Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
30/10/2015 | 08:00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10-1/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Έχετε σωστές οικονομικές συνήθειες; Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια ξαφνικήπαρόρμηση να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Είτε θέλετε να θεμελιώσετε έναν νέο προϋπολογισμό, είτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να αυξήσουν τα χρήματά σας. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε οικονομικήσταθερότητα και ασφάλεια, ίσως αυτό θα μπορούσε να προέλθει από μια εντελώς νέα εργασία ή μια κερδοφόρα συνεργασία. Ίσως λάβετε επιπλέον χρήματα ή ακόμα και ένα γενναιόδωρο δώρο. Αν έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση, τώρα θα αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Είστε πρακτικοί και δημιουργικοί για το πώς θα κερδίσετε τα προς το ζην.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10- 1/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Λάμπετε σαν διαμάντι! Η Πανσέληνος στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, υλοποιεί τα πιο τρελά σας όνειρα, σας φέρνει στο προσκήνιο, πραγματοποιείται ένας σημαντικός στόχος σας ή μια επιθυμία σας. Είναι μια κορυφαία στιγμή για τη ζωή σας, συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε πάντα εσείς να είστε γενναιόδωροι, αλλά τώρα το φεγγάρι είναι ο ευεργέτης σας. Τολμήστε να προβάλετε τον εαυτό σας, απλά συζητώντας τα όνειρά σας και εντυπωσιάστε με τις πεποιθήσεις σας. Έχετε να αιχμαλωτίσετε ένα μεγάλο ακροατήριο! Ο αισθησιασμός και η ειλικρινής συμπεριφορά σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα, οι άνθρωποι γοητεύονται από την ειλικρίνειά σας, το μαγνητισμό σας και το πάθος σας. Μιλήστε για τα επιτεύγματά σας και τα ενδιαφέροντά σας και βεβαιωθείτε ότι αφήνετε πίσω σας τα προβλήματά σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10-1/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Εύρηκα! Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου,φέρνει μια επιφοίτηση, ίσως για ένα συναισθηματικό θέμα το οποίο έχετεήδη αγωνιστεί να ξεπεράσετε κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.Αφεθείτε στη μαγεία του σύμπαντος και εμπιστευθείτε το στην εξέλιξη των γεγονότων. Δώστε την πρέπουσα σημασία στα «σημάδια», ακόμα κι αν δεν μπορείτε τώρα να τα εξηγήσετε. Το φεγγάρι σας ζητά επίσης να συγχωρήσετε κάποιους που σας πλήγωσαν και να ξεχάσετε, μόνο τότε θα απελευθερωθείτε. Επουλώστε τις πληγές σας κάνοντας μια συνομιλία μετον «παραβάτη», αυτό θα σας απελευθερώσει από τον πόνο και τηναγωνία, επιτρέποντάς σας να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να ζήσετε τη ζωή σας πιο πνευματικά. Εκτιμήστε ό, τι σας προσφέρουν η ζωή και οι άνθρωποι γύρω σας, αυτό και μόνο θα πλημμυρίσει τις αισθήσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10 – 1/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχετε μεγάλα οράματα και ιδεώδη, χάρη στην Πανσέληνο στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Οι προοδευτικές ιδέες σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και τουςσυνεργάτες σας, θα έχετε την υποστήριξή τους. Έχετε μια εσωτερική θέρμη και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο σας βοηθά να προωθήσετε ένα έργο σας ή να προβάλετε δημόσια την εικόνα σας ή να αγωνιστείτε για ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Η δυνατότητά σας να ενεργήσετε μεστρατηγική και η υπομονή σας, σας κάνουν τον ηγέτη μιας ομάδας. Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες συγκρούσεις στο σπίτι σας, ίσως και να θέλετε να απομακρυνθείτε για λίγο από τη φωλιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10 – 1/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Κυβερνάτε όλο τον κόσμο, είστε οι ηγέτες στην καριέρα σας, χάρη στην Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής εξέλιξης. Το φεγγάρι ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και τις επευφημίες, φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής στην επαγγελματική πορεία σας. Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, έχετε εργαστεί σκληρά, προσβλέποντας σε μια νέα θέση εργασίας ή ηγετική θέση, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας αποκρυσταλλώνονται και γιορτάζετε τη νίκη σας. Αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα εργασία σας, μπορεί να αποφασίσετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς νέο ή μια εντελώς διαφορετική επαγγελματική πορεία. Συμβουλή: Για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας ως ηγέτης, η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι άκρως απαραίτητες. Οι συνάδελφοι σας και άτομα με εξουσία θα εκτιμήσουν όχι μόνο τον αγώνα σας αλλά και τη σταθερή προσήλωση στις αξίες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10-1/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η περιπετειώδης πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπλάνηση, χάρη στην Πανσέληνο στον ένατο οίκοσας, της επέκτασης, της ελευθερίας και του ανώτερου εαυτού. Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, με την αντίστοιχη νέα Σελήνη, σκεφτόσασταν τρόπους να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, τώρα το όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Ίσως έχετε ήδη σχεδιάσει ένα ταξίδι, να γράψετε ένα βιβλίο ή να πάρετε ένα επαγγελματικό ρίσκο. Λοιπόν, τις επόμενες δυο εβδομάδες έρχεται η ανταμοιβή σας. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα πλακόστρωτα δρομάκια της Γαλλίας είτε να δείτε την πόλη σας μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα, ο κόσμος σας γίνεται μεγαλύτερος.Αναμείνατε να αλλάξει η ζωή σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ζήσετε την περιπέτεια και να βρείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Μια αλλαγή σκηνικού θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με το σκοπό της ζωής σας.Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να θέσετε τις βάσεις για μια επιχειρηματική συνεργασία ή επιχείρηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10- 1/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυξήστε τις αποταμιεύσεις σας! Η Πανσέληνος ρίχνει φως στον όγδοο οίκοσας, των κοινών οικονομικών και των κοινών περιουσιακών στοιχείων, και σας φέρνει μια προσοδοφόρα συνεργασία που κινείται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οικονομικής ασφάλειας και αυξάνει τη δύναμή σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια επένδυση που αποφέρει καρπούς ή να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Το φεγγάρι σας εμπνέει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της οικονομικής σας κατάστασης, ίσως η διαίσθησή σας, σας οδηγήσει σε μια σημαντική απόφαση που ανοίγει μια νέα πόρτα για τα αποθέματά σας. Ή ίσως ακολουθήσετε το προαίσθημά σας να επενδύσετεή να διερευνήσετε μια επικερδή πηγή εισοδήματος ή να κάνετεδιαπραγμάτευση ακίνητων περιουσιών.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10- 1/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Γίνεστε ένα δυναμικό ντουέτο, χάρη στην Πανσέληνο στον έβδομο οίκοσας, των σταθερών σχέσεων, η οποία φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σχέση – κλειδί της ζωής σας, την οποία έχετε χτίσει εδώ και έξι μήνες. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ισχυρότερη τη σχέση σας με μιαδέσμευση, ίσως γίνει πιο αποκλειστική ή εμπλακείτε σε μια νέα καθοριστική για τη ζωή σας γνωριμία. Ή ίσως απλά θελήσετε να έχετε περισσότερη κοινωνική ζωή με την αγάπη σας. Μια αυθόρμητη έξοδος για διασκέδαση μέχρι το πρωί, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για νακρατήσετε τη φλόγα του πάθους αναμμένη. Ή ίσως βάλετε υπογραφή σεμια επαγγελματική σχέση, καθορίζοντας δίκαιους όρους. Αν τα πράγματαέχουν γίνει καταπιεστικά με κάποιον, μπορεί επίσης να αποφασίσετε ναχωρίσετε. Κάντε το με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον άλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10-1/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η ζωτικότητά σας είναι η κινητήρια δύναμη σε όλες τις αποφάσεις σας, χάρη στην Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της ζωντάνιας. Εάν έχετε προσπαθήσει καιρό τώρα να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, το φεγγάρι σας φέρνει ανταμοιβές. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να οργανωθείτε και να κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και πράγματα που δεν σας αξίζουν. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε έμπνευση να οργανώσετε το γραφείο και τη ζωή σας, δίνοντας προσοχή στις φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, αυτό θα μπορούσε να σας αποφέρει κέρδη, οικονομικά και ψυχολογικά. Ίσως ένα νέο σύστημα στην εργασία σας αυξήσει την παραγωγικότητά σας και φέρει το θαυμασμό από κάποια μορφή εξουσίας. Μερικές φορές μπορεί από αξιοπρέπεια να μη ζητάτε βοήθεια, τώρα όμως το φεγγάρι σας ζητά να απευθυνθείτε σε έναν συνάδελφο να κάνει τη δουλειά σας ή σε ένα δικό σας πρόσωπο να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε για λίγο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10- 1/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Βγείτε έξω και διασκεδάστε! Έχετε μια ενθουσιώδη διάθεση και είστεεκφραστικοί, χάρη στην Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της χαράς. Το φεγγάρι φέρνει στο φως ό, τι έχει προετοιμαστεί τους τελευταίους έξι μήνες, ίσως μια νέα ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό έργο.Ίσως κάνετε το καλλιτεχνικό ντεμπούτο σας ή ξεκινήσετε μια σταθερήερωτική σχέση ή ίσως εσείς και ο σύντροφός σας γιορτάζετε την αγάπη σας, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί ή συζητάτε για το κοινό μέλλον σας.Μπορεί και να πάρετε τη δύναμη να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε πραγματικά γι’ αυτόν/ήν. Η ζωή σας φαίνεται πιο φωτεινή, έχετε θάρρος, δύναμη και δημιουργική έκφραση, το φεγγάρι θα μπορούσε να αφυπνίσει την καλλιτεχνική πλευρά σας. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, ένα πράγμαείναι σίγουρο: έχετε σφοδρή επιθυμία για έρωτα και ζωή και ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα κερδίσετε, αν δεν τολμήσετε!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10 -1/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Είστε κολλημένοι στο σπίτι σας! Αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί,χάρη στην Πανσέληνο που στέλνει το λαμπερό φως της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσατε να ρίξετε χρήματα στο σπίτι σας, να έχετε μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και να αλλάξει η σχέση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ιδιαίτερα μια γυναίκα συγγενή.Νιώθετε περισσότερη γαλήνη και ζεστασιά στο καταφύγιό σας, μπορεί καινα αισθανθείτε ενθουσιασμένοι με την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ακόμα και από μια μετεγκατάσταση. Ίσως ένας συγγενής ή φίλος σας αναφέρει τυχαία ένα σπίτι που είναι προς πώληση ή ενοικίαση,και εσείς φτιάχνετε τα κουτιά. Γιορτάστε τους καρπούς των προσπαθειών σας προσκαλώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα σπιτικό γεύμα ήαπλά χαλαρώνοντας στο σπίτι σας με τις αναμνήσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/10 – 1/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Οι ιδέες σας και οι απόψεις σας δεν περνούν απαρατήρητες, χάρη στην Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Μπορεί και να λάβετε σημαντικές ειδήσεις που περιμένατε καιρό ή ένας συνεργάτης ή φίλος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για ένα νέο εγχείρημα που αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό Είτε πρόκειται για ένα μήνυμαμέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μια συζήτηση, μοιράζεστε το θρίαμβό σας με τους γύρω σας και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που έχουν οικοδομηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Η διδασκαλία και η συγγραφή είναι ιδιαίτερα ευνοημένες από το φως του φεγγαριού και ίσως αποφασίσετε να εκδώσετε ένα βιβλίο ή ένα έργο σας θα έχει σημαντική εξέλιξη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer