Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Ζωδια
06/01/2015 | 08:58
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1-11/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

Ελάτε πιο κοντά στην οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι το σύνθημα της πανσελήνου  στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Τώρα θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στη φωλιά σας, κάνετε μια μικρή παύση από τις εξορμήσεις σας και αναζητάτε να ομορφύνετε το χώρο σας, είτε αλλάζοντας τη διακόσμηση, είτε  αναμορφώνοντας τη διάταξη των επίπλων σας. Δείχνετε αγάπη στα προσφιλή σας πρόσωπα και κάνετε λίγο χώρο στο περιβάλλον σας για κάποιους επισκέπτες. Αλλά το πιο σημαντικό που σας ζητά το φεγγάρι να κάνετε είναι να τιμήσετε τους γονείς σας, να επιδείξετε τη φροντίδα και τη ζεστασιά της καρδιάς σας, να ζητήσετε συγνώμη αν τους είχατε στενοχωρήσει. Εκτός κι αν σκέφτεστε να κάνετε ένα μικρό δώρο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αλλά πάνω απ’ όλα η συγκινητική έκφραση της αγάπης και της λατρείας σας θα είναι ανεκτίμητη. Μήνυμα του Ερμή στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων: Όλοι για έναν και ένας για όλους! Ξεφύγετε για λίγο από τη θαλπωρή του σπιτιού σας και πάρτε την παρέα σας να συζητήσετε και να διασκεδάσετε μαζί. Το ζώδιό σας είναι κοινωνικό και προτιμά να βρίσκεται με κόσμο, έτσι λοιπόν ο Ερμής σας κάνει πολύ πιο ανοιχτούς και ενώνετε τις δυνάμεις σας με νέα πρόσωπα τα οποία υποστηρίζουν τα υπερμεγέθη σχέδιά σας. Χάνετε για λίγο το ανταγωνιστικό και ηγετικό πνεύμα σας και υιοθετείτε μια πιο συνεργατική, πιο συλλογική στάση. Ποτέ δεν ξέρετε, ο νούμερο ένα εχθρός σας θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει ο ισχυρότερος υποστηρικτής σας!
 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1- 11/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  
Ενεργοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και μιλήστε με όλο τον κόσμο. Η πανσέληνος ηλεκτρίζει τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, ανοίγοντας το δρόμο σε πιθανές ελπιδοφόρες συνεργασίες. Είτε αναζητάτε ένα δημιουργικό συνεργάτη, είτε μια ερωτική σχέση ή μια νέα φιλία, έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι κάποιος που ήδη γνωρίζετε, ίσως ακόμη και ένα πρόσωπο που τον έχετε γνωρίσει πριν από έξι μήνες, κοντά στην αντίστοιχη νέα Σελήνη. Χορτάστε την περιέργειά σας για γνώση με μια συναρπαστική συζήτηση και ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει. Ένα πλήθος θαυμαστών θα θαυμάσουν το πολύπλευρο μυαλό σας αλλά ίσως εσείς προτιμήσετε να παραμείνουν κάποιες γνωριμίες σας σε πλατωνικό επίπεδο ακόμα. Ώρα και για μια μικρή επαγγελματική αναπροσαρμογή καθώς ο εκφραστικός Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, για τις επόμενες εβδομάδες σας ζητά να αναβαθμίσετε τη δημόσια εικόνα σας. Βελτιώστε την ιστοσελίδα σας, ενημερώστε το προφίλ σας στα social media και προσθέστε μερικές τολμηρές πινελιές σε ένα έργο σας. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και συνομιλείτε με ανθρώπους επιρροής ή άτομα που είναι εμπειρογνώμονες στον τομέα σας. Η ανάπτυξη νέων σχέσεων θα μπορούσε να σας ωθήσει στη σκάλα της επιτυχίας. Ίσως ακόμα βρείτε χρυσό μέσα από το διαδίκτυο, γενόμενοι μέλος μιας ομάδας με την οποία έχετε κοινά συμφέροντα.  
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1-11/1) διδυμοσ (21/5-20/6) 

Πόση σημασία δίνετε στα χρήματαΗ πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, θα μπορούσε να σας φέρει απροσδόκητα μετρητά ή τη δυνατότητα να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίαςΕάν ο μισθός σας δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε τις υποχρεώσεις σας και να πάρετε έναν πιο διακεκριμένο τίτλοΣτο άλλο άκρο του φάσματος,μπορεί να αποφασίσετε ότι έχετε φτάσει στο τέλος του δρόμου στηντρέχουσα εργασία σας, καθώς τώρα αναζητάτε μια σταδιοδρομία που να είναι περισσότερο εναρμονισμένη με την αξία σας και με τον ανώτερο εαυτό σαςΕπίσης, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σε μια νέα επένδυση οι οποία θα αποφέρει κέρδη εντός των προσεχών έξι μηνών. Ο εκφραστικός Ερμής, ο κυβερνήτης σας στο φιλαλήθη ένατο οίκο σαςαναδεικνύει τηνειλικρινή και χαρούμενη φύση σαςΠείτε αντίο στους ανθρώπους που ξέρετε ότι προβάλλουν ένα ψεύτικο εαυτό και καλωσορίστε νέους, πιο αληθινούς.  Συμβουλή: Αν θέλετε οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν, είναιστο χέρι σας να ζητήσετε ό, τι χρειάζεστεΚάντε το όμως διπλωματικά και οι άνθρωποι θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να σας προσφέρουν. Νέες σχέσεις με άτομα που ζουν χιλιόμετρα μακριά σας και νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις δημιουργούνται κάτω από την επιρροή του Ερμή, έτσι γαλουχήστε αυτές τις σχέσεις. Και σαν διανοούμενο ζώδιο που είστε, τι θα λέγατε να αποκτήσετε μια νέα γνώση; Ξεκινήστε από σήμερα,καινούργιες εμπειρίες σας περιμένουν.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1 – 11/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Το αστέρι σας λάμπει στο ουράνιο στερέωμα καθώς η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας κάνει διασημότητα, συγκεντρώνοντας τη προσοχή του κοινού. Το φεγγάρι φωτίζει το μυαλό και την καρδιά σαςβοηθώντας σας να βάλετε ένα τέλος σε πρόσωπα και καταστάσεις που μπλοκάρουν την ευτυχία σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτεΣταματήστε να τα βάζετε με την τύχη και ίσως με τις Ανώτερες δυνάμεις, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχοΠαραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος και δείτε τι υπέροχες προσφορές σας περιμένουν μέσα στους προσεχείς έξι μήνεςΌταν αφήσετε το παρελθόν και καλωσορίσετε το νέο με ανανεωμένη ενέργειαθα συμβούν θαύματαστον κόσμο σαςΑυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να σαςαποκαλύψει κάποιο άτομο που μπορεί να σας οδηγήσει προς μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Έχετε μια ακαταμάχητη γοητεία στον τρόπο επικοινωνίας σας, η πειθώ σας είναι ισχυρή κατά τη διάρκεια τωνεπόμενων εβδομάδωνχάρη στον εκφραστικό Ερμή στο μαγνητικό όγδοο οίκο σαςΜπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε αυτή την εξουσία για να χειραγωγήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σαςαλλά μην το κάνετε. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους σαν πιόνια για να πάρετε αυτό που θέλετεΧρησιμοποιήστε την ενέργεια του Ερμή για να γαλουχήσετε τις σχέσεις που θα θέλατε να κρατήσετε στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημαείτε για επαγγελματικούς λόγους ή για ερωτικούςΤο ένστικτό σας είναιαλάνθαστοέτσι ακολουθήστε το!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1 – 11/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Οι Άγγελοι κατεβαίνουν στη γη και είναι στη διάθεσή σας! Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει στο δρόμο σας ανθρώπους οι οποίοι με τις συμβουλές τους είναι πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν αλλά και να σας εξυπηρετήσουνΑντί να προσποιείστε ότι δεν τους έχετε ανάγκη, λόγω της υπηρηφάνειας και του εγωισμού σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τη σοφία τουςΣίγουρα μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά άλματα μόνοι σαςαλλά απλά σκεφτείτε πόσο μακριάμπορείτε να πάτε με κάποια επιπλέον υποστήριξη. Επίσης το φεγγάρι σας ζητά να συγχωρέσετε όσους σας πλήγωσαν και να ξεχάσετε για το καλό της δικής σας ψυχής. Προτού όμως κινηθείτε για να συγχωρήσετε, αξιολογήστε τα κίνητρά σας. Μήπως το κάνετε για να φανείτε καλοί ή για να αποφύγετε αυτά τα συγκεχυμένα ή ακόμα και αδέξια συναισθήματα με τα οποία έρχεστε σε σύγκρουση; Εάν πρόκειται να δώσετε κλαδί ελιάς, βεβαιωθείτε ότι το δίνετε με πάσα ειλικρίνεια. Η συμφιλίωση θα επιτευχθεί μόνο όταν είστε ειλικρινείς σχετικά με το πώς αισθάνεστε. Σκεφτείτε ακόμα μήπως ο παραβάτης αγνοεί τον πραγματικό λόγο για τον εκνευρισμό σας. Ο εκφραστικός Ερμής στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα της σχέσης σας, φέρνει μια νέα αγάπη στο δρόμο σας που ίσως προέρχεται μέσα από τον κύκλο των φίλων σαςΠηγαίνετε εμπρός και εξερευνήστε, αλλά μηνξεχνάτε ποτέ ότι οι σχέσεις απαιτούν συνεχή συμβιβασμό και διαπραγμάτευση.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1- 11/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας, κάντε νέες φιλίες. Η πανσέληνος ηλεκτρίζει το φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και στέλνει το φως της σε μια ομαδική προσπάθεια. Εάν είστε ευτυχισμένοι ως μέλος μιας ομάδας τότε υπάρχουν πιθανότητες να γιορτάσετε μια κοινή νίκη. Αν όχι, έχετε την κοσμική άδεια να φύγετε και να σφυρηλατήσετε νέες συμμαχίες. Μη σπαταλάτε τις δυνατότητές σας και την ενέργειά σας με ανθρώπους που δεν λειτουργούν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να πάτε προς τα κάτω κι εσείς σίγουρα θέλετε να ανεβείτε ψηλά. Επίσης, το φεγγάρι δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας, είστε κοινωνικοί και παιχνιδιάρικοι, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και φλερτάρετε. Αφήνετε τη ντροπαλότητά σας, δεν είστε χαμηλών τόνων, αλλά θέλετε να βρίσκεστε με τις μάζες και ό, τι προκύψει. Το ζώδιό σας είναι αναλυτικό και κάποιες φορές νιώθετε να πνίγεστε στις λεπτομέρειες, αλλά τώρα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον πρακτικό και αναλυτικό έκτο οίκο σας, βάζει τάξη και οργάνωση στις υποχρεώσεις και τις σκέψεις σας. Σίγουρα οι μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές για σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά αν δεν σας φέρνουν πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Τα επίπεδα του άγχους σας θα σημειώσουν κατακόρυφη πτώση τη στιγμή που θα οργανώσετε το χώρο σας, βάλετε ένα τέλος στη γραφειοκρατία και τα οικονομικά σας σε τάξη. Και το κυριότερο: ζητήστε βοήθεια και να είστε απολύτως σαφείς για το τι χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε απλοί, τι καλύτερο; 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1- 11/1) ζυγοσ (23/9-22/10)
 
Επιδείξτε τα κρυμμένα ταλέντα σας και τις ηγετικές σας ικανότητες. Η πανσέληνος ανάβει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, και σας ωθεί να προβάλετε τη δυναμική προσωπικότητά σας, ειδικά αν την είχατε αφήσει καιρό αναξιοποίητη. Έχει έρθει η ώρα να μοιραστείτε με τον κόσμο όλα τα μεγάλα επιτεύγματά σας και να εισέλθετε σε ελίτ κοινωνικούς κύκλους, θα αλλάξουν τη ζωή σας μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Αξίζετε να είστε εκεί. Όμως μια προειδοποίηση: Σίγουρα σας αρέσει να είστε μέρος μιας ομάδας, αφού είστε συνεργατικό ζώδιο, αλλά στην προσπάθειά σας να ανεβείτε τη σκάλα ίσως σκοντάψετε στους ανταγωνιστές σας ή προκαλέσετε κάποιους με τις εξουσιαστικές τάσεις σας. Αντί να ψάχνετε την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου (και να φύγετε για αόριστο χρονικό διάστημα) ή ακόμα και να συγκρούεστε για να διατηρήσετε και να επιβάλετε την εξουσία σας, μιλήστε ξεκάθαρα. Τι πραγματικά αναμένετε από τους άλλους; Αν νιώθετε ότι οι πολλές υποχρεώσεις σας πνίγουν τόσο, σε σημείο να σας εκνευρίζουν, αποποιηθείτε κάποιες από αυτές. Σίγουρα θα χάσετε μερικά προνόμια, αλλά αν πρέπει να θυσιάσετε την ηρεμία σας, δεν θα είστε ευτυχισμένοι. Τα φώτα της δημοσιότητας σας περιμένουν με τον εκφραστικό Ερμή στον πέμπτο οίκο σας, της φήμης, γεγονός που καθιστά εύκολο να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού. Έχετε το χάρισμα της διπλωματίας και της πειθούς κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, οπότε προβάλετε ένα έργο σας στα social media. Φροντίστε επίσης να αναζητήσετε χώρους όπου μπορείτε να επιδείξετε τις ικανότητές σας ως λέκτορας ή ως δημόσιος ομιλητής.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1- 11/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Υποδεχτείτε νέους ορίζοντες, φέρτε την περιπέτεια στη ζωή σας! Η πανσέληνος στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας πάει σε έναταξίδι εξερεύνησηςΒγείτε τώρα έξω από τα λημέρια σας και συνομιλήστεμε ξένουςΘα μπορούσατε να κάνετε μια μαγική ερωτική σχέση με κάποιοναπό μια διαφορετική κουλτούραΤώρα αποβάλετε την εσωστρέφειά σας, είστε πιο ανοιχτοί και εξωστρεφείς και έχετε ένα πνεύμα περιπλάνησηςΚαι κάτι περισσότερο: αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να σας φέρει μια προσοδοφόρα ευκαιρία σε ένα μακρινό τόποΜπορεί και να διασχίσετε τα εθνικά σας σύνορα και να πάτε εκεί που ούτε καν το είχατε σκεφτεί.Εναλλακτικάθα μπορούσατε να καλωσορίσετε ένα μακρινό επισκέπτη που έχετε να δείτε καιρό. Άνθρωποι από ξένες χώρες ή που διαμένουν σε άλλη πόλη από τη δική σας θα έχουν μια θετική επίδραση στη ζωή σαςΟεκφραστικός Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να αφήσετε λίγο τη διασκέδαση και να έρθετε πιο κοντά με τα προσφιλή σας πρόσωπα, ιδίως με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σαςΤο σύμπαν σας καλεί να γαλουχήσετε μια φιλία που είναι στα πρώτα της βήματα, να κάνετε βαθιές συνομιλίες και να μοιραστείτε ένα μέρος της ψυχής σαςΑυτή ησύντομη διέλευση του Ερμή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει ναεπικοινωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα αν οι σχέσεις σας ήταν τον τελευταίο καιρό κλονισμένεςΑφήστε τη μνησικακία και την κακεντρέχεια στην άκρη, δεν αξίζουν μπροστά στην επαναφορά τηςειρήνης και της αγάπης.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/1- 11/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η μυστηριώδης πλευρά της ζωής σας γνέφει να βουτήξετε στα βαθιά υπό την προτροπή της πανσελήνου στο μυστικοπαθή και οικείο όγδοο οίκο σαςΊσως είναι δύσκολο να το κάνετε στην αρχή, αφού αναζητάτε την περιπέτεια και την ανέμελη ζωή, αλλά ερχόμενοι πιο κοντά με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα εκπλαγείτε όταν αποκαλύψετε το τι πραγματικά συμβαίνει.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer