοητεία στα λόγια σας, κάνετε αστεία και πειράγματα, υπερέχετε έναντι των άλλων στις συνομιλίες. Είστε φλύαροι και συζητάτε ανάλαφρα θέματα, έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε. Μην αφήσετε καμία από τις μεγαλοφυείς ιδέες σας να πάει χαμένη, καταγράψτε τις στο smartphone σας και μετά κινηθείτε για να τις υλοποιήσετε. Ίσως λάβετε σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες από έναν φίλο ή συνάδελφό σας. Ένα πρόσωπο ίσως σας βοηθήσει να πάτε ακόμα καλύτερα στη δουλειά σας αλλά και τη ζωή σας γενικότερα. Πάρτε τους φίλους σας και λίγους εκλεκτούς συναδέλφους σας για δείπνο, μιλήστε για την εργασία σας αλλά φροντίστε να μην είναι αυτό το μόνο θέμα συζήτησης και πλήξετε. Πηγαίνετε σε μια τοπική εκδήλωση, κάντε νέες επαφές και διασκεδάστε ταυτόχρονα. Έχετε ένα μήνυμα να μοιραστείτε με τον κόσμο; Απευθυνθείτε στα social media και όλοι θα θαυμάσουν τις ιδέες σας. Συμβουλή: Αν κάποιος σας κάνει αυστηρή κριτική ή αμφισβητήσει τις ηγετικές ιδέες σας, συζητήστε με ειλικρίνεια και συμπόνια, όχι κάνοντας επίθεση. Σκέφτεστε το εδώ και τώρα ή το παρελθόν;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/4 – 10/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Είστε δραστήριοι και ενεργητικοί, έτοιμοι να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Έχετε μια έκρηξη ενέργειας, θέλετε να δείτε πράξεις και όχι λόγια, έτσι κινείστε για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Αναλογιστείτε τους οικονομικούς στόχους που έχετε ονειρευτεί και αποφασίστε ποιοι από αυτούς είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Κάντε ένα σχέδιο δράσης και οργανώστε το σε μικρά βήματα. Ή θα μπορούσατε να εμπνευστείτε έναν τρόπο για να αυξήσετε τα οικονομικά σας στη δουλειά σας και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Με την κοινωνική Αφροδίτη, συνδυάζοντας τις δικές σας δυνάμεις με τη βοήθεια των φίλων σας, αυτό θα μπορούσε να σας φέρει κερδοφόρα αποτελέσματα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer