Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
23/09/2014 | 12:34
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9-28/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 
Το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα λέει ότι οι φιλοδοξίες σου θα είναι αρκετά τονισμένες και θα έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση! Θα καταφέρεις αγαπητέ Κριέ να τελειώσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, εσύ θα έχεις μεγάλη εύνοια. Ο προγραμματισμός που θα κάνεις θα είναι ουσιαστικός και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από αρκετά αδιέξοδα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9-28/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  
 
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου! Θα υπάρξουν εντάσεις για διάφορα θέματα που προσπαθείς εδώ και καιρό να λύσεις. Υπάρχουν προσωπικές σου υποθέσεις που είναι στον αέρα, για το λόγο αυτό θα βάλεις το πόδι σου κάτω και θα διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις και που σου αξίζουν άλλωστε. Με το Ταυρίσιο πείσμα σου – που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου – θα τα καταφέρεις!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9-28/9) διδυμοσ (21/5-20/6)
 

Το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε λέει ότι θα υπάρξουν πολλές και θετικές αλλαγές στη ζωή σου! Η περιέργεια, που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, θα είναι αρκετά υψηλή αυτή την εβδομάδα και θα κάνεις σημαντικές νέες ανακαλύψεις! Είναι καιρός που πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις, να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες. Θα δεις μετά ότι πολλά πράγματα θα είναι καλύτερα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9 – 28/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έρχονται πολλές αλλαγές αυτή την εβδομάδα για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου! Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούσαν και ήταν προβληματικές, θα πάρουν εντέλει τον δρόμο που θέλεις εσύ! Η θετική σου προσέγγιση θα σε βοηθήσει να βρεις τις καλύτερες λύσεις για κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9 – 28/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)


Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα θα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου για τη νέα εβδομάδα. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες αγαπητέ Λέοντα και σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα έφερναν πίσω τα σχέδια σου! Οι χρήσιμες συμβουλές που θα σου δώσουν τις ημέρες αυτές τα κοντινά σου πρόσωπα, θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9 -28/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Νέες ευκαιρίες φέρνει αυτή η εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ Παρθένε! Εσύ πρέπει να φροντίσεις να τις διακρίνεις και να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Οι πλανήτες σε ευνοούν και σε βοηθούν να έχεις καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου! Με την θετική αστρολογική επιρροή που δέχεσαι θα λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9- 28/9) ζυγοσ (23/9-22/10)
 

Μία νέα εβδομάδα γεμάτη τρέξιμο και άγχος ξεκινά για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού! Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου αυτή την Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα! Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου και να προσέξεις περισσότερο τις αποφάσεις σου για να μην γίνουν λάθη που θα σε κάνουν να τρέχεις! Ο Ερμής μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9- 28/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
 

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ αυτή την Κυριακή και θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι αγαπητέ Σκορπιέ. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν τα άστρα σε ευνοούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και σύντομα θα δεις την επιτυχία να σου χαμογελάει.

 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9- 28/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ Τοξότη αλλά και οι άλλοι πλανήτες δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ! Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και εσύ θα είσαι καλύτερα με τον περίγυρό σου! Θα τακτοποιήσεις μερικές υποθέσεις που ήταν στάσιμες μέχρι τώρα και θα νιώσεις ανακούφιση. Με έναν καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις τώρα να ξεκινήσεις την υλοποίηση των σχεδίων σου.

 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9- 28/9) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Η νέα εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Αιγόκερε! Οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πολλές, όμως εσύ θα καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία! Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα για να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9 -28/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 
 
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να τα πας πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Υδροχόε. Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού την Κυριακή στις 28 Σεπτεμβρίου και η καθημερινότητά σου θα μπορέσει να γίνει αρκετά πιο όμορφη! Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να λύσεις και πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/9 – 28/9) ιχθεισ (19/2-20/3)
 
Η νέα εβδομάδα θα έχει αρκετές εναλλαγές για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Ιχθύ! Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα αλλάζουν διαρκώς, όμως από τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Σκορπιού, θα δεις επιτέλους τα γεγονότα να έρχονται ακριβώς όπως εσύ τα θέλεις! Οι εβδομαδιαίες δραστηριότητές σου θα είναι πολλές για αυτό φρόντισε να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση!
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer