Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Miss Lyk
Ζωδια
19/07/2016 | 08:56

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7- 24/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μην εκπλαγείτε αν σας δώσουν έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σας και μαζί με αυτόν, τα κλειδιά της επιτυχίας. Η Πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θέτει τις βάσεις για μια βαρυσήμαντη νίκη στην καριέρα σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Απλά μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας για να είναι όλα τέλεια, ειδικά αν είστε επικεφαλείς των άλλων. Αυτή η καλή θέση μπορεί επίσης να σας ανοίξει το δρόμο για φήμη ή να παρουσιαστείτε δημόσια σε ένα κοινό. Βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και όλοι θα σας χειροκροτούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Αφήνετε στην άκρη τη σταθερότητα και την ανασφαλή φύση σας και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, καθώς η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τις περιοριστικές καταστάσεις και καλωσορίστε νέες εμπειρίες και νέους ανθρώπους στον κόσμο σας. Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε θα μπορούσε να παρουσιαστεί ξαφνικά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Έχετε ήδη προγραμματίσει να φύγετε μακριά; Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να σας φέρει ένα χαρούμενο και ενθουσιώδες ταξίδι ή μια επικερδή επαγγελματική συμφωνία, που σας ζητά να ανανεώσετε το διαβατήριό σας. Παράλληλα, οι πρακτικές και ορθολογιστικές ιδέες σας στην εργασία σας, γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό από τους ανωτέρους σας, μόνο μην προσπαθήσετε να τις προβάλετε σε λάθος τόπο και χρόνο, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Θα έχετε πολύ καλύτερη αποδοχή, όταν οι άνθρωποι δεν βρίσκονται υπό πίεση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 -24/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και βρείτε τρόπους να έχετε σταθερότητα στον προϋπολογισμό σας και επιμείνετε σε αυτό. Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, απαιτεί να χαλιναγωγήσετε τις δαπάνες σας, διαφορετικά θα καταλήξετε να αποστραγγίσετε τα αποθέματά σας. Μην βάζετε σε κίνδυνο τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε ανούσιες αγορές, θα μειώσετε τις αποταμιεύσεις σας. Αποφύγετε να «χαλάτε» τους αγαπημένους σας κάνοντας ακριβά δώρα για να τους δείξετε την αγάπη σας και μην έχετε ενοχές αν πείτε «όχι» σε κάποιες απαιτήσεις τους. Αν πραγματικά δεν απολαμβάνετε τη ζωή, σκεφτείτε: «Τι μπορώ πραγματικά να κάνω για να νιώθω ευχάριστα και χαρούμενα; Γιατί νιώθω αγανακτισμένος και εξαντλημένος;» Αυτό το σεληνιακό φως φέρνει επίσης στο προσκήνιο τη σαγηνευτική και δελεαστική γοητεία σας. Απολαύστε το πάθος με έναν άγνωστο, μοιραστείτε την ψυχή σας με τον αγαπημένο σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η σταθερότητα και η δέσμευση είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας των προτεραιοτήτων σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Οι επόμενες δύο εβδομάδες σας ωθούν να κάνετε τα πράγματα επίσημα, από την υπογραφή μιας συμφωνίας ή ακόμα και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή μια απλή τελετή στο δημαρχείο της πόλης σας. Οι ακτίνες του φεγγαριού αποκαλύπτουν επίσης τις φοβίες που έχετε για τη δέσμευση ή για την πορεία της σχέσης σας, έτσι σας προειδοποιούν να τις αποβάλετε τώρα, πριν είναι πολύ αργά. Έχετε βρει αυτόν/ή που πραγματικά αξίζει να μείνει στη ζωή σας για πάντα, μέχρι ο θάνατος να σας χωρίσει; Συνομιλήστε με ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά. Απλά θυμηθείτε: ισορροπία σε μια σχέση δεν νοείται, αν δε δίνει ο ένας στον άλλον αξία. Αφήστε κατά μέρος τον έλεγχο και την κυριαρχία και συνεργαστείτε. Μετρώντας το πόσα ακριβώς χρωστάει ο καθένας δεν είναι του στυλ σας, ωστόσο, η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σας κάνει πιο συνειδητούς όσον αφορά τα κοινά έξοδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Βελτιώστε το σύστημα που εργάζεστε, οικοδομήστε πιο σταθερά θεμέλια στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, και σας ζητά να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Η κοινωνικοποίηση στη δουλειά θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μεγάλα επιτεύγματα, όπως και η προσοχή στις λεπτομέρειες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να τα κάνετε όλα μόνοι σας και αποδεχθείτε ότι ο καθένας μπορεί να προσφέρει ένα λιθαράκι, ανάλογα με τις ικανότητές του. Ανεξάρτητα από τη συλλογική προσπάθεια, η δική σας συνεισφορά δε θα περάσει απαρατήρητη. Το φεγγάρι επίσης σας προτρέπει σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σας κατευθύνει σε πιο θρεπτικά γεύματα. Η γυμναστική θα διατηρήσει επίσης την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και τα επίπεδα του άγχους σας χαμηλά. Κάντε μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα σας για ένα σύντομο, γρήγορο περίπατο ή ακόμα και διαλογισμό ενός λεπτού. Θα ανοίξει ο δρόμος προς την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Φήμη, αίγλη, πάθος και ρομαντισμό σας φέρνει η Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο σας, της δημιουργικότητας και της αγάπης, περπατάτε κι όλα τα μάτια είναι πάνω σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι προνομιακές για την προβολή των δεξιοτήτων σας και την προώθηση των ταλέντων σας, έτσι μην είστε ντροπαλοί! Μήπως η εξωτερική σας εμφάνιση χρειάζεται μια ανανέωση; Τολμήστε να κάνετε μια ριζική αλλαγή, θα νιώσετε ανανεωμένοι. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, love is in the air! Μιλάτε και διασκεδάζετε με την αγάπη σας, αναθερμαίνεται η σπίθα του έρωτά σας ή μια πολλά υποσχόμενη νέα αγάπη έρχεται στο δρόμο σας, για να σας πάει στα ουράνια! Είστε καλοπροαίρετοι και εξυπηρετικοί από τη φύση σας, αλλά μην παίρνετε τοις μετρητοίς έναν παλιό πόνο ή καταπιέζετε τον εαυτό σας προκειμένου να δώσετε σε μια σημαντική σχέση σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Κρόνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Το σπίτι σας είναι τώρα ο ιερός χώρος σας, το δικό σας προσωπικό καταφύγιο, χάρη στην Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να ανακατανείμετε τα έπιπλά σας, ίσως ακόμα να ανακαλύψετε παλιά αναμνηστικά και φωτογραφίες που σας φέρνουν μια γλυκιά νοσταλγία ή ανοίγουν παλιές πληγές. Αν νομίζετε ότι δεν νιώθετε άνετα στο σπίτι που μένετε, το φεγγάρι σας ωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες να κυνηγήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Μελετήστε τις τελευταίες καταχωρήσεις στο διαδίκτυο, επισκεφθείτε μερικά σπίτια, δείτε κάποιες περιοχές. Κάντε μια πρόσκληση για δείπνο το βράδυ στο σπίτι σας σε όλα τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν δεν βρεθείτε με την οικογένειά σας, επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Βγείτε έξω από το καβούκι σας και γνωρίστε νέα άτομα, αφεθείτε στη χαρά και τη διασκέδαση που υπάρχει γύρω σας. Η Πανσέληνος ηλεκτρίζει τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, δίνοντάς σας τη λαχτάρα για άφθονη επικοινωνία, διασκέδαση και νέα πρόσωπα. Οι ομοϊδεάτες σας είναι εκεί έξω και σας περιμένουν, γνωρίστε τους. Έρχεστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, συζητάτε, αισθάνεστε ελεύθεροι να πείτε χωρίς φόβο τη γνώμη σας. Οι άλλοι άνθρωποι βρίσκουν στο πρόσωπό σας έναν ηγέτη και έχετε για όλους να πείτε έναν καλό λόγο. Ίσως ακόμα συσπειρώσετε τους φίλους σας και οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Αυτό το σεληνιακό φως εγκαινιάζει έναν κύκλο δύο εβδομάδων, που είναι ιδανικός για μια κοινή επαγγελματική συνεργασία ή για την έναρξη μιας επιχείρησης. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε οδήγηση ή να πάρετε ένα νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Πηγαίνετε σε μια αντιπροσωπεία ή ξεκινήστε μαθήματα οδήγησης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εάν τον τελευταίο καιρό είχατε δει να στερεύουν τα κέρδη της επιχείρησής σας ή αισθάνεστε ότι δεν αξιοποιούνται τα ταλέντα σας, η Πανσέληνος στον δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας, ενισχύει τη δύναμη να αυξήσετε τα κέρδη σας και να αποδεχτούν οι άλλοι την αξία σας. Το φεγγάρι σας απευθύνει έκκληση να σφίξετε λίγο το πορτοφόλι σας και σας προτρέπει να αφήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες, πληρώνοντας με μετρητά. Αν ανησυχείτε ότι θα παρασυρθείτε από κακούς πειρασμούς, επιβληθείτε στον εαυτό σας! Φέρτε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε νέα δεδομένα στην καριέρα σας. Είστε από τη φύση σας επιρρεπείς σε αλόγιστες σπατάλες, αλλά τώρα το φεγγάρι σας καλεί να φέρετε την ισορροπία στα οικονομικά σας. Σχεδιάστε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας και δημιουργήστε ένα κομπόδεμα, κάνοντας αποταμίευση, στο μέλλον αυτό θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να σας φέρει μια προαγωγή ή μια νέα ηγετική θέση ή μια συναρπαστική νέα θέση εργασίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7- 24/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Περνάτε τις πιο ευτυχισμένες ημέρες σας! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας στέλνει ένα λαμπερό φως σε μια φωτεινή νέα πορεία, ως άμεσο αποτέλεσμα της όλης σκληρής δουλειάς σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορούσαν να σας φέρουν πολλές αλλαγές, βλέπετε πολλά θετικά σημάδια. Με αυτό το σεληνιακό φως να συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο, επωφεληθείτε και αδράξτε τις ευκαιρίες. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν το πράσινο φως. Επίσης, κρατήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για μερικές ευχάριστες δραστηριότητες και προσωπικές επιδιώξεις. Αναβιώστε το πάθος στη σχέση σας ή κάντε μια τολμηρή κίνηση που θα επιταχύνει την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας. Δεν χρειάζεται όμως να γίνεστε ανταγωνιστικοί, δε θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 -24/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Θέλετε να σπάσετε τις αλυσίδες που σας κρατούν αλυσοδεμένους στο παρελθόν και σε αυτό σας βοηθά η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, που φέρνει τελικά ένα τέλος σε μια αρνητική κατάσταση στην οποία είχατε παραμείνει προσκολλημένοι. Ίσως να νιώθατε κουρασμένοι εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η νοσταλγία σας έχει εμποδίσει να φύγετε από αυτόν τον πόνο. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να παραδοθείτε έτσι ώστε να μπορέσετε να καλωσορίσετε κάτι νέο στη ζωή σας, που είναι περισσότερο συμβατό με τις αξίες σας. Ένας «Άγγελος» θα μπορούσε να εμφανιστεί δίπλα σας για να σας δείξει το φωτεινό δρόμο της αποκάλυψης. Αν νιώσετε πίεση και άγχος, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο και ευαίσθητο φίλο, θα σας στηρίξει με τις σοφές συμβουλές του. Αποβάλετε το βαρύ ψυχικό φορτίο σας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Θα νιώσετε ελαφρύτερα, έτοιμοι να ακολουθήσετε μια πιο θετική πορεία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/7 – 24/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Εσείς και η ομάδα σας θα έχετε έναν καλό λόγο για να τσουγκρίσετε τα ποτήρια της σαμπάνιας. Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και κοινωνικής δικτύωσης, γιορτάζετε τη νίκη ενός ομαδικού έργου. Μήπως έχετε στο μυαλό σας μια on – line επιχείρηση; Ανεβάζετε ταχύτητα και ξεκινάτε κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Νέες ελίτ γνωριμίες σας βοηθούν να αποκομίσετε πλούσια οφέλη, όπως να βρείτε το κατάλληλο άτομο για τις πωλήσεις σας ή αυτόν που θα προβάλει τα ταλέντα σας. Επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνετε νέους φίλους σε υψηλές θέσεις, δίνετε τις επαγγελματικές κάρτες σας, καταβάλλετε φιλότιμες προσπάθειες για την επαγγελματική άνοδό σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer