Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
11/05/2015 | 09:28

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5-17/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αμεσότητα στην επικοινωνία ή θρασύτητα; Ο πολεμιστής Άρης, ο κυβερνήτης σας, στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει ανυπόμονους, είστε εκφραστικοί και παρορμητικοί στην ομιλία σας. Δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε πίσω, δεν μασάτε  τα λόγια σας, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να βγάλετε τα μαχαίρια. Αφήστε στην άκρη τις διενέξεις σας, λίγο χιούμορ μπορεί να κάνει θαύματα στη διάλυση της έντασης και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών. Ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι στις συζητήσεις σας, ίσως οι άλλοι να μη συμφωνούν με τις απόψεις σας. Από τη θετική πλευρά, απολαύστε τη διασκέδαση και τις συνομιλίες με νέα άτομα που θα συναντήσετε, αλλά μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό, τι ακούτε. Ίσως κάποιοι σας λένε αστείες και υπερβολικές ιστορίες μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή σας. Χρειάζεστε σταθερές σχέσεις, κάποιοι από αυτούς δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας. Απλά πάρτε χαλαρά τις συζητήσεις και ψυχαγωγηθείτε.

Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια ρομαντική και ήρεμη ατμόσφαιρα με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, δείχνετε τη συμπόνια σας και την κατανόησή σας. Όντας ειλικρινείς και κάνοντας το σωστό πράγμα, θα μπορούσε να σας φέρει σημαντικούς συμμάχους στη ζωή σας. Τώρα είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, κάνετε χώρο στα σχόλια και τις προτάσεις των άλλων ανθρώπων κι αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και οικειότητα στις σχέσεις σας. Υπενθύμιση: Ενώ το ένστικτό σας, σας καθοδηγεί στο σωστό δρόμο, σταματήστε να κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Να είστε σε επαγρύπνηση για νέες προσοδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των υλικών αγαθών, σας φέρνει νέες οικονομικές επιλογές, οι οποίες μπορεί να ανακύψουν από το πουθενά. Από την αγορά ενός ακινήτου μέχρι τη σύναψη μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, σκέφτεστε με ποιούς τρόπους θα επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Έχετε ένα ανοικτό μυαλό, με την ευγλωττία σας μαγεύετε τους συνεργάτες σας. Αντί να μαζεύετε χρήματα, κάντε καλή χρήση αυτών. Δεν λέμε να αποστραγγίξετε τις αποταμιεύσεις σας, αλλά μπορείτε να επενδύσετε σε κάτι που θα σας χρησιμεύσει σε βάθος χρόνου. Σκεφτείτε: νέες οικονομικές μελέτες, σεμινάρια, μαθήματα που θα σας βοηθήσουν στη βελτίωση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης της επιχείρησής σας. Ίσως κάποιοι εμπειρογνώμονες ή ένας νέος εξοπλισμός βελτιώσει την αποδοτικότητά της και σας βοηθήσει να έχετε περισσότερα κέρδη.

Έχετε έντονη πνευματική διέγερση και έμπνευση χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αναζητάτε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα κάνετε πνευματικές συνομιλίες, που σας παρέχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τις εμπειρίες σας. Πηγαίνετε μια εκδρομή, παρακολουθήστε μια διάλεξη, συμμετέχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και επειδή η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο που σηματοδοτεί την πατρίδα, ίσως ακόμη και να σας δοθούν κίνητρα για να εργαστείτε εθελοντικά με έναν οργανισμό που είναι αφιερωμένος στη βελτίωση των συνθηκών της κοινότητάς σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5-17/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η χαρά και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει κινητικούς, επικοινωνιακούς, έχετε όρεξη για ζωή, η ψυχή σας θέλει να παίξει, να γελάσει, να τραγουδήσει, είστε ο αληθινός εαυτός σας. Ίσως οι άλλοι σας πιέζουν να κινηθείτε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά εσείς θέλετε να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε, αυτό που αντανακλά τις πραγματικές επιθυμίες σας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης σας υπενθυμίζει να θέσετε όρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να έχετε αρμονία. Θα μπορούσε να σας φέρει σε σύγκρουση με ένα προσφιλές σας πρόσωπο ή στενό φίλο. Να είστε σαφείς ως προς το τι θέλετε, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει επίσης το ρόλο που παίζετε. Αν θέλετε ισότιμες σχέσεις, μην αφήνετε τους άλλους να επωφεληθούν από εσάς. Έχετε κάθε δικαίωμα να θέσετε κανόνες και φυσικά να βάλετε κατά μέρος τις ενοχές. Το «όχι» είναι μια πλήρης πρόταση, αν επιλέξετε να την πείτε χωρίς να κάνετε πίσω. Στο μέτωπο της αγάπης, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο. Μόνο εσείς γνωρίζετε τι κάνει την καρδιά σας να κτυπά δυνατά.

Η πρακτικότητα, η ευαισθησία και η ομορφιά μπορούν να συνυπάρξουν, χάρη στην Αφροδίτη στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη σας καλεί να εναρμονίσετε τον έμφυτο πραγματισμό σας με τις αισθησιακές ευαισθησίες σας στο όνομα της ισορροπίας των σχέσεών σας. Ίσως τώρα είστε πιο νοσταλγικοί, κοιτάζοντας ένα παλιό αντικείμενο  στο κομοδίνο σας ή ακόμα και πιο γενναιόδωροι με τα χρήματά σας. Ίσως πάλι κάνετε κάποιο δώρο ως ένδειξη εκτίμησης σε κάποιον που αγαπάτε και ο οποίος σας είχε προσφέρει υποστήριξη στο παρελθόν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5 – 17/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Όνειρα και φαντασία σας παρασύρουν σε άλλους κόσμους, καθώς ο Άρης βρίσκεται για τις επόμενες εβδομάδες στο θολό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Μην αφήσετε την γκρίνια και τα παράπονα των άλλων ανθρώπων να σας βγάλουν εκτός τροχιάς. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας σε ένα δημιουργικό έργο σας, μη φοβάστε να προβάλετε τις ιδέες σας, ανεξάρτητα του τι λένε οι σκληρές κριτικές. Μην επηρεάζεστε από αυτούς που δεν σας αποδέχονται αλλά και μη σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να τους πείσετε για το αντίθετο. Θυμηθείτε: τα μόνα όρια είναι αυτά που εσείς οι ίδιοι επιβάλλετε στον εαυτό σας.

Μπορεί επίσης να συναντήσετε ανθρώπους ανειλικρινείς, αλλά το σύμπαν ενισχύει την έμφυτη ικανότητά σας της ανάγνωσης του μυαλού και των κρυφών κινήτρων των άλλων. Τα λόγια αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το δέκα τοις εκατό του πραγματικού μηνύματος που σας στέλνουν οι γύρω σας, οπότε συντονιστείτε με τη γλώσσα του σώματός τους. Σταυρωμένα χέρια, απαθές βλέμμα και νευρικές κινήσεις λένε πολλά. Σε περίπτωση που κάποια σχόλια σας εκνευρίζουν και βλέπετε ότι σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αποστασιοποιηθείτε και σύντομα θα αποκαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια.

Η ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, δίνει διαταγή στο θεό Έρωτα να κάνει σχέδια για εσάς. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας ή τηλεφωνήστε σε κάποιον/α που ενδιαφέρεστε για ένα γεύμα κάτω από το φως των κεριών. Συντονιστείτε με ό, τι συμβαίνει γύρω σας και απολαύστε τη ζωή με όλες τις αισθήσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5 – 17/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έχετε μια ακόρεστη δίψα για ζωή, θέλετε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα. Ο Άρης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει τον ενθουσιασμό να βρεθείτε με πολύ κόσμο αλλά ίσως και να σας πιέζει να προβάλετε τις εκκεντρικές νέες ιδέες σας. Κινούμενοι στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Κάντε ένα βήμα τη φορά και με προσοχή. Εκτονώστε όλη αυτή την ενεργητικότητα που έχετε συζητώντας με τους φίλους σας και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί. Επίσης, μια μικρή εκδρομή με τους αγαπημένους σας φίλους θα καταπραΰνει την ψυχή σας. Συμβουλή: Ίσως νιώσετε να εξαντλούνται τα αποθέματα της υπομονής σας με κάποιους φίλους σας ή μέσα σε μια ομάδα, αλλά αντί να επιτίθεστε, το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε από αυτά τα άτομα που γκρινιάζουν και δημιουργούν δράμα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τους στηρίζετε, όταν το μόνο που θέλουν από εσάς είναι να απομυζούν τη θετική σας ενέργεια.

Με κίνητρο τον Άρη στον ανθρωπιστικό τομέα του χάρτη σας, προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας, ίσως σε έναν έρανο ή στην κοινότητά σας, είναι καλό για το κάρμα σας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με την Αφροδίτη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Να είστε σχολαστικοί και να κάνετε ενδελεχή έρευνα στους ανθρώπους που συναντάτε, προκειμένου να ανακαλύψετε τις προθέσεις τους. Έχετε το πράσινο φως να προσφέρετε την υποστήριξή σας σε όσους σας έχουν ανάγκη. Μη βιάζεστε όμως να χαρίσετε αφειδώς τη γενναιοδωρία σας, βεβαιωθείτε ότι πράγματι χρειάζονται μια χείρα βοηθείας και δεν σας εκμεταλλεύονται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Οι άκρατες φιλοδοξίες σας και η επιθυμία σας για κοινωνική αναγνώριση σας παροτρύνουν να θέσετε τον επαγγελματικό πήχη ακόμα ψηλότερα. Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας καλεί να θέσετε ευγενείς και όχι ανταγωνιστικούς στόχους, τότε μόνο θα κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Απευθυνθείτε σε έναν πλούσιο πελάτη, προβάλετε ένα έργο σας στα υψηλότερα στελέχη της εταιρείας σας ή δημόσια. Στόχος σας είναι να προβάλετε τη δύναμή σας και τις ικανότητές σας, να ρίξετε όλο το πάθος σας σε ένα δημιουργικό έργο. Όμως, μην παρασύρεστε στη δίνη της τελειομανίας σας ή μην περιμένετε έως ότου όλα να είναι τέλεια πριν από την ανάληψη δράσης. Να είστε ενθουσιώδεις και να πιστεύετε στα ταλέντα σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Μπόνους: Κάποιος που σας θαυμάζει θα μπορούσε να σας προσφέρει τις συμβουλές του ή ακόμη και να γίνει ο μέντοράς σας.

Συμβουλή: Ο Άρης θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τεταμένη και ανταγωνιστική ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε να μην παίξετε το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών. Αντίθετα, κάντε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Δείτε τα γεγονότα από αντικειμενική σκοπιά κι αυτό θα σας εμπνεύσει να επινοήσετε μια λύση που θα λειτουργήσει θετικά για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Η Αφροδίτη στον ελπιδοφόρο ενδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να κάνετε έκπληξη στον αγαπημένο σας με παθιασμένες εκφράσεις αγάπης και πάθους κι αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας. Είστε μόνοι; Μην περιμένετε τους θαυμαστές σας να σας πλησιάσουν, τολμήστε! Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, ο ενθουσιασμός σας και η χαρούμενη στάση σας στη ζωή είναι μεταδοτικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Πάτε για τα όνειρα τα μεγάλα! Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αφήνετε στην άκρη τις λεπτομέρειες και δίνετε σημασία στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Αφιερώστε τις μέρες σας βλέποντας το γαλάζιο του ουρανού και κάνοντας όνειρα και μεγάλα οράματα. Αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας και είστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση σας εμπνέουν και επεκτείνουν τους ορίζοντές σας, ανανεώνεστε, εξαλείφεται η σωματική και ψυχική κούρασή σας. Εκδηλώστε την περιπετειώδη πλευρά σας, πάτε έναν περίπατο έξω από την πόλη σας, φύγετε μακριά για μια αυθόρμητη απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Συμβουλή: Προσέξτε τον τρόπο που προβάλετε τις απόψεις σας, ίσως αντιτίθενται με την πλειοψηφία των ατόμων. Ενώ αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, τελικά δεν θα μετανιώσετε που δεν εκφράσατε την άποψή σας. Δώστε χρόνο τους άλλους για να εξετάσουν και να επεξεργαστούν τις νέες ιδέες σας και μη βιάζεστε να τις αποδεχτούν. Συνεργαστείτε μαζί τους, όχι εναντίον τους. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος στην εργασία σας αλλά μην τον αφήσετε να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας πριν εντείνετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Κάποιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά, αλλά τι κρύβεται πίσω από αυτό το ελκυστικό και κομψό παρουσιαστικό; Να θυμάστε ότι ένα όμορφο πακέτο είναι εξίσου σημαντικό όσο και το περιεχόμενό του.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πόσο μακριά μπορείτε να πάτε για την αγάπη; Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στο σεξουαλικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας κάνει να παλεύετε ανάμεσα στον καλό και τον κακό σας εαυτό. Ένα μέρος της ψυχής σας θέλει να τρέξει μακριά, να απολαύσει το πάθος και να ερωτευτεί. Ωστόσο, μια άλλη πλευρά του εαυτού σας έχει κρύψει αυτά τα ευάλωτα συναισθήματα στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας και έχει πετάξει μακριά το κλειδί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είστε μια ζέστη και μια κρύο, είναι καλύτερο να αναβάλετε οποιεσδήποτε σοβαρές αποφάσεις. Κάντε μια βαθιά κατάδυση στα άγρια νερά των συναισθημάτων σας, ξεχωρίστε το μαύρο από το άσπρο, αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την ομίχλη, για να μην αναφέρουμε το άγχος σας. Προσοχή επίσης στο τέρας της ζήλειας. Πριν εκδηλώσετε την οργή σας που απορρέει από τη ζηλοτυπία σας, ερευνήστε σε βάθος τα γεγονότα. Η δική σας αντίληψη θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Η Αφροδίτη στον χαρούμενο και επεκτατικό ένατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνετε εντυπωσιακή πρόοδο στους στόχους σας με τις επεκτατικές σας ικανότητες. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις γνωριμίες που έχετε και επιπλέον κάντε νέες με άτομα που ζουν μακριά σας. Προωθήστε το μεγαλεπήβολο έργο σας στα social media ή ακόμα και στο εξωτερικό, το κοινωνικό σας δίκτυο είναι δύναμη για τα όνειρά σας. Ίσως και να γίνετε ένα ισχυρό πρόσωπο στον τομέα σας, αλλά ποτέ δεν θα το μάθετε, εκτός και αν προσπαθήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Είστε σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, έχετε τόση ενέργεια μέσα σας που τίποτα και κανείς δεν σας σταματά . Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί κυκλοθυμικές διαθέσεις, ταλαντεύεστε ανάμεσα στα δυο άκρα, ξεσπάτε την οργή σας στον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, οπότε θα ήταν καλύτερα να μη δεσμευτείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Ενεργείστε με τη λογική σας και όχι με τις παρορμήσεις σας, κι αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε, αφιερώστε προσωπικό χρόνο στον εαυτό σας αντί να ξεσπάτε στους γύρω σας. Μην αναμοχλεύετε στο μυαλό σας μια αρνητική κατάσταση, η υπομονή σας θα εξαντληθεί.

Είστε μόνοι; Ο Άρης σας γεμίζει με πάθος, ανεβάζει τη λίμπιντό σας και ανοίγει το δρόμο σε άκρως ερωτικές στιγμές. Τίποτα δεν σας κάνει πιο ευτυχισμένους από το να γεύεστε την περιπέτεια, να ζείτε τη ζωή. Συμβουλή: Ενώ είστε συνήθως ανοικτό βιβλίο και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε από τον κόσμο, θυμηθείτε ότι όλοι δεν αισθάνονται άνετα όπως εσείς. Σεβαστείτε την ανάγκη των ανθρώπων για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και μην τους πιέζετε. Έντονο ερωτισμό και μια γλυκιά νοσταλγία δημιουργεί η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Πριν σηκώσετε το τηλέφωνο σε μια αγάπη που σας πλήγωσε, αξιολογήστε κατά πόσον είναι προς το συμφέρον σας. Αν διαισθάνεστε ότι θα σας ανοίξει εκ νέου παλιές πληγές, σκεφτείτε το δύο φορές. Από την άλλη πλευρά, αν οι αναμνήσεις φέρνουν ζεστά και τρυφερά συναισθήματα στην επιφάνεια, η επανασύνδεση θα μπορούσε να είναι ο πρόδρομος της ευτυχίας σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5- 17/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Δύναμη και πάθος χαρακτηρίζουν τις ενέργειές σας στην εργασία σας, χάρη στον Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Ο ενεργητικός Άρης ακονίζει τις έμφυτες ικανότητες συγκέντρωσης που έχετε, αυξάνει τις αντοχές σας, είστε γρήγοροι στη διεκπεραίωση ενός έργου. Στηριχτείτε στον κόκκινο πλανήτη και φέρτε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, χαρτογραφώντας ένα σχέδιο δράσης. Βεβαιωθείτε, επίσης, ότι όλοι είναι υπεύθυνοι και γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Συμβουλή: Προσέξτε το άγχος σας και την υπερβολική κούρασή σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας ή να σας αποτρέψουν από τη φυσική ροή των πραγμάτων. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ή τα σχέδιά σας για να λειτουργούν τα πάντα ομαλά. Αν προσπαθήσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα σε μια μέρα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βάλετε επιπλέον  άγχος. Κάντε ένα βήμα πίσω, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να υπαναχωρήσετε από μια σημαντική υποχρέωση. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε υποστήριξη, πολλά χέρια κάνουν ελαφρύτερη την εργασία.

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όντας μαζί, μπορεί να σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για τη σταδιοδρομία σας. Θα μπορούσατε επίσης να στηριχτείτε στις σοφές συμβουλές τους για ένα σημαντικό έργο σας. Αυτή η συνεύρεση μπορεί να έχει αντίκτυπο στην εργασία σας, αλλά δεν χρειάζεται να ζείτε τη ζωή σας πάντα αυστηρά επαγγελματικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5 -17/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Θετική αλλά συνετή σκέψη στην αγάπη σας ζητά ο Άρης στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ζείτε τη χαρά και τη διασκέδαση, φλερτάρετε και παίζετε, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να σας σταματήσει. Ενώ πετάτε ψηλά, φλερτάροντας με κάποιον/α που τον/την αισθάνεστε σαν την αδελφή ψυχή σας, μην περιμένετε τα πράγματα να εξελιχθούν γρήγορα. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε θα φανεί αν αξίζει με την πάροδο του χρόνου. Αφήστε λοιπόν το χρόνο να κυλήσει και μη βιάζεστε. Επιπλέον, έτσι θα προφυλαχθείτε από το να πληγώσετε τους άλλους και τον εαυτό σας. Είστε σε σχέση; Κάντε ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, είναι αυτό που θα φέρει πίσω την αγάπη στη σχέση σας. Ίσως να είστε νευρικοί στην προσπάθειά σας να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας εξαιτίας του φόβου της απογοήτευσης ή της απόρριψης. Η τιμιότητα όμως είναι η καλύτερη πολιτική, κι εσείς αυτό το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθέναν. Συζητήστε, λοιπόν, έξω από τα δόντια, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σας, δεν θα το μετανιώσετε.

Η Αφροδίτη στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, σας εμπνέει να ανοίξετε τις πύλες της συμπόνιας και της υπηρεσίας, αλλά μην προτρέχετε. Βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά σας και δεν σας εκμεταλλεύονται. Ίσως τώρα να μη θέλετε να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες ή δυσκολεύεστε στη λήψη μιας σημαντικής απόφασης. Αναζητήστε τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας, μπορούν να σας υποστηρίξουν στα δύσκολα εγχειρήματά σας. Γνωρίζοντας ότι έχετε πλάτες, αυτό θα σας επιτρέψει να ανεβείτε σε νέα ύψη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/5 – 17/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο νευρικός Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να κάνει τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα να αισθάνονται σαν να πατούν σε τρεμάμενο έδαφος μαζί σας. Καταστείλετε τις ανασφάλειές τους, εκφράζοντας τη λατρεία σας γι’ αυτούς, τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Είτε πρόκειται για ένα συγγενικό σας πρόσωπο, είτε για τον αγαπημένο σας, μην είστε τσιγκούνηδες με την αγάπη σας. Μπορεί, επίσης, να αφεθείτε σε αναμνήσεις του παρελθόντος που δημιουργούν εσωτερική οργή και αυξάνουν την ταλαιπωρία σας. Τιμήστε τα συναισθήματά σας, αφήστε τον εαυτό σας να κλάψει, αν το νιώθετε, και στη συνέχεια επικεντρωθείτε στο εδώ και τώρα. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, καθώς συνειδητοποιείτε ότι κάποια περιττά αντικείμενα δημιουργούν χάος αλλά και αρνητική ενέργεια. Πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και δωρίστε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πια. Εκδηλώσετε το πάθος στο σπίτι σας και μελετήστε το Feng shui για καλή ενέργεια. Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιό σας με κάτι που συμβολίζει την αγάπη. Ίσως ένα ζευγάρι κεριά;

Η Αφροδίτη στο ρομαντικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, σας κάνει να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα. Και οι δύο ονειρικοί πλανήτες ενισχύουν την έμπνευση και τη φαντασία σας, έτσι αισθάνεστε ελεύθεροι να θρέφεστε από το όνειρο. Ίσως τώρα ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μουσική ή το χορό ή αποφασίσετε επιτέλους να καλέσετε σε γεύμα αυτόν/ην που ανταλλάξατε τηλέφωνα εδώ και αρκετό καιρό. Ένα είναι σίγουρο, τα πάθη σας πετάνε στα ύψη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer