Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
01/10/2015 | 08:21

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9-4/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Είστε ένας δυνατός παίκτης, η δύναμή σας και το πάθος σας για ζωή σας κάνουν να μετακινείτε βουνά, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας.Εσείς κρατάτε τα κλειδιά της επιτυχίας σας, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, αναλαμβάνετε έναν ηγετικό ρόλο με καμάρι. Το φεγγάρι δίνει δύναμη στο εγώ σας και μια ώθηση να απομακρύνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Πουλήστε ακριβά τον εαυτό σας και δεν θα χάσετε. Θέστε όμως κατά μέρος τον εγωκεντρισμό και την παρορμητικότητά σας και εκφράστε τον ενθουσιασμό σας για ζωή. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία είτε για μια ερωτική σχέση, σιγουρευτείτε ότι οι άλλοι ξέρουν ότι σας ενδιαφέρει. Συμβουλή: Ίσως κάποια άτομα φοβηθούν από την υπέρμετρη δύναμή σας και το πάθος σας. Αν έχετε την αίσθηση ότι οι άνθρωποι αισθάνονται άβολα, δοκιμάστε να χαμογελάσετε ή να κάνετε ένα αστείο, όλα θα γίνουν τόσο εύκολα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Πόσο πονάτε για το παρελθόν; Η Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, φέρνει στην επιφάνεια παλιούς φόβους ή σκιώδεις σκέψεις, βάζοντάς σας σε μια ασυνήθιστα απαισιόδοξη διάθεση. Ίσως αισθανθείτε ότι έχετε κάνει αρκετές θυσίες για κάποιους που δεν άξιζαν, συνειδητοποιείτε ότι τους έχετε αφήσει να πατήσουν πάνω σας. Όχι, δεν θα γίνετε χαλάκι κανενός! Καθορίζετε νέους κανόνες, λέτε οριστικό αντίο σε κάποιους. Αλλά υπάρχουν και καλά νέα: ό, τι έρχεται στο φως από αυτό το φεγγάρι, προορίζεται να επουλωθεί, ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με μια συναισθηματική κρίση ή κρίση ταυτότητας. Ακούστε τη διαίσθησή σας και κάντε το καλύτερο για το μυαλό σας, το σώμα και το πνεύμα σας. Τι χρειάζεστε για να αποκατασταθεί η ηρεμία της ψυχής σας;Διαλογισμό; Προσευχή; Μια βόλτα κοντά σε νερό; Κάντε ό, τι νιώθετε,απλώς ακολουθήστε τη βούληση του σύμπαντος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9-4/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ένα ομαδικό έργο ή μια φιλία θα μπορούσε να φθάσει σε ένα σοβαρό σημείο καμπής, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των συνεργασιών, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για εκκαθάριση. Προσοχή: Η δύναμή σας και ο εγωισμός σας θα είναι τόσο έντονα που θέλετε να επιβληθείτε. Μην παρασύρεστε από αυτά ταεγωκεντρικά παιχνίδια, παραμείνετε ήρεμοι στο μάτι του κυκλώνα για να μη χάσετε σημαντικά πρόσωπα από κοντά σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες ομαδικές δραστηριότητες επισκιάζουν την πρόοδό σας, ίσως κάποιοι φίλοι σας δεν θέλουν το καλό σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι μερικοί φίλοι σας, σας υπονομεύουν πίσω από την πλάτη σας ή απλά ανακατεύονται στη ζωή σας. Θεσπίστε νόμους και κανόνες!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9 – 4/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βρίσκεστε στο προσκήνιο και κάνετε εντύπωση χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Σκεφτείτε: ποιοι επαγγελματικοί στόχοι σας είναι εφικτό να υλοποιηθούν, έτσι ώστε να μη χάνετε χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που, όσο κι αν προσπαθείτε, δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν; Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχετε προσπαθήσει στην εργασία σας, σας περιμένουν ανταμοιβές και αναγνώριση. Έχετε τώρα ένα νέο όραμα, αφιερώνετε τον εαυτό σας σε ένα νέο στόχο που τρέφει την ψυχή σας. Συμβουλή: Προσέξτε τις θύελλες και τους τυφώνες! Εντάσεις και διαπληκτισμοί μπορεί να δημιουργηθούν στην εργασία σας, εξαιτίας της παρορμητικότητάς σας και της εγωιστικής και αυταρχικής συμπεριφοράς σας. Θέλετε να έχετε την εξουσία και κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9 – 4/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Θέλετε μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ζήσετε την περιπέτεια, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας,της επέκτασης, των ταξιδιών και της ελευθερίας. Αν είχατε αισθανθεί εγκλωβισμένοι, το φεγγάρι σας βοηθά να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο.Ανοίξτε το μυαλό σας σε μια νέα φιλοσοφία ζωής και σε νέους τρόπους θεώρησης του κόσμου. Διαβάστε ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης ή παρακολουθήστε μερικές πνευματικές διαλέξεις. Ένας μακρινός προορισμός θα μπορούσε να σας προσφέρει μια συναρπαστική επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί επίσης να γεμίσει τις τσέπες σας.Εναλλακτικά, βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας και αναζητήστε άτομα ή σεμινάρια εκτός της πόλης σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Εμμονές και φόβοι σας αποπροσανατολίζουν! Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της έντασης, παρασύρεστε σε μια δίνη κακεντρεχών ή ζηλόφθονων σκέψεων ή είστε απλά προσκολλημένοι σε μια αρνητική κατάσταση του παρελθόντος. Αντί να κάνετε σαμποτάζ στον εαυτό σας, στραφείτε βαθιά μέσα σας και ανακαλύψτε τι και ποιος σας στερεί την ευτυχία σας. Ή ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατευθύνετε αυτή την έντονα συναισθηματική ενέργειά σας σε κάτι υγιές και παραγωγικό. Στην ερωτική σας ζωή, αυτή η έντονη σεληνιακή ενέργεια ξυπνά την κοιμισμένη σειρήνα σας και σας αναγκάζει να βάλετε ένα τέλος στις κακές σας επιλογές. Τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε μεσοβέζικες καταστάσεις, επιμένετε σε μια σχέση όπου είστε ενωμένοι σώμα-μυαλό-ψυχή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Βρίσκεστε σε ανεμοδαρμένα ύψη, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει φως στα έντονα συναισθήματά σας.Συζητάτε με τον αγαπημένο σας ένα θέμα που έχετε αποφύγει, απλά να είστε προσεκτικοί να μη βρεθείτε σε πόλεμο! Το φεγγάρι αναδεικνύει την καλά φυλασσόμενη συναισθηματική πλευρά σας, προσέξτε όμως να μη φτάσετε στα άκρα και βλάψετε τη σχέση σας. Ενώ θέλετε να μάθετε τι κρύβει ο αγαπημένος σας στο βάθος της καρδιάς του, δεν χρειάζεται να πιέζετε τα πράγματα. Επίσης, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τις δικές σας προτεραιότητες και στόχους, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του αγαπημένου σας και για να υπάρχει μια ισορροπημένη δυναμική στη σχέση σας. Σεβαστείτε τα όριά σας και το σύντροφό σας για την ευτυχία σας. Είστε μόνοι; Ο νόμος της έλξης είναι ισχυρός αλλά προτού χαρίσετε την καρδιά σας, σκεφτείτε τι θέλετε από έναν ερωτικό σύντροφο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Άγχος να τα προλάβετε όλα δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της αναλυτικής σκέψης. Σκέφτεστε πολύ, αναλύετε τα πάντα στη ζωή σας κι αυτό σας καταπονεί ψυχολογικά και συναισθηματικά, γι’ αυτό κάντε ένα μικρό διάλειμμα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή ασχολούμενοι με μια ευχάριστη δραστηριότητα. Απλά φανταστείτε ότι όλες οι αρνητικές δονήσεις φεύγουν από το σώμα και την ψυχή σας. Αν υποφέρετε από μια σωματική ασθένεια, αποβάλετε το άγχος σας, είναι η ρίζα όλων των ασθενειών. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και αναλογιστείτε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί, αν εργάζεστε μόνοι σας τώρα, χωρίς κάποιους πάνω από το κεφάλι σας. Εργαστείτε σε μια ήσυχη καφετέρια ή ασχοληθείτε με μικροπράγματα στο σπίτι, μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό, χαλαρώστε στην άνεση του σπιτιού σας και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τις λύσεις σε ό, τι σας βασανίζει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ερωτισμό και καυτά συναισθήματα φέρνει στο προσκήνιο η Σεληνιακή έκλειψη στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους, του ρομαντισμού και της διασκέδασης. Είστε ένας μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, έτσι η μοίρα αλλάζει τη ζωή σας, φέρνοντας ένα ενδιαφέρον νέο πρόσωπο που κατευθύνει σε νέα μονοπάτια την πορεία σας. Είστε σε σχέση; Μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας την καρδιά σας και κάποια κρυφά ερωτικά μυστικά.Διασκεδάστε μαζί και μετά το παιχνίδι, θα υπάρξουν μερικές αληθινές εξομολογήσεις. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, μια εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατόν να συμβεί. Το φεγγάρι ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, σας μαθαίνει να αγαπάτε τον εαυτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9- 4/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Έντονα συναισθήματα και υπερβολικές ευαισθησίες σας φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας.Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αναλογιζόμενοι το παρελθόν και όντας στο δικό σας χώρο. Μπορεί και να μετακινήσετε μερικά πράγματα στο σπίτι σας ή να το διακοσμήσετε με έργα τέχνης ή αντικείμενα που σας εμπνέουν.Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε το φενγκ – σούι για να βελτιώσετε τη ροή της ενέργειας; Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ένας συγγενής φέρει στη επιφάνεια κάποιο πόνο του παρελθόντος, ο οποίος σχετίζεται με την παιδική σας ηλικία, προκαλώντας μεγάλες συναισθηματικές αναταραχές και κατ’ επέκταση συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώνετε ότι υπάρχουν ακόμα βαθιές πληγές τις οποίες πρέπει να επεξεργαστείτε και να αποβάλετε μια για πάντα από μέσα σας για να εξομαλυνθούν τα πράγματα..

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/9 -4/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Είστε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί! Θα μπορούσατε να έχετε μια εκρηκτική συζήτηση, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Ίσως ακόμα οι πιο ισορροπημένες και καλές προθέσεις σας να παρερμηνευτούν. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν αποδέχονται τις ιδέες σας, μη γίνεστε αντιδραστικοί. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε σαν να μην έχετε άλλη επιλογή από το να εκφράσετε τις απόψεις σας, πατώντας τέρμα το γκάζι. Θυμηθείτε μόνο ένα πράγμα: η συνεχής χρήση του «εγώ» θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτο ρήγμα στις σχέσεις σας. Το φεγγάρι σας υπενθυμίζει να συγκρατήσετε τα λόγια σας και τον παρορμητισμό σας και να έχετε αυτοέλεγχο. Εάν πρόκειται να εκφράσετε μια συγκεκριμένη άποψη, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι λέτε. Αν είστε συγγραφέας, ένα συγκεκριμένο έργο σας θα μπορούσε να αποκτήσει κύρος ή την προσοχή του κοινού σας, καθώς το φεγγάρι σας φέρνει το δώρο της ευγλωττίας, μιλάτε με αυτοπεποίθηση και πάθος

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/7 – 4/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Σκέφτεστε την οικονομική σας κατάσταση; Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει στο φως τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης. Ένας συνεργάτης σας θα μπορούσε να σας δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα, έτσι να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν έχετε υποψίες για τη συμπεριφορά του. Μπορεί επίσης να επικεντρωθείτε σε οικονομικά ζητήματα που έχουν κολλήσει και να κάνετε ενέργειες για να κινηθούν προς τα εμπρός. Τώρα έχετε έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης και πιέζεστε να χαράξετε ένα νέο εφικτό οικονομικό σχέδιο, το οποίο θα σας οδηγήσει σε μια προσοδοφόρα διαδρομή. Σκοπός σας είναι να αποκτήσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια για να έχετε διαρκή ευημερία. Το φεγγάρι σας καλεί να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για την οικονομική σας ασφάλεια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer