Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Miss Lyk
Ζωδια
31/05/2016 | 13:50

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5- 5/6) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μαγνητίζετε όλον τον κόσμο με το πνεύμα σας, τα αστεία και το χιούμορ σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα, κι όλα αυτά χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε δημοτικότητα, όλοι σας πλησιάζουν για τις έξυπνες ιδέες σας, έτσι δώστε προσοχή σε άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας, μια νέα συνεργασία ή φιλία αναδύεται κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Αυτή είναι μια ιδανική εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια ομαδική εργασία, οι κοινές προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη πανσέληνο. Θα μπορούσατε επίσης να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο δημόσιων σχέσεων το οποίο σας διδάσκει πώς να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά ή ξαφνικά αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μέσα σας το πάθος της συγγραφής.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ακόμα δεν έχετε δει βελτίωση στα οικονομικά σας; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, στρέφει το μυαλό σας στα οικονομικά σας και τα προσωπικά σας αποκτήματα, είναι μια ιδανική στιγμή για να θέσετε στόχους έξι μηνών προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα καρποφορήσουν σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη πανσέληνο. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε χρήματα γρήγορα ή ενεργώντας επιπόλαια, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και αναλύστε πως θα καταφέρετε να κερδίζετε περισσότερα. Ίσως ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα χρήματά σας, μαθαίνοντας μια εξειδικευμένη γνώση η απευθυνόμενοι σε ένα καταρτισμένο οικονομικά άτομο το οποίο θα αυξήσει τα κέρδη της επιχείρησής σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 -5/6) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ευτυχισμένη η νέα σας ζωή! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει μια ανανέωση στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε τους προσεχείς έξι μήνες, χαρτογραφήστε τα σχέδιά σας και κάντε μια ευχή στα αστέρια. Θα έχετε απολαβές σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη πανσέληνο. Επενδύστε στον εαυτό σας και θα έχετε ανταμοιβές. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε ένα ταξίδι ή να μάθετε μια νέα γνώση ή απλά να δείτε φίλους ή ακόμα να κάνετε τα εγκαίνια της επιχείρησής σας. Άνθρωποι που σας στηρίζουν είναι γύρω σας και δίπλα σας, έτοιμοι να σας φτιάξουν το κέφι. Αγαπάτε τη δουλειά που κάνετε ή μήπως βρίσκεστε σε σύγχυση για την πορεία της καριέρας σας;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος και απελευθερωθείτε από τον πόνο σας, μην είστε κολλημένοι! Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να δώσετε τέλος σε μια παλιά προδοσία και να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας. Είτε πρόκειται για μια νοσηρή εξάρτηση σε μια παλιά σχέση ή ένα ανησυχητικό γεγονός στην εργασία σας, ξεκινήστε την εξάλειψη του δηλητήριου που σιγοτρώει την ψυχή σας. Αποβάλετε εθισμούς που κλέβουν τη χαρά σας και την ευτυχία σας, θα νιώσετε ανανεωμένοι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά θα έχετε την υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας έξι μήνες, με την αντίστοιχη πανσέληνο θα έχει αλλάξει αυτό το δύσκολο κομμάτι από τη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η νέα Σελήνη στον ελπιδοφόρο και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας λέει: «Κάντε μια ευχή»! Το φεγγάρι υλοποιεί τις ελπίδες και τα όνειρά σας, αφήνετε τη φαντασία σας να πετάξει στα ύψη. Ξεκινήστε ένα νέο όραμα στη ζωή σας με τη βοήθεια των φίλων σας ή κάντε μια λίστα με τα σχέδια που θα θέλατε να πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αυτή η νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να σας φέρει νέες γνωριμίες, επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο. Να είστε πιο φιλικοί και ανοιχτοί με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον κοινωνικό κύκλο σας, μια νέα αγάπη ή μια νέα συνεργασία σύντομα θα γεννηθεί. Φλερτάρετε ή δημοσιεύστε στο διαδίκτυο ένα έργο σας, προβάλετε την επιχείρησή σας, το φεγγάρι σας κατευθύνει στην ανάπτυξη, ξεκινήστε αυτό που ποθεί η καρδιά σας, θα είστε καλοί σε ό, τι κι αν κάνετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Στοχεύστε υψηλότερα και μην εγκαταλείπετε τους μεγάλους στόχους σας, ακόμη και αν χρειαστεί να αγωνιστείτε σκληρά. Η νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνει μια ώθηση στη σκάλα της επιτυχίας και της φήμης. Ίσως πρέπει απλά να εκσυγχρονίσετε τα σχέδιά σας ή να εργάζεστε με πάθος και χαρά. Αν δεν εργάζεστε σε μια δουλειά που αγαπάτε, στραφείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο. Σας λείπουν κάποιες βασικές δεξιότητες που χρειάζονται για αυτήν την ανάβαση; Γίνετε και πάλι μαθητής και αποκομίστε εμπορίες από ένα πνευματικά καταρτισμένο άτομο, εργαζόμενοι μαζί του θα μάθετε τόσα πολλά. Ίσως ακόμα κάνετε προσλήψεις νέου προσωπικού για την επιχείρησή σας ή απλά υποβάλετε το βιογραφικό σας για μια νέα δουλειά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Γίνεστε οι παγκόσμιοι οραματιστές! Η νέα Σελήνη στον κοσμικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βγάζει από το γνώριμο περιβάλλον σας, θέλετε τώρα να είστε με νέο κόσμο, ανεξάρτητα χρώματος, θρησκείας και πεποιθήσεων. Παρά το γεγονός ότι είστε συντροφικοί, τώρα ποθείτε την αυτονομία σας και την ανεξαρτησία σας. Θέλετε να αναπνεύσετε φρέσκο και καθαρό αέρα, έχετε βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια. Όλος ο κόσμος έχει κυριολεκτικά να σας προσφέρει νέες εμπειρίες. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και μην κοιτάτε πίσω! Ανανεώστε το διαβατήριό σας, εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, φύγετε μακριά, η ζωή σας πολύ πιθανόν να είναι εντελώς διαφορετική σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη πανσέληνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυξάνονται το πάθος και η σεξουαλικότητά σας, καταλυτικές αλλαγές σαρώνουν τη ζωή σας χάρη στη νέα Σελήνη στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Παρατηρήστε τους ανθρώπους… σας κοιτάνε με λάγνο βλέμμα; Αν κάποιος/α σας ενδιαφέρει, μην αποστρέψετε το βλέμμα σας, χαμογελάστε και ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι. Αν μια σχέση έχει φτάσει σε ένα σημείο ορόσημο και έχει γίνει πιο σοβαρή, θα μπορούσατε να κάνετε το μεγάλο βήμα για να γίνει επίσημη. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως ακόμα δώσετε τελεσίγραφο προς το άλλο σας μισό. Επίσης, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μεγάλες ευκαιρίες χρημάτων. Οι επενδύσεις που θα κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη πανσέληνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Λέτε όχι στην ανεξαρτησία, ναι στη δέσμευση. Η νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι ενισχύεται η επιθυμία σας για σταθερότητα και μονιμότητα στην αγάπη. Αν ήσασταν στα παρασκήνια, προβάλλετε την εύθυμη και ενθουσιώδη πλευρά σας, η έκρηξη της θέρμης του πάθους σας δεν αφήνει αδιάφορους τους θαυμαστές σας. Μήπως τον τελευταίο καιρό διαπραγματευόσασταν μια συμφωνία; Όλα παίρνουν το δρόμο τους, νιώθετε τις ελπίδες σας να αναγεννιούνται καθώς αυτή η συνεργασία θα φέρει εντός των προσεχών έξι μηνών κέρδη και στους δυο σας. Βρίσκεστε στην ομίχλη με κάποιον/α που στροβιλίζει καιρό τώρα στο μυαλό σας, ίσως υποκύψετε σε κάποιου είδους συναισθηματική χειραγώγηση από τον αγαπημένο σας καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τετράγωνο με το θολό Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5- 5/6) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αφήστε στην άκρη το άγχος των υποχρεώσεων σας και ενδιαφερθείτε για τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, φέρνει μια θετική ενέργεια στη ζωή σας και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, ξεκινώντας δίαιτα ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Θυμηθείτε όμως ότι η …Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα, έτσι μην περιμένετε να κάνετε κοιλιακούς και ένα σφριγηλό σώμα σε μια μέρα. Ακόμα και αν κάνετε την αρχή, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί. Διατηρείστε το πρόγραμμά σας, ορίστε ένα σημείο αναφοράς έξι μηνών με την αντίστοιχη πανσέληνο και θα είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 -5/6) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Έτοιμοι για να γιορτάσετε την αγάπη; Η νέα Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, ρίχνει φως στην καρδιά και τα συναισθήματά σας. Ξεχάστε τη μοναξιά σας, σας περιμένει άφθονο ερωτικό παιχνίδι, φλερτ και διασκέδαση. Τα αστεία και το χιούμορ σας δεν αφήνουν αδιάφορους τους θαυμαστές σας, έτσι θα μπορούσατε να κάνετε μια σταθερή σχέση ή επαναφέρετε την ανάλαφρη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Η φήμη είναι ένα άλλο δώρο αυτής της νέας Σελήνης. Μην περιμένετε να αποκαλύψουν οι άλλοι τα ταλέντα σας, προβάλετε τον εαυτό σας ή προωθείστε ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει όλο το πάθος σας. Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο, μια ονειρική αγάπη θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας, αλλά μην εφησυχάζετε, ούτε και να παρασύρεστε από τις πρώτες δελεαστικές εντυπώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/5 – 5/6) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Δεν υπάρχει κανέναν άλλο μέρος σαν το σπίτι σας, αισθάνεστε το σπίτι σας σαν το προσωπικό σας καταφύγιο. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να χαλαρώσετε στο σπίτι σας παρέα με λίγα επίλεκτα άτομα. Αν δεν αγαπάτε τον τόπο κατοικίας σας, σερφάρετε στο διαδίκτυο, και σε λίγο θα αποκαλύψετε το σπίτι των ονείρων σας. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητη περιουσία. Μια σημαντική γυναίκα ή φίλος ή ερωτικός σύντροφος που μπήκε στη ζωή σας πρόσφατα, θα μπορούσε τώρα να παίξει σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας. Αν τον τελευταίο καιρό σας απασχολούσαν οικογενειακά θέματα, τώρα εξομαλύνονται με αγάπη και κατανόηση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer