Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
03/11/2014 | 16:22

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11-9/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αγαπητέ Κριέ, ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου, θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν από την Κυριακή και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό. Πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματικός, για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική διάθεση που σου προκαλεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητά σου θα ισχυροποιηθούν, η προσήλωσή σου στους στόχους που έχεις βάλει θα είναι απαρέγκλιτη, όπως και η διάθεση σου να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της ζωής σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11-9/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι κάπως δύσκολη για σένα καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11 – 9/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς, για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο, σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η διάθεσή σου για αλλαγές και επιβολή των απόψεών σου θα είναι έντονη και καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο να την ελέγξεις ή να υιοθετήσεις πιο διακριτικούς τρόπους, που δεν θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11 – 9/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, για να τις βελτιώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο και η νέα θέση του Ερμή από την Κυριακή και μετά στον Σκορπιό, που θα διευκολύνει τις επικοινωνίες σου, θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους στο έπακρο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή την εβδομάδα μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες μέρες στο Ζυγό να σε ταλαιπωρεί, βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν, διαφορετικά θα πάθεις καμιά κρίση πανικού, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο, είναι ευνοϊκή για αυτά που έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, ανοίγοντας μπροστά σου τους δρόμους, για να τα υλοποιήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος, ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο, είναι ιδανική για να προβληθείς κοινωνικά, με πολύ καλά αποτελέσματα για το γόητρο σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο και να σε επηρεάζει δραματικά. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν. Ο Ερμής, από την Κυριακή και μετά στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σημαντικά να διαλευκάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και θα νιώσεις έτοιμος να αλλάξεις όλα όσα δεν σε ευχαριστούν στην καθημερινότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, γιατί μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Τοξότη, σε ευνοεί να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Ο Ερμής μέχρι την Κυριακή στον Ζυγό, αυξάνει την κοινωνικότητά σου και οι έξυπνες και πρωτοπόρες ιδέες σου θα εντυπωσιάζουν σε κάθε σου επαφή και συνεργασία. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες των ημερών. Λίγη προσοχή χρειάζεται, στο να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11- 9/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου και σε επηρεάζει άμεσα. Καλύτερα λοιπόν, να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ, για να βελτιώσεις την ζωή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11 -9/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους της οικογενείας σου, ώστε το κλίμα που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής μεταξύ σας, να πάψει να είναι τεταμένο και να ηρεμήσεις. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο, σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/11 – 9/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αγαπητέ Ιχθύ, οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Ο Ερμής, μέχρι την Κυριακή στο ζώδιο του Ζυγού, διασφαλίζει τα συμφέροντά σου και σου ανοίγει τον δρόμο να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου, με πιο σταθερό τρόπο και βέβαιο, θετικό αποτέλεσμα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer