Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
05/10/2015 | 08:33

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10-11/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Φροντίστε τον εαυτό σας, είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της υγείας, σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να αφήσετε στην άκρη το άγχος σας. Δεν χρειάζεται να αναλώνεστε με τις απογοητεύσεις σας και να ξεσπάτε στο φαγητό. Κάντε αποτοξίνωση στον οργανισμό σας και βάλτε στο πρόγραμμά σας την άσκηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη σας ωθεί σε μια αλλαγή της καθημερινής ρουτίνας σας, προκειμένου να την κάνετε πιο ευχάριστη. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά την οργάνωση και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του καλλωπισμού, μπορεί και να αλλάξετε το χώρο της διαβίωσής σας ή του γραφείου σας, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο άνετος και ευχάριστος στο μάτι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10- 11/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο! Η σεμνότητα και η εγκράτεια φέρνουν τον έρωτα στο κατώφλι σας. Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας βοηθά να λάμψετε από μέσα προς τα έξω. Οι θαυμαστές σας θέλουν να σας δώσουν πολλά, έτσι μην τουςαπογοητεύσετε και μη μείνετε στα παρασκήνια. Καθώς ο πέμπτος οίκοςκυβερνά επίσης το πάθος και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, ναπεριμένετε ένα παλιρροιακό κύμα προσοχής, αφοσίωσης και προσήλωσης. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, θέλετε μια αγάπη για πάντα στο πλάι σας. Σκέφτεστε: συμβίωση, δαχτυλίδι, εγκυμοσύνη. Είστε τώρα πιο επιεικείς με τον αγαπημένο σας αλλά και τον εαυτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10-11/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Καλλωπίστε το σπίτι σας και αλλάξτε τη διάθεσή σας! Καθώς η Αφροδίτηβρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε πρακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε τάξηκαι ομορφιά. Καθαρίστε τα μέρη του σπιτιού σας όπου συνήθως δημιουργείται ακαταστασία, όπως τον σωρό από ρούχα στην κρεβατοκάμαρά σας, το γραφείο σας και τα συρτάρια. Μπορεί και να αλλάξετε τα χρώματα του σπιτιού σας ή να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας ή ακόμα μπορεί και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό του φενγκ σούι για θετική ενέργεια στο σπίτι σας και την ψυχή σας. Θέλετε το σπίτι σας να είναιπαράδεισος, ανοίγετε την πόρτα σε πολλούς ευπρόσδεκτους επισκέπτες και είστε φιλόξενοι. Μπορεί να σκέφτεστε και τον έρωτα, αλλά προτιμάτε να μείνετε στη γαλήνη του σπιτιού σας και να το νιώθετε αισθητικά ευχάριστο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10 – 11/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να παίξει και να διασκεδάσει! Καθώς ηερωτική Αφροδίτη κινείται στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, βγαίνετε από το καβούκι σας και νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας στο επόμενο επίπεδο. Ο πλανήτης της αγάπης σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα και να συζητήσετε ο καθένας τις επιθυμίες του. Πηγαίνοντας ένα ταξίδι με την αγάπη σας, έχετε τόσα πολλά να μοιραστείτε. Εάν ο ανάδρομος Ερμής έχει ήδη ταράξει τα νερά, η Αφροδίτη σας χαρίζει κατανόηση και συμπόνια και προσπαθείτε για την αρμονία. Απλά ακούστε τι έχει να σας πει ο αγαπημένος σας και αποδεχτείτε τις απόψεις του, ακόμη και αν δεν συμφωνούν με τις δικέςσας. Και εάν αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από την όλη ιστορία, μην κάνετε υποθέσεις. Κάντε ερωτήσεις! Είστε μόνοι; Ακόμα και αν δεν είχατε ιδανικά αποτελέσματα κατά το παρελθόν, έχετε ανοικτό μυαλό. Ανεβάστε μια ακαταμάχητη νέα εικόνα στο προφίλ σας στο facebook και θα εκπλαγείτε!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10 – 11/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Σκέφτεστε πώς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας ζητά να θέσετε ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο αλλά και να είστε συνεπείς στην επιδίωξη του στόχου αυτού, θα μπορούσατε να αντλήσετε οφέλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να νιώθετε στέρηση, άλλωστε το ζώδιό σας δεν μπορεί να απαρνηθεί κάποιες μικρές πολυτέλειες, αλλά μια μικρή θυσίαείναι απαραίτητη στο όνομα της οικοδόμησης μιας σταθερής οικονομικής κατάστασης. Βάλτε στην άκρη μια δαπανηρή αγορά έως ότου έχετε τα χρήματα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει ευχάριστους και κοινωνικούς, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά ένα άτομο ιδιαίτερα θα μπορούσε να ανάψει πραγματικά τη φωτιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10-11/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είστε απλά ακαταμάχητοι, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Έχετε μια κρυφή γοητεία, αλλά ίσως δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσοισχυρή είναι τώρα η παρουσία σας στ’ αλήθεια. Συντονιστείτε με το πώς οι άλλοι άνθρωποι δρουν και αντιδρούν προς εσάς. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που παρεξηγούν την πρόθεσή σας για κάτι πιο σοβαρό, αλλάαυτό δεν είναι το πρόβλημά σας. Δεν θέλετε δίπλα σας μια αγάπη για μια βραδιά αλλά για μια ζωή. Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βρεθεί κάποιος/α που θα τον/την μαγέψετε με την παρουσία σας. Η πρόκλησή σας; Αναλύστε όλες τις προτάσεις και θα ανακαλύψετε ποιος/αθέλετε πραγματικά να μπει στη ζωή σας. Είστε σε σχέση; Απολαύστε τημαγεία αυτής της αισθησιακής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσετε από κοινού και πλημμυρίστε την ψυχή σας με αγάπη και ζεστασιά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10- 11/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ο θεός Έρωτας κρατά μερικά εναπομείναντα βέλη με το όνομά σας, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, του ονείρου και της φαντασίας. Τώρα είναι πιο εύκολο να γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα για την αγάπη.Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτά τα ροζ γυαλιά που φοράτε δεν επισκιάζουν την αλήθεια. Ο δωδέκατος οίκος είναι όμως και θολός και μπορεί να σας κάνειεπιρρεπείς στην άρνηση και την αποφυγή παραδοχής της πραγματικότητας, έτσι μην αγνοήσετε ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια.Αν το αντικείμενο του πόθου σας εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια άλλη σχέση, δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να γίνετε ζευγάρι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10- 11/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Το σύμπαν σας φορά το στέμμα της δημοτικότητας. Η γοητευτικήΑφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινότητας, σας φέρνει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, τόσο ουσιαστικά όσο και μέσω του διαδικτύου. Ένα post σας στο facebook ή ένα από τα έξυπνα tweet σας θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα ξαφνικό ειδύλλιο ή μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία. Για να χαρίσετε τώρα την καρδιά σας, ποθείτεένα όμορφο και πρωτότυπο μυαλό. Λάβετε μέρος σε μια διαδικτυακή συζήτηση ή σε μια διάλεξη. Ένας άγνωστος θα μπορούσε να σας βγάλει από το σκοτάδι στο φως. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, πηγαίνετε σε μια βιβλιοθήκη ή ακόμα αποδεχτείτε ένα ραντεβού στα τυφλά. Οι φίλοι σας θα μπορούσαν επίσης να κρατούν το κλειδί της ευτυχίας σας. Είστε σε σχέση; Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, έτσι προσκαλέστε στο σπίτι σας τους κοινούς φίλους σας ή διοργανώστε κοινές εξόδους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10- 11/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η εξωτερική εμφάνιση κάνει τον άνθρωπο; Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σίγουρα ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας δημόσια μετράει. Λαμβάνετε πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά γεύματα, θα γεμίσει το πρόγραμμά σας κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, έτσι αναδείξτε τη χαρούμενη, αισιόδοξη και λαμπερή προσωπικότητά σας. Επίσης, η Αφροδίτη βοηθάει την καριέρα σας να απογειωθεί στη σφαιρα της επιτυχίας. Αντί να είστε κολλημένοι στο γραφείο σας και να πνίγεστε με τις υποχρεώσεις σας, αποδεχτείτε μια πρόσκληση από άτομα που έχουν κύρος και εξουσία, θα κάνουν την ανάβασή σας πολύ ευκολότερη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10- 11/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Αν είστε σε αναζήτηση του μεγάλου έρωτα, πρέπει να βγείτε από το κατώφλι σας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Η ρομαντική Αφροδίτη διέρχεται από τον διεθνή ένατο οίκο σας,φέρνοντας νέες γνωριμίες από μακριά. Μια διαπολιτισμική γνωριμία ήακόμα και μια σχέση μεγάλης απόστασης θα μπορούσαν να προκύψουνκατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Είστε σε σχέση; Αυτός ο γοητευτικός πλανήτης σας βοηθά να αλλάξετε τη ρουτίνα με τον αγαπημένο σας αλλά φροντίστε να μην είστε απόντες από τη σχέση σας για χάρη της ελευθερίας. Μπορεί ακόμα και να κάνετε μια επικερδή συνεργασία με κάποιον από άλλη κουλτούρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10 -11/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Παίξτε για λίγο το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον σαγηνευτικό όγδοο σας για τις επόμενες εβδομάδες, παίζοντας τους . σκληρούς, θα είναι η αρχή ενός μεγάλου πάθους. Ενεργοποιήστε την αισθησιακή γοητεία σας, αλλά αποστασιοποιηθείτε από το κυνηγητό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή ηδιέλευση θα μπορούσε να σας φέρει την αγάπη της ζωής σας ή έναλυπηρό ειδύλλιο, από εσάς εξαρτάται. Είστε σε σχέση; Η Αφροδίτη σας βοηθάει να βουτήξετε βαθύτερα στην ψυχή του αγαπημένου σας, να συζητήσετε για μονιμότητα ή ακόμα να πάρετε ένα τραπεζικό δάνειο μαζί. Αν υπήρξε απόσταση και έλλειψη οικειότητας στη σχέση σας, είναι στο χέρι σας να φέρετε τον έρωτα και πάλι στο προσκήνιο. Κάντε λίγο πίσω, απλοποιήστε τα πράγματα και χαρίστε την αμέριστη προσοχή και τον χρόνο σας στον αγαπημένο σας. Οι σχέσεις απαιτούν φροντίδα, αγάπη και συνεχή προσπάθεια. Συμβουλή: Προσέξτε την πιεστική συμπεριφορά σας στον αγαπημένο σας, καθώς θα μπορούσατε να καταφύγετε σε τακτικές ελέγχου ή χειραγώγησης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/10 – 11/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η έκτη αίσθησή σας λειτουργεί πιο έντονα τώρα στην αγάπη, χάρη στηνερωτική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και της δέσμευσης. Το να αποκωδικοποιήσετε τώρα τα σήματα δεν θα είναι δύσκολο για σας.Στην πραγματικότητα, μια περιστασιακή σχέση θα μπορούσε να εξελιχθείσε κάτι πιο σοβαρό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είστε σε σχέση;Ξεκινάτε το ερωτικό παιχνίδι και με τον καταιγισμό των ιδεών σας, βρίσκετε νέους τρόπους για να κρατήσετε ζωντανό τον δεσμό σας. Η Αφροδίτη αυξάνει το μαγνητισμό και τη γοητεία σας, αποδέχεστε τις φιλοφρονήσεις και τη γενναιοδωρία των άλλων, οι άνθρωποι θέλουν να σας γνωρίσουν.Αν θέλετε να διαπραγματευθείτε τους όρους μιας συμφωνίας, είναι ηκαλύτερη εβδομάδα για να το κάνετε. Μπορείτε να αφοπλίσετε τους συνομιλητές σας με χάρη και επιδεξιότητα, και οι όροι να είναι υπέρ σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer