Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
14/04/2015 | 08:35

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4-19/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Κριούς!

Επιδοθείτε σε αισθησιακές απολαύσεις αλλά μη σπαταλάτε ανεξέλεγκτα τα χρήματά σας. Ο εκφραστικός Ερμής στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, σας ωθεί να κάνετε μια μικρή παύση από τις υποχρεώσεις σας και να εκτιμήσετε την κάθε στιγμή. Έχετε τη συμπαντική άδεια να απολαύσετε τις μικρές πολυτέλειες, εφόσον όμως είστε υπεύθυνοι και πρακτικοί. Αυτός ο κύκλος των τριών περίπου εβδομάδων απαιτεί από εσάς κάποια πειθαρχίαόσον αφορά θέματα χρημάτων. Ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης θα παρουσιαστούν σε μέρη που δεν θα περίμενε κανείς, γι’ αυτό κάντε νέες γνωριμίες, ίσως προκύψει μια νέα επικερδής οικονομική συμφωνία. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ζητά να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Χαρίστε στον εαυτό σας έναδιάλειμμα από την τάση σας να ικανοποιείτε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, που συχνά αυτό σημαίνει να θυσιάζετε τις δικές σας. Το αξίζετε. Η εσωτερική ένταση και δυσαρέσκεια θα αυξηθούν γρήγορα, αν δεν βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Τώρα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε, να βγείτε έξω, να πάτε για ψώνια, θέλετε εσείς να επιλέξετε με ποιους θα απολαύσετε πραγματικά τις ημέρες σας. Το φεγγάρι σας δίνει επίσης το έναυσμα να προωθήσετε ένα νέο έργο με πάθος, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας, να βρείτε μια νέα αγάπη. Η έμπνευση, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητά σας δεν έχουν όρια. Συμβουλή:Αντισταθείτε στον πειρασμό να προβάλλετε τον εαυτό σας με εγωισμό και αλαζονεία, είστε ο ηγέτης, κανείς δεν σας αμφισβητεί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ταύρους!

Επιδείξτε σε όλους το πρακτικό και σταθερό μυαλό σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο εκφραστικούς και εμπνευσμένους, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη στιγμή για να δείξετε στον κόσμο όλη σας τηδόξα. Με πάθος προωθείτε τον εαυτό σας, ανανεώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση και δεν φοβάστε να ζήσετε δυνατά, καθώς είστε υπερήφανοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα: αυτός ο κύκλος των τριών περίπου εβδομάδων θα μπορούσε να βγάλει προς τα έξω την επιθετική πλευρά σας. Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις των ανθρώπων, αν αρχίσουν να οπισθοχωρούν, λάβετε το ως ένδειξη για ναμετριάσετε τη δύναμη των λόγων σας. Απελευθερωθείτε από τη θλίψη και τον πόνο του παρελθόντος, είναι προτροπή της νέας Σελήνης στον επουλωτικό δωδέκατο οίκο σας. Η αποστολή σας είναι να συζητήσετε με το πρόσωπο που σας έβλαψε και να αφήσετε τη μνησικακία μια για πάντα.Και μην έχετε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες κάποιων προσφιλών σας προσώπων για να είναι κοντά σας. Υπενθύμιση: Επειδήήσασταν στο παρελθόν γενναιόδωροι με κάποια άτομα, αυτό σημαίνει ότικάποια στιγμή το σύμπαν θα σας το ανταποδώσει. Όταν δίνετε, το σύμπαν θα σας επιστρέψει την εύνοια, ίσως μέσα από ένα διαφορετικό άτομο, όχι αυτό που ευεργετήσατε. Ξεκινήστε με την εκκαθάριση προσώπων και καταστάσεων που σας έχουν δημιουργήσει οποιαδήποτεπαρατεταμένη δυσαρέσκεια. Από τον επόμενο μήνα, με τη νέα Σελήνη στοζώδιό σας, θα αισθάνεστε πολύ ελαφρύτεροι, έτοιμοι να πετάξετε στα ύψη!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4-19/4) Διδυμος (21/5-20/6)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Διδύμους!

Ζείτε σε έναν ονειρικό και σουρεαλιστικό κόσμο, καθώς ο Ερμής στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, τονίζει τη φαντασία σας και τη δημιουργική έμπνευσή σας. Ο αγγελιοφόρος των θεών μπορεί να αναδεύσει έντονα συναισθήματα ή ίσως ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας. Αυτός ο κύκλος των τριών περίπου εβδομάδων σας δίνει τώρα την ευκαιρία να σκεφτείτε το παρελθόν και βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας να ξεκινήσετε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να χαρίσετε την καρδιά σας σε κάποιον ή να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα δημιουργικό έργο σας. Η νέα Σελήνη φωτίζει το φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο, την ανέμελη και χαρούμενη προσωπικότητά σας. Μερικά «κλικ» στον υπολογιστή σας, βόλτες εδώ και εκεί και θα μπορούσατε να κάνετε μια μοιραία γνωριμία. Είστε μόνοι; Βασιστείτε στις δεινές επικοινωνιακές σας ικανότητες και μη φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα, αν νομίζετε ότι έχετε βρει την επίλεκτη ψυχή. Ή δοκιμάστε ένα site που μπορεί να σας ενώσει με κάποιον/α. Και μην ξεχνάτε: το κοινωνικό σας δίκτυο και οι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας, συμμετέχετε σε ομαδικές εργασίες, φροντίζετε για όλους τους φίλους σας. Μια καρμική συμβουλή: Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά τον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία, κάντε φιλάνθρωπες πράξεις και βοηθήστε τους αδύναμους, το κάρμα υπόκειται στο νόμο της ανταπόδοσης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4 – 19/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Καρκίνους!

Βγαίνετε από τη θαλπωρή του σπιτιού σας και συζητάτε με όλο τον κόσμο. Ο Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας κάνει δημόσιο πρόσωπο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βεβαιωθείτε ότι η διαδικτυακή σας παρουσία είναι μια ακριβής αντανάκλαση του ποιοι είστε: ενημερώστε το προφίλ σας με νέες φωτογραφίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,γράψτε έξυπνα σχόλια και κείμενα στο προφίλ σας, γίνετε μέλος σε ένα δημοφιλές διαδικτυακό φόρουμ. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για ναξεκινήσετε ένα blog, ένα site ή ακόμα και να δοκιμάσετε να κάνετε διαδικτυακό εμπόριο. Ενημερωθείτε για μια καινοτόμο εφαρμογή και οι τσέπες σας θα μπορούσαν να γεμίσουν γρήγορα. Η νέα Σελήνη στοδέκατο οίκο σας, της καριέρας, βάζει το μυαλό σας σε εγρήγορση, θέλετε να είστε ο ηγέτης στην εργασία σας, να είστε μπροστά στο επαγγελματικό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Κάνετε μια σημαντική παρουσίαση, αναλαμβάνετε ένα διευθυντικό νέο ρόλο, συντάσσετε ένα έργο,αναλαμβάνετε ρόλο διαχειριστή. Καθώς αναβαθμίζετε την επαγγελματική εικόνα σας, βρείτε χρόνο για ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας, θα σας βοηθήσει να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας τους προσεχείς έξι μήνες. Οι άνθρωποι στην εργασία σας περιμένουν πολλά από εσάς καθώς είστε ικανοί να αναλάβετε και να φέρετε εις πέρας επιπρόσθετες και δύσκολες ευθύνες. Όμως το φεγγάρι απαιτεί να παλέψετε για μια πιο ίση κατανομήτων ευθυνών. Έχουμε δημοκρατία και εσείς πρέπει να ανακουφιστείτε από το επιπρόσθετο βάρος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4 – 19/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Λέοντες!

Η φιλόδοξη και ηγετική προσωπικότητά σας επιστρέφει με πλήρη ισχύ,χάρη στον αγγελιοφόρο των θεών, τον Ερμή, στο δέκατο οίκο σας, τηςκαριέρας. Βάζετε τα θεμέλια για τη μελλοντική επαγγελματική σας εξέλιξη, ίσως συναντήσετε μια σημαντική προσωπικότητα ή μπορεί να ξεκινήσετεένα κερδοφόρο έργο. Κάνετε σταθερές νέες επαγγελματικές γνωριμίες και αναπνέετε καθαρό οξυγόνο από μια δύσκολη επαγγελματική κατάσταση. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, σας γνέφει να τρέξετε σε πράσινα λιβάδια, σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Ξεφύγετε για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας για να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτό που θέλετε. Πηγαίνετε ένα ταξίδι, θα σας χαρίσει νέες εμπειρίες αλλά αν πρέπει να μείνετε στην πόλη σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή δημιουργώντας ένα έργο, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διοχετεύσετε την έντονη ενέργειά σας. Απλά μην αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις, ξεκινήστε με αποστολές τις οποίεςξέρετε ότι μπορείτε να τις ολοκληρώσετε γρήγορα. Συμβουλή: Μακριά από τη λογοκρισία και την αλήθεια που πληγώνει, οι ειλικρινείς παρατηρήσειςσας και τα σχόλιά σας θα μπορούσαν να βάλουν το μαχαίρι στην καρδιά ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αν θέλετε οι άλλοι να ακούσουνπραγματικά το μήνυμά σας, μιλήστε με διπλωματία και διακριτικότητα. Ανήδη έχετε πονέσει κάποιον, τώρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, ξέρετε ότι έχετε κι εσείς συμμετοχή σε αυτή την αρνητική κατάσταση. Το φεγγάρι σας βοηθά να θέσετε το θέμα επί τάπητος, να είστε άμεσοι και ειλικρινείς και με φιλικό τρόπο να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Παρθένους!

Φροντίστε να είστε αληθινοί και ειλικρινείς. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής,κινείται στο γνωστικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας ωθεί να αφιερώσετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν τηρούν τα προσχήματα,απομακρύνοντας εκείνους που είναι ψεύτικοι. Θα νιώσετε πολύ πιο ικανοποιημένοι, βρισκόμενοι με άτομα που δεν φοβούνται να εντρυφήσουν σε βαθιές και φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί σας. Σφυρηλατήστε σχέσεις μεφίλους από μακρινές περιοχές, κατευνάστε την περιέργειά σας, πηγαίνοντας ένα ταξίδι σε ανεξερεύνητους προορισμούς. Ξεκινήστε νασερφάρετε σε sites για ταξίδια, διαβάστε ένα βιβλίο, μάθετε κάτι νέο. Η νέα Σελήνη ανάβει το σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, φτιάχνοντας ένα άκρως ερωτικό σκηνικό με πολύ πάθος και βαθιά συναισθήματα. Ένα ερωτικό πάθος που σιγοβράζει βγαίνει στην επιφάνεια και η καρδιά σας ζεσταίνεταιγρήγορα. Είστε σε σχέση; Τώρα δεν θέλετε να σας ενοχλεί κανείς, αναζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο οι δυο σας, αλλά μια συμβουλή: Ζήλια και κτητικότητα εμφανίζονται ξαφνικά, τα οποία θα μπορούσαν να κλονίσουν τη σχέση σας. Αιφνίδια κύματα καχυποψίας ήέλλειψης εμπιστοσύνης ταρακουνούν την ψυχή σας και αυξάνουν τις ευαισθησίες σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει κάποιαεγκυρότητα σε αυτά τα συναισθήματα, μην κάνετε οποιεσδήποτε υποθέσεις. Σκάψτε βαθιά, ανιχνεύστε τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια αποφασίστε πώς θα αντιδράσετε. Ορισμένοι του ζωδίου σας μπορεί και να αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια αδιέξοδη σχέση, η οποία βγάζει στην επιφάνεια τον κακό εαυτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) ζυγος (23/9-22/10)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ζυγούς!

Τα λόγια σας είναι φωτιά, μαγνητίζουν τους πάντες στο πέρασμά σας, καθώς ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής, κινείται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Τώρα έχετε τη δύναμη να προσελκύσετε αλλά και να αποκρούσετε όποιους θέλετε. Θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι μεσυγκρούσεις και εντάσεις, είστε ξεκάθαροι στο τι πραγματικά θέλετε.Έντονες ερωτικές δονήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα σας κάνουν να μην περνάτε απαρατήρητοι, κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων.Κάνετε τους «μνηστήρες» σας να λιποθυμούν, αλλά προσπαθήστε να μηντους κάνετε να ζηλεύουν. Με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, τωνσχέσεων, θέλετε να είστε κοντά στον αγαπημένο σας, νιώθετε πολύ πιο κοντά μεταξύ σας. Το φεγγάρι μπορεί να βοηθήσει να σταθεροποιηθεί η σχέση σας ή να βρείτε ένα άτομο αντάξιο της αγάπης σας. Φέρνετε πίσω την αρμονία και την ισορροπία, άλλωστε αυτό δεν πρόκειται να είναι δύσκολο για το συνεργατικό ζώδιό σας. Το κλειδί της ευτυχίας σας; Ανοικτός και ειλικρινής διάλογος. Μετάφραση: μην περιμένετε το άλλο σας μισό να διαβάσει το μυαλό σας, να είστε σαφείς σχετικά με τα όρια και τις προσδοκίες σας. Είστε μόνοι; Είστε πολύ παθιασμένοι, αναζητάτε κάποιον να ενώσετε την καρδιά σας και τη ζωή σας. Αλλά την ίδια στιγμή, θαμπορούσατε επίσης να αισθάνεστε αγχωμένοι για τους πιθανούςπεριορισμούς που θα μπορούσε να φέρει αυτή η σχέση. Μην πάρετεοποιεσδήποτε αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και την παρόρμηση της στιγμής. Πρέπει πρώτα να καταλάβετε ακριβώς τι είστεπρόθυμοι να θυσιάσετε και τι όχι. Μη σκεφτείτε ακόμη να κάνετε πιο οικεία τη σχέση, αν δεν είστε σίγουροι για τις μελλοντικές προθέσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Σκορπιούς!

«Η ισχύς εν τη ενώσει». Δύο μαζί έχετε περισσότερη δύναμη και μπορείτε να κάνετε θαύματα στη ζωή! Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, τον τομέατων σχέσεων, σας ωθεί να επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας, η σχέση σας καταλαμβάνει τώρα περισσότερο χρόνο στη ζωή σας. Έχετε τώρα την υπομονή και την καλή θέληση να προσπαθήσετε να άρετε τις συγκρούσεις και να συμφωνήσετε υπό όρους που λειτουργούν και ευνοούν και τους δυο σας. Είστε μόνοι; Τα αντίθετα έλκονται υπό την επιρροή του Ερμή, έτσι ίσως και να βρείτε κάποιον που σας συμπληρώνει,αντί να είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας. Στην επαγγελματική σφαίρα,μοιράζεστε τα κέρδη και τον έπαινο, αφιερώνετε το χρόνο σας σε καθήκοντα που θα σας φέρουν μεγαλύτερη δόξα. Με τη νέα Σελήνη στον αναλυτικό και καθημερινό έκτο οίκο σας, θα μπορούσατε να γίνετε επικριτικοί και απαιτητικοί όταν θέλετε κάτι να γίνει οπωσδήποτε. Ενώ μπορεί να έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο στο να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα,αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας έχει την ίδια προσέγγιση. Αν πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι, σταματήστε να κατακρίνετε τους άλλους και κάντε το μόνοι σας. Μήπως πνίγεστε στις λεπτομέρειες; Το άγχος σας θα μπορούσε να αυξηθεί, αν δεν λάβετε κάποια υποστήριξη. Βάλτε την υπερηφάνειά σας στην άκρη και αναθέστε υποχρεώσεις. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας. Πηγαίνετε για ένα γρήγορο τζόκινγκ, παρακολουθήστε ένα μάθημα γιόγκα, πηγαίνετε βόλτα στο πάρκο. Σε έξι μήνες από τώρα, θα είστε ένας άλλος εαυτός!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Τοξότες!

Σκεφτείτε πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας! Ο Ερμής ξεκινά μια τριών εβδομάδων περιοδεία στον οργανωτικό και πρακτικό έκτο οίκο σας, με στόχο να μειώσετε το στρες, βάζοντας τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σας. Οι απαιτήσεις της εργασίας σας είναι πιθανό να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της πορείας του Ερμή, άρα είναι σημαντικό να βάλετε πρόγραμμα σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, ο Ερμής σας ζητά να θέσετε πιο υγιείς συνήθειες, έτσι κόψτε την υπερβολική ζάχαρη και τον καφέ και επιλέξτε τρόφιμα, τα οποία σας βοηθούν να διατηρήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας ψηλά. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, τώρα δεν θέλετε να ξυπνάτε μόνοι, ψάχνετε την αγάπη ή την παρέα των φίλων σας για να διασκεδάσετε. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για την αγάπη, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και το ρομαντισμό σας. Η ανέμελη και περιπετειώδης φύση σας θα πρέπει όμως να τεθεί υπό έλεγχο, καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σας θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιον/α, αλλά το πάθος μπορεί και να εξανεμιστεί γρήγορα. Επίσης, φροντίστε να παρέχετε ασφάλεια σε όσους σας πλησιάζουν, δεν χρειάζεται να ραγίζετε καρδιές. Είστε σε σχέση; Μήπως ο αγαπημένος σας έχει γίνει προβλέψιμος και βαρετός; Μην αφήνετε στο έλεος τη σχέση σας, ούτε να επιδιώκετε να αντικαταστήσετε τον αγαπημένο σας. Αναζητήστε πιο υγιείς τρόπους για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να κατευνάσετε την ανεβασμένη αδρεναλίνη σας. Σκεφτείτε: χορό μέχρι το πρωί, μια περιπέτεια από κοινού, ένα νέο δημιουργικό έργο, θα σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο και θα κάνουν το αίμα να κυλά πιο καυτό στις φλέβες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4- 19/4) Αιγοκερως (22/12-19/1)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αιγόκερους!

Είστε χαρούμενοι και ζωντανοί, καθώς ο εκφραστικός Ερμής στον ερωτικό και επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας βάζει την εσωστρεφή και σοβαρή φύση σας στον πάγο. Θα μπορούσατε να γίνετε όμως και κάπως δραματικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, έτσι θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα λόγια σας και στις αντιδράσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μεταδώστε το μήνυμά σας σύμφωνα με τις επιθυμίες του ακροατηρίου σας και ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα σας ή μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποτέλεσμα; Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας, παίζετε ένα τολμηρό ερωτικό παιχνίδι και αναδύεται η πιο φωτεινή, η πιο εντυπωσιακή προσωπικότητά σας. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, εφιστά την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας, ίσως έχετε απρόβλεπτους επισκέπτες ή μπορεί ακόμα να σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία. Επίσης, αφήνετε για λίγο στην άκρη το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να χαρίσετε μια-δυο ώρες στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το συναισθηματικό δέσιμο με ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς σας ή μια γυναίκα σας δημιουργεί έντονες ευαισθησίες και συγκινήσεις. Τα συναισθήματα είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας τώρα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να παραγκωνίσετε για λίγο έναν επαγγελματικό στόχο σας. Μπορεί να έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά αν σας λείπουν ο ενθουσιασμός και η αγάπη, προς τι το όφελος; Απευθυνθείτε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα φίλο σας για να μιλήσετε, ετοιμάζοντας δείπνο στη θαλπωρή και τη γαλήνη του σπιτιού σας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/4 -19/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer