Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
21/10/2014 | 14:34

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10-26/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας είναι ο θετικός αστρολογικός παράγοντας για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ερωτικά με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να χαρείς. Αξιοποίησε αυτό το κλίμα για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10- 26/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μόλις θα αλλάξει η μέρα, στην πρώτη ώρα της Παρασκευής, στον άξονά σου, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα και απωθημένα, μυστικά και ψέματα. Φυσική συνέπεια είναι να προκαλεί γκρίνιες και αντιπαραθέσεις, δυσθυμία, κτητική διάθεση, ανάγκη συναισθηματικού ελέγχου. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί συμμετέχει με απόλυτη σύνοδο η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να σου φέρει πολλές δυσκολίες καθώς θα δεις κατάματα τις επιλογές σου και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι απέχουν πόρο από το καλύπτουν τις ανάγκες σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10-26/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Στην αρχή της εβδομάδας υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τους έρωτές σου καθώς το εξάγωνο του Άρη και της Αφροδίτης είναι θετικό για να φλερτάρεις, να επιδιώξεις ανανεωτικές καταστάσεις για τη σχέση σου, να χαρείς και να απογειωθείς ψυχικά και σωματικά. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιο άτομο του παρελθόντος σου και να σε βάλει σε διλήμματα. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις τώρα τελεσίδικες αποφάσεις, ιδιαίτερα αν βρεθείς στη δύσκολη θέση να σου λέει άλλα η καρδιά σου κι άλλα το μυαλό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10 – 26/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά και πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης στο σχήμα της έκλειψης, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δυνατές στιγμές έρωτα και πάθους αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς οι ενέργειες αυτής της περιόδου είναι πολύ ισχυρές και δεν είναι πάντα ακίνδυνες. Το πιο οδυνηρό για σένα θα είναι να «ανακαλύψεις» ότι οι επιλογές σου είναι αποκυήματα ανασφαλειών ή εγωιστικών συμπεριφορών, οι οποίες θα σε φέρουν σε επαφή με πλευρές του εαυτού σου που θα ήθελες να αποφύγεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10 – 26/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Οι αντιφάσεις θα αποτελέσουν καθημερινότητα για σένα αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα αρχίζει καλά, με ανανεωτική διάθεση αλλά δεν αποκλείεται να κλείσει μέσα στη θλίψη και την ένταση. Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον Σκορπιό με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, σε περιβάλλον που ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σου υποθέσεις αλλά προκαλεί έντονες καταστάσεις που μπορεί να έχουν τον αντίκτυπό τους στην ερωτική σου ζωή. Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου, προστάτεψε τη σχέση σου από την κτητικότητα, τον εγωισμό, την αδιαλλαξία και την ανάγκη σου να ελέγχεις συναισθηματικά τους άλλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10 -26/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Το πιο πιθανό είναι ότι θα νιώθεις μπερδεμένος/η στην προσωπική σου ζωή. Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να σου βάζει θέματα όπως «προσκολλήσεις στο παρελθόν», «επιστροφές μικρών ή μεγάλων ερώτων», «δικές σου προσπάθειες επανασύνδεσης» και από την άλλη η έκλειψη που σε βάζει στην πρίζα να επικοινωνήσεις στο ταίρι σου τις πιο μύχιες πλευρές σου και να εξωτερικεύσεις τα απωθημένα σου. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10- 26/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, υπογραμμίζει τις ανασφάλειες, τη ζήλια την κτητικότητά σου. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και κινείται ανάδρομα, θα σε εξωθήσει στο να ψάχνεις για εναλλακτικές ή να αφήνεις ελεύθερο πεδίο στο παρελθόν σου, ακόμη κι αν η θέση της καρδιάς σας έχει καταληφθεί. Ωστόσο, αυτό που θα μπορούσε να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες, είναι η εμμονή σου να καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με παιχνίδια εξουσίας. Να θυμάσαι ότι η αλαζονεία μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10- 26/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Στην πρώτη ώρα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις, εγωιστικές συμπεριφορές, ανάγκη επιβολής και ελέγχου. Καλό είναι να παρακολουθείς με προσοχή τα γεγονότα και να μην εθελοτυφλείς, ιδιαίτερα όταν θα πρέπει να αποδεχθείς τα λάθη των επιλογών σου. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις καταστάσεις αν κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10- 26/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας είναι ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς ανεβάζει τη λίμπιντό σου και δεν αποκλείει καινούργιες γνωριμίες, προαγωγή φιλικών σχέσεων σε ερωτικές, διασκέδαση, έρωτα και πάθος. Αν συνυπολογίσουμε και τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανό να μπουν στο σενάριο και κάποια άτομα του παρελθόντος σου για να εμπλουτίσουν το ερωτικό σκηνικό και να σε βάλουν σε διλήμματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10- 26/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον άξονα των ερώτων σου με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, δεν «βλέπει» με αρνητικό τρόπο το ζώδιό σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει μία διάθεση που θα είναι άλλοτε του ύψους και άλλοτε του βάθους. Από τη μια θα βάζεις σε δοκιμασίες το ταίρι σου για να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου που βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ από την άλλη θα εκτονώνεις το πάθος και την καλή σου διάθεση στο ταίρι σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10 -26/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την πρώτη ώρα της Παρασκευής στον Σκορπιό και σε επηρεάζει πολύ, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν μπορεί να είναι και από τον αισθηματικό τομέα γι αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το ευχάριστο είναι ότι στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη από τον Τοξότη σε ευνοεί και υπόσχεται ότι τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής θα διαταραχθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Οπότε θα υπάρχει το υλικό που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες με την έκλειψη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/10 – 26/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την περίοδο θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους στον ερωτικό σου τομέα. Η κυκλοθυμία σου θα ξεπεράσει τα συνηθισμένα όριά της. Να προσέχεις γιατί από τη μια θα είσαι μέσα στις αγάπες ενώ από την άλλη, οι ανασφάλειές σου, τα απωθημένα σου, η τάση σου να βάζεις τον φόβο και τον εγωισμό πάνω απ’ όλα και να θέλεις να ασκείς έλεγχο, μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ εναντίον σου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer