Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
13/07/2015 | 11:46

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7-19/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ανοίγετε μια νέα σελίδα όσον αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας χάρη στη νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το φεγγάρι θέτει τις βάσεις για περισσότερη οικειότητα και ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους. Είναι μια τέλεια εβδομάδα για να πάτε μια εκδρομή όλοι μαζί. Σκεφτείτε: φωτιά στην παραλία, πικ-νικ στη θάλασσα κάτω από τον έναστρο ουρανό, δείπνο στο σπίτι σας. Η σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε πραγματικά να ανθίσει κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Αν εδώ και καιρό σας απασχολούσε να βρείτε μια νέα κατοικία, ήρθε η ώρα να εγκατασταθείτε στο σπίτι των ονείρων σας. Ίσως και να κάνετε κράτηση για το σπίτι των διακοπών σας. Όσον αφορά τους συγκατοίκους και τους συγγενείς σας, ήρθε η ώρα να θέσετε νέους κανόνες, δεν μπορείτε να σηκώνετε μόνο εσείς το βάρος των υποχρεώσεων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Βρίσκετε άτομα που διεγείρουν το μυαλό σας! Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, προσελκύει τους ομοϊδεάτες σας στη ζωή σας. Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο, νέα άτομα έρχονται στο προσκήνιο, και άλλα μπαίνουν στο περιθώριο. Κάνετε σχέδια με τους φίλους σας για μια κοντινή απόδραση ή απλά για ένα οικείο δείπνο στο σπίτι σας ή στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείτε να φέρετε το δικό σας όραμα στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, συντονίζοντας τους ανθρώπους σε συναρπαστικές δραστηριότητες. Μια υπενθύμιση: Θα μπορούσε κάποιος να σας εμπιστευθεί ένα άκρως απόρρητο μυστικό. Μην γίνεστε κουτσομπόληδες και διαφυλάξτε αυτή την εμπιστευτική πληροφορία ως κόρη οφθαλμού, σαν να ήταν δική σας.
Ακόμα κι αν αυτές οι πληροφορίες σας έρθουν από δεύτερο χέρι, μην τροφοδοτείτε φήμες και μην αναφέρετε ονόματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7-19/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αρχίζετε να φυτεύετε τους σπόρους της βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης και της επιτυχίας, κερδίζετε περισσότερα χάρη στις δυνατότητές σας. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών, σας ανοίγει νέες ευκαιρίες για την πρόοδό σας. Σκέφτεστε πώς θα κάνετε αυτό το πολυπόθητο άνοιγμα στην επιχείρησή σας, έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σε νέες οικονομικές ευκαιρίες που θα ανθίσουν εντός των προσεχών έξι μηνών. Ίσως αποφασίσετε για πρόσθετη εκπαίδευση καθώς νιώθετε άγχος για την οικονομική σας κατάσταση και θέλετε περισσότερα χρήματα.
Ίσως ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις και συνομιλίες για μια δελεαστική οικονομική συμφωνία ή βρείτε μια δουλειά μερικής απασχόλησης. Οι καρποί της εργασίας σας πρόκειται να εκδηλωθούν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη πανσέληνο. Ξεκινήστε από σήμερα και σταδιακά θα δείτε ακόμη και μια αύξηση των εσόδων σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7 – 19/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ευτυχισμένο το προσωπικό Νέο Έτος σας! Η ετήσια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φωτίζει τον ουρανό της καρδιάς σας, δίνοντάς σας το έναυσμα για μια νέα αρχή. Αφιερώστε το χρόνο σας προκειμένου να εντοπίσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας τα οποία θα ολοκληρωθούν σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη πανσέληνο. Ποιο είναι το όραμά σας;
Επενδύστε στον εαυτό σας, ξεκινήστε αυτό το έργο που έχετε καιρό στο μυαλό σας, κάντε επιτέλους αυτή τη δέσμευση με τον αγαπημένο σας, βρείτε το δικό σας πνευματικό μονοπάτι, το δικό σας δημιουργικό καταφύγιο. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε πρώτη σας προτεραιότητα τον εαυτό σας, ακόμα κι αν οι άλλοι άνθρωποι εκλιπαρούν λίγο από το χρόνο σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7 – 19/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αφήστε στη άκρη τον πόνο, τη θλίψη και τη δυσαρέσκεια. Η νέα Σελήνη στον επουλωτικό δωδέκατο οίκο σας, σας προτρέπει να δείξετε συμπόνια και κατανόηση σε αυτές τις τοξικές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.
Εάν έχετε ρίξει δάκρυα από τον πόνο που σας προξένησε κάποιος, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να αναγνωρίσετε ότι η απελευθέρωση είναι ο μόνος δρόμος για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Το μόνο πρόσωπο που πληγώνεται είναι ο εαυτός σας. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ξεχάσετε(ακόμη) ή να αποδεχτείτε τη συγγνώμη, αλλά αυτό θα σας απελευθερώσει.
Αυτό το σεληνιακό φως σας φέρνει επίσης έμπιστους φίλους που με τις συμβουλές τους σας χαρίζουν την υποστήριξη που θέλετε προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Συνειδητοποιείστε και εφαρμόστε τα μαθήματα που αντλήσατε από όλες αυτές τις νοσηρές καταστάσεις και σχέσεις του παρελθόντος και κατευθυνθείτε προς ένα δημιουργικό μονοπάτι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ανανεώστε τις φιλίες σας και την κοινωνική ζωή, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας. Ακόμα αναζητάτε τους ομοϊδεάτες σας; Αυτό το σεληνιακό φως φωτίζει το δρόμο για νέες γνωριμίες που μιλάνε στην ψυχή σας, μπορείτε να εργαστείτε όλοι μαζί μέσα σε μια ομάδα με αρμονία. Βρείτε χρόνο για να συμπεριλάβετε τους φίλους και την οικογένειά σας στο πρόγραμμά σας. Εάν πνίγεστε στις υποχρεώσεις σας, δώστε στους αγαπημένους σας ένα κίνητρο για να σας βοηθήσουν. Πολλά χέρια κάνουν ελαφρύτερη την εργασία και θα σας μείνει χρόνος να διασκεδάσετε. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι αφορά την τεχνολογία, μην περιορίσετε την αναζήτησή σας για νέες φιλίες στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ανεβαίνετε στο θρόνο σας καθώς η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δίνει στην καριέρα σας μεγάλη ώθηση. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το σεληνιακό φως όντας σαφείς σχετικά με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες για τους επόμενους έξι μήνες. Βάλτε τα όλα κάτω και σκεφτείτε το όραμά σας, κάντε μια λίστα των ατόμων που έχουν δύναμη και εξουσία και οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στην άνοδό σας.
Μόλις αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για το πού θέλετε να πάτε, αναλάβετε δράση. Εάν είστε νέοι στον τομέα της επιλογής σας, εγγραφείτε σε σεμινάρια για πρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση και προσφέρετε για λίγο εθελοντικά το χρόνο σας, μακροχρόνια θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αποδράστε από την ανία και την πλήξη σας με ένα ταξίδι. Η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των διεθνών μετακινήσεων, σας καλεί να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή να προσθέσετε λίγη περιπέτεια στα υφιστάμενα σχέδια του ταξιδιού σας. Καθώς η μοναξιά ηρεμεί την ψυχή σας, ίσως ακόμη και να θελήσετε να ταξιδέψετε σε ένα όχι και τόσο κοσμοπολίτικο μέρος. Αν είστε αφεντικό του εαυτού σας (ή θα θέλατε να είστε), αυτό το σεληνιακό φως σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε.
Θέστε σαφείς στόχους κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε οικονομικούς πόρους και νέους πελάτες πέρα από την πόλη σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εκδηλώνετε τη γοητευτική και σαγηνευτική πλευρά σας χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Τώρα δεν πέφτετε εύκολα στα δίχτυα της αγάπης, θέλετε να είστε με κάποιον/α που γνωρίζετε καλύτερα, σκοπός σας είναι μια πολύχρονη σχέση. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αγγίξει την ψυχή του άλλου, γι’ αυτό ψάχνετε σε βάθος και εξερευνάτε. Η έμφυτη διασκεδαστική και κοινωνική φύση σας είναι τώρα στο περιθώριο, θέλετε περισσότερο προσωπικό χρόνο, κρατάτε μυστική την ιδιωτική σας ζωή. Ποθείτε την παρέα λίγων ατόμων ή ίσως μόνο έναν έμπιστο φίλο. Ή ίσως έχετε περισσότερο τη διάθεση για μοναξιά προκειμένου να αφιερώσετε χρόνο και να ρίξετε όλο το πάθος σας σε ένα έργο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7- 19/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ο θεός Έρωτας σας ωθεί να επεκτείνετε τους ρομαντικούς σας ορίζοντες. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, εγκαινιάζει έναν εξάμηνο κύκλο όπου στο μυαλό σας έχετε μόνο τη δέσμευση. Είστε μόνοι; Αυτό το σεληνιακό φως συνεργάζεται τέλεια με τον θεό Έρωτα για να σας φέρει εντός των προσεχών έξι μηνών μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση. Κάποιος/α που βρίσκεται στο οικείο περιβάλλον σας θέλει να σας πλησιάσει και ίσως κάνει αργά βήματα. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει, μην πιέζετε τις καταστάσεις και μην εξιδανικεύετε όποιον πιάνει το μάτι σας. Με το χρόνο θα μάθετε πραγματικά ποιος είναι κι αν αξίζει να χαρίσετε την ευαίσθητη καρδιά σας. Αν τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, θα γίνετε ζευγάρι μέχρι το τέλος του έτους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7 -19/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Αγαπήστε τον εαυτό σας! Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σας ζητά να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας, να ξεκινήσετε ένα νέο καθημερινό πρόγραμμα. Ασχοληθείτε ειδικά με εκείνες τις δραστηριότητες που επικεντρώνονται στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.
Σκεφτείτε: πεζοπορία, τρέξιμο στην παραλία, ποδηλασία. Βάλτε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας, εφοδιαστείτε με υγιεινά και θρεπτικά γεύματα και κάντε χώρο στη ζωή σας για να πάτε σε ένα γυμναστήριο. Απομακρύνετε την άχαρη και βαρετή ρουτίνα σας κάνοντας ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σας για να συναντηθείτε με τους φίλους σας, να πάτε μια βόλτα στην παραλία, να δείτε κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ίσως λόγω των πολλών καθηκόντων σας έχετε ξεχάσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/7 – 19/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Φήμη, ρομαντισμός και γοητεία σας συνοδεύουν για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας. Φυτεύετε τους σπόρους της αγάπης και της δημιουργικότητας, των οποίων τη συγκομιδή θα έχετε σε έξι μήνες με την αντίστοιχη πανσέληνο.
Είστε σε σχέση; Ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο με την αγάπη σας. Κάντε έκπληξη στον αγαπημένο σας με ένα πικνίκ στην παραλία, ένα παλιό μπουκάλι κρασί σε ένα απομονωμένο μέρος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είστε μόνοι; Ζήστε και πάλι το ερωτικό παιχνίδι, κάποιος/α που ούτε καν φαντάζεστε θα μπορούσε να σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να παίξετε . σκληρά παιχνίδια για να τον/την κατακτήσετε, οπότε δεν χρειάζεται καν να μπείτε στον κόπο να δοκιμάσετε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer