Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
11/11/2015 | 14:33

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11-15/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η λίμπιντό σας φτάνει στα ύψη, τα θέλετε όλα δικά σας και τα θέλετε τώρα, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, δίνοντάς σας τη λαχτάρα να ζήσετε το απόλυτο πάθος. Υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο: Ο κόκκινος πλανήτης αναδεικνύει την τολμηρή και ανταγωνιστική πλευρά σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Βάζετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, καθώς αναζητάτε την προσοχή, χρησιμοποιώντας τακτικές που ο αγαπημένος σας βρίσκει ενοχλητικές έως εξοργιστικές. Αν δεν θέλετε το αντικείμενο του πόθου σας να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, απλά ζητήστε ό, τι χρειάζεστε με ηρεμία και διπλωματία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11- 15/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με τον Άρη στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας. Ακόμα και τα μικρά πράγματα σας προσθέτουν άγχος, έτσι προσέξτε τα στραβοπατήματα. Με τον ανυπόμονο Άρη νιώθετε να βαδίζετε σε ένα τεντωμένο σχοινί, πνίγεστε στις λεπτομέρειες και τις υποχρεώσεις. Μη βιάζεστε και σταματήστε να προσπαθείτε να είστε τέλειοι, κάνοντας προσεγμένες κινήσεις. Αν πνίγεστε στις λεπτομέρειες, απλά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά αν σας στερεί κάθε ίχνος χαράς στην καθημερινότητά σας. Τώρα ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από το χρόνο σας, αλλά σταματήστε να αισθάνεστε υποχρεωμένοι! Σκεφτείτε επίσης ότι είναι αδύνατο ο καθένας να είναι ενθουσιασμένος με τις επιλογές σας, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, όχι δικό σας. Αν χρειαστεί να περιορίσετε το κοινωνικό πρόγραμμά σας, ξεκινήστε με τα άτομα που σας δημιουργούν άγχος και αρνητική ενέργεια. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόσκληση και χωρίς ενοχές. Και επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, εάν έχετε συχνές εξάρσεις πόνου, μην αγνοείτε τα σήματα που σας στέλνει το σώμα σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11-15/11) δίδυμος (21/5-20/6)

Σας αρέσει να ζείτε τον έρωτα με πάθος, είστε ενθουσιώδεις και τολμηροί, αλλά ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εφιστά την προσοχή σας στις ανταγωνιστικές σας ενέργειες αλλά και το δράμα. Εύφλεκτα συναισθήματα για την υπερίσχυση του «εγώ» και η επιθυμία να έχετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας, πυροδοτούν συγκρούσεις και έντονο ανταγωνισμό με την αγάπη σας. Θα μπορούσατε εύκολα να απογοητευτείτε, προσπαθώντας να είστε στο επίκεντρο, αλλά σταματήστε να μολύνετε τη σχέση σας. Ο ανταγωνισμός μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, οπότε συντονιστείτε στο τι σας λέει ο αγαπημένος σας, αντί να βιάζεστε να μιλήσετε ή, ακόμη χειρότερα, επιβάλλοντας τις απόψεις σας. Θυμηθείτε: Επειδή μπορείτε να κλέψετε την παράσταση, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να επιβληθείτε. Στόχος σας να είναι η αναθέρμανση του πάθους σας και όχι ο πόλεμος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11 – 15/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Θέστε στα προσφιλή σας πρόσωπα τα όριά σας! Ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό με ένα μέλος της οικογένειάς σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν μπορείτε όλες τις ώρες της ημέρας να ασχολείστε με τα πλησιέστερα σε εσάς πρόσωπα. Εκτός αυτού, έχετε σκεφτεί αν ικανοποιούνται οι δικές σας ανάγκες; Βάλτε τον εαυτό σας στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Το να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, δεν είναι μόνο απαραίτητο για την ευτυχία σας, αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να γίνετε πρότυπο για τους γύρω σας. Μείνετε λίγο με τον εαυτό σας, κάντε κάτι μόνο για σας, είτε αυτό αρέσει στους άλλους, είτε όχι. Σε αυτό σας βοηθά η νέα Σελήνη στον χαρούμενο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, η διάθεσή σας γίνεται πολύ πιο εορταστική, ζείτε το ρομαντισμό και το πάθος, γιορτάζετε την αγάπη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11 – 15/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Δεν χρειάζεται να είστε σκληροί στην αγάπη, ούτε τολμηροί και θρασείς. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, σας κάνει να μιλάτε ακατάπαυστα, δεν φιλτράρετε αυτά τα ειλικρινή αλλά επώδυνα σχόλιά σας. Δείξτε περισσότερη συμπόνια, ευαισθησία και αγάπη στον αγαπημένο σας και τους γύρω σας. Προτού εκτοξεύσετε ένα καυτό επιχείρημα ή ξεκινήσετε το κήρυγμά σας, εκτιμήστε την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των άλλων. Η πρώτη σας εκτίμηση της όλης κατάστασης είναι πιθανόν να είναι ανακριβής, δείτε το τι πραγματικά συμβαίνει στο βάθος. Η διάθεσή σας γίνεται πιο κλειστή και εσωστρεφής, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι βασικές ανησυχίες σας θα είναι η οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας. Θα μπορούσατε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους συγγενείς σας και τα μέλη της οικογένειάς σας ή με το μαγείρεμα, τη διακόσμηση του σπιτιού ή κάνοντας ψώνια γι’ αυτό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11-15/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Προσφέρετε γενναιόδωρα τα χρήματά σας; Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να ερευνήσετε σε βάθος που ξοδεύετε τα χρήματά σας, αρνηθείτε κάποιες κοινωνικές εξόδους. Ένας απλός τρόπος να διασώσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας είναι να υπενθυμίσετε στους φίλους σας ότι ο καθένας θα συμβάλλει εξίσου οικονομικά, αν πρόκειται να διασκεδάσετε μαζί. Αυτός ο ενθουσιώδης πλανήτης σας δίνει τα κίνητρα να ξοδέψετε για χάρη του έρωτα και της διασκέδασης, το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να βγείτε εκτός ορίων. Ίσως ακόμη να πουλήσετε ακριβά τον εαυτό σας, καθώς έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και η αυτοπεποίθησή σας δεν περνά απαρατήρητη. Μη φοβάστε να το κάνετε, θα είναι προς όφελός σας. Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να σας κατηγορήσουν ως υπέρμετρα εγωιστές, αλλά εσείς θα έχετε κερδίσει μια συναρπαστική οικονομική ευκαιρία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11- 15/11) ζυγός (23/9-22/10)

Παίρνετε τα ηνία και οδηγείτε εσείς το πλοίο της ζωής. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει τα κίνητρα να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας. Μπορεί να έχετε παραδώσει τα κλειδιά σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο ή ακόμα ίσως έχετε παραιτηθεί από τη ζωή και να ζείτε χωρίς σκοπό. Περιμένετε μια ριζική αλλαγή, καθώς τώρα έχετε μια δυναμική στάση. Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί στην προσπάθειά σας να πάρετε αυτό που θέλετε. Στηριχτείτε στη γοητεία και τη διπλωματία σας για να πάρετε πίσω αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Από την άλλη πλευρά, αν μια σημαντική σχέση σας δεν σας δίνει αυτό που θέλετε και σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες, δεν έχετε καμία υποχρέωση να παραμείνετε σε αυτήν. Μην υποτιμάτε την αξία σας, ένα μικρό διάστημα χώρια μπορεί να κάνει καλό για το δεσμό σας, η απουσία θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11- 15/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Όσο ψηλότερα στο πνευματικό βάθρο φτάσετε, τόσο πιο δύσκολο είναι να πέσετε. Ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της πνευματικότητας, σας υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι πιο φωτισμένοι από τους πνευματικούς δασκάλους εξακολουθούν να είναι κοινοί θνητοί. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάξετε στους άλλους (και στον αγαπημένο σας) για να βρείτε τον εαυτό σας, διότι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας είναι μέσα σας. Το κλειδί της πνευματικής ισορροπίας σας είναι να είστε ήρεμοι και να σταματήσετε να υπεραναλύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Σταματήστε να πνίγεστε στις λεπτομέρειες, αναπνεύστε βαθιά και διαλογιστείτε. Τα όνειρά σας ή ακόμη και ένα βιβλίο μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε τη δική σας θεϊκή σοφία. Και μην ξεχνάτε ποτέ πως το ένστικτό σας δεν θα σας κατευθύνει σε λάθος δρόμο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11-15/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Συγκρούσεις και ανταγωνιστικές καταστάσεις θα μπορούσαν να κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, καθώς ο Άρης στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, δημιουργεί προστριβές και εντάσεις, ενώ κοινωνικοποιείστε με τους φίλους σας ή βρίσκεστε σε μια ομάδα. Μπορεί να προκαλέσετε μια λυπηρή σκηνή ή να συμμετέχετε σε αυτήν. Αν ο εκνευρισμός σας αρχίζει να σας πνίγει και νιώθετε ότι θα εκραγείτε σαν τον Βεζούβιο, απομακρυνθείτε για να αναπνεύσετε λίγο φρέσκο ​​αέρα. Στη συνέχεια, τηλεφωνήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας, που μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Όσον αφορά την αγάπη, μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι ένας φίλος επιθυμεί να βγείτε από τη φιλική ζώνη. Αν το κάνετε, θα μπορούσατε να διαψευστείτε αργότερα και να χάσετε. Δείτε τα πράγματα πέρα από τα αστεία και τα έξυπνα πειράγματα, δείξτε ότι έχετε βάθος. Ποτέ δεν ξέρετε: θα μπορούσατε εσείς να αποχωρήσετε, αν δεν υπάρχει προοπτική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11- 15/11) αιγόκερως (22/12-19/1)

Αναζητάτε το κύρος και την αναγνώριση, θέλετε να είστε μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει δυνατό πολεμιστή, αφήνοντάς σας όμως εξοργισμένους εξαιτίας ανατροπών στα επαγγελματικά σας σχέδια ή βάζοντας ένα προσωπικό εγχείρημα σε δεύτερη μοίρα για λίγο. Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά συναντάτε ανατροπές στη νέα σας επαγγελματική πορεία. Ίσως κάποιες από τις ιδέες σας είναι εντελώς διαφορετικές από των άλλων για να γίνουν αποδεκτές, ίσως τώρα εργάζεστε περισσότερο σκληρά για να επιτύχετε. Αντί να εκνευρίζεστε, κάποιες μικρές αναπροσαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Άνθρωποι σε ελίτ κοινωνική θέση θα σας φανούν χρήσιμοι, οπότε μη διστάσετε να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά. Παρευρεθείτε σε κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις και διερευνήστε νέες συμμαχίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11 -15/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Δράση και κοινωνικότητα σας χαρίζει ο Άρης στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, ανοίγετε τα φτερά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θέλει να πετάξει ψηλά. Είστε δυνατοί και περήφανοι, τολμάτε να πείτε τη γνώμη σας, έχετε μια χαρούμενη διάθεση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το εγκεφαλικό ζώδιό σας από το να μάθετε και να εξερευνήσετε τα πάντα, και τώρα αυτό είναι πιο έντονο από ποτέ. Μπορεί να περιπλανηθείτε σε ένα ταξίδι, να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, ακόμα και να σκιρτήσει η καρδιά σας για κάποιον/α που θα συναντήσετε εντελώς ξαφνικά. Αλλά μη χάνετε το χρόνο σας περιμένοντας, κάντε μια μικρή έρευνα για να εξασφαλίσετε ότι γίνονται αποδεκτά τα συναισθήματά σας. Ο Άρης ενθαρρύνει τις υπερβολές, έτσι προφυλαχθείτε από παραφουσκωμένες υποσχέσεις. Προσέξτε να μη δεσμευτείτε για κάτι που δεν θα είστε αργότερα σε θέση να εκπληρώσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/11 – 15/11) ιχθείς (19/2-20/3)

Ζείτε δυνατά και με πάθος τη ζωή; Ο Άρης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας χαρίζει μια άκρως ερωτική διάθεση. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως μερικοί θαυμαστές σας δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κρυμμένο πάθος σας. Αντί να τους πιέζετε να ανοιχτούν και να εκθέσουν την ευάλωτη πλευρά τους, πάρτε την πρωτοβουλία και δείξτε πρώτοι τις ευαισθησίες σας. Είστε σε σχέση; Προσοχή: τα συναισθήματά σας περνούν από διακυμάνσεις, περνάτε από την απόλυτη έκσταση στο άγχος και τη ζήλια. Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρα των συναισθημάτων σας και βρείτε τρόπους να διατηρήσετε την ισορροπία του δεσμού σας. Μην αναμένετε από τον αγαπημένο σας να μπορέσει τώρα να σας κατανοήσει και μην τον πιέζετε να μοιραστεί μαζί σας μερικά από τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά του. Επίσης, κρατήστε μυστικές κάποιες πληροφορίες κι αν νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε, πατήστε τα φρένα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer