Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
11/01/2016 | 10:09

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1-17/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Έχετε την επιθυμία να κυνηγήσετε την τύχη σας; Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της καλής τύχης, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας δημιουργεί μια χαρούμενη διάθεση, πιστεύετε στον εαυτό σας, κάνετε ένα άλμα μπροστά. Μπορεί να πετύχετε κάτι που ακόμα κι εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύατε. Ίσως κερδίσετε το τζάκποτ (!) λόγω μιας σύμπτωσης ή επειδή νιώθετε μέσα σας μια θετική ενέργεια ότι τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αισθάνεστε ότι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας θα είναι εντελώς διαφορετικό. Παίρνετε ρίσκα, αναζητάτε την περιπέτεια, έχετε στο μυαλό σας τα ταξίδια. Δεν σκέφτεστε και τόσο τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας, ίσως οργανώσετε τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό σας: Αν τελικά καταφέρετε και φύγετε, θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα αγάπη που γεμίζει με ενθουσιασμό τη ζωή σας και απομακρύνει την ανία και την πλήξη σας. Bonus: ακόμα καλύτερα αν το ταξίδι σας συνοδεύεται από μια οικονομική προσφορά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1- 17/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Μαγνητίζετε με τη δύναμη και το πάθος σας, έλκετε τους θαυμαστές σας, είστε τυχεροί σε οικονομικά θέματα, χάρη στην Αφροδίτη στον μαγνητικό όγδοο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ανεβάστε τη θερμοκρασία του έρωτα, τι σημασία έχει που είμαστε στην καρδιά του χειμώνα; Ίσως ακόμα μιλήσετε για την πληρωμή κοινών λογαριασμών, ίσως νιώσετε να υπάρχει κάτι σιωπηλό, κάτι κρυμμένο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε προσοχή. Ενεργοποιήστε τη διαίσθησή σας για να αποσαφηνίσετε ό, τι δεν μπορείτε να δείτε. Το γήινο ζώδιό σας μπορεί να εστιάζεται υπερβολικά στο πρακτικό μέρος των πραγμάτων, αλλά αυτό τώρα δεν θα σας φανεί καθόλου χρήσιμο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1-17/1) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Μαγνητίζετε με τη δύναμη και το πάθος σας, έλκετε τους θαυμαστές σας, είστε τυχεροί σε οικονομικά θέματα, χάρη στην Αφροδίτη στον μαγνητικό όγδοο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ανεβάστε τη θερμοκρασία του έρωτα, τι σημασία έχει που είμαστε στην καρδιά του χειμώνα; Ίσως ακόμα μιλήσετε για την πληρωμή κοινών λογαριασμών, ίσως νιώσετε να υπάρχει κάτι σιωπηλό, κάτι κρυμμένο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε προσοχή. Ενεργοποιήστε τη διαίσθησή σας για να αποσαφηνίσετε ό, τι δεν μπορείτε να δείτε. Το γήινο ζώδιό σας μπορεί να εστιάζεται υπερβολικά στο πρακτικό μέρος των πραγμάτων, αλλά αυτό τώρα δεν θα σας φανεί καθόλου χρήσιμο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1 – 17/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχετε μια αισιόδοξη διάθεση, είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας, καθώς η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με το ελεύθερο πνεύμα του Ουρανού. Κάνετε όνειρα για μια απόδραση που θα ανανεώσει την ψυχή σας και την ευεξία σας, θέλετε να νιώσετε αναζωογονημένοι και ζωντανοί. Ολόκληρη η ύπαρξή σας επεκτείνεται μέσω υγιών δραστηριοτήτων, έτσι, ίσως αποφασίσετε να πάτε στο γυμναστήριο ή ασχοληθείτε με την γιόγκα ή ακόμα δοκιμάσετε να τρέξετε στον καθαρό αέρα. Bonus εάν μπορείτε να συνδυάσετε την προπόνηση με την πολιτισμική γνώση, π.χ. παρακολουθείτε ένα μάθημα τζούντο και παράλληλα λαμβάνετε γνώση για το αντικείμενο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1 – 17/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Απολαύστε το χαρούμενο και ενθουσιώδες κλίμα γύρω σας, καθώς η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, της χαράς και του πάθους, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στον Κριό. Νιώθετε περίφημα, χαίρεστε τη ζωή, εκφράζετε τον εαυτό σας. Καλέστε τους φίλους σας για να διασκεδάσετε μαζί ή σε μια απόδραση, επιδείξτε τη γενναιόδωρη πλευρά σας και δεν θα χάσετε. Αν είστε σε σχέση, ίσως αισθάνεστε οι πιο τυχεροί και νιώθετε έτοιμοι για μια μεγάλη περιπέτεια μαζί. Αν είστε μόνοι, νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, και ίσως τελικά πείτε αυθόρμητα το «ναι» σε ένα ερωτικό ραντεβού. Ίσως πάλι η δημιουργική σας έμπνευση, σας προτρέψει να αναλώσετε ώρες για ένα δημιουργικό έργο ή να ανταλλάξετε τις απόψεις σας με ένα έξυπνο και καλλιτεχνικό άτομο, μεταδίδοντας τον πρωτόγνωρο ενθουσιασμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1-17/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είστε πιο ευτυχισμένοι και ήρεμοι στο σπίτι σας. Νιώθετε χαρά και αισιοδοξία βρισκόμενοι στο σπίτι σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, της οικιακής ζωής, της οικογένειας και της φροντίδας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Είστε αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους αγαπημένους σας, ακόμη και αν όλοι οι άλλοι είναι έξω, εσείς θέλετε τη φωλιά σας (και τον κήπο σας, αν έχετε). Ίσως περάσετε το χρόνο σας με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ίσως μαγειρεύοντας για τα προσφιλή σας πρόσωπα στο σπίτι σας. Ακόμη και κάτι τόσο τετριμμένο, μπορεί να ικανοποιήσει την ψυχή σας. Ή μπορεί να επιθυμείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας και το πνεύμα σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο και επεκτείνοντας τις γνώσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1- 17/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Σκεφτείτε επεκτατικά! Έχετε μια διάθεση να επεκτείνετε το πνεύμα σας, καθώς η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Οι συνομιλίες σας δεν περιλαμβάνουν μόνο τα καθημερινά θέματα, αλλά αναζητάτε τις βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά και τη μελέτη των παραδόσεων άλλων πολιτισμών. Ίσως βρεθείτε με βαθιά πνευματικά άτομα και σε ακαδημαϊκούς κύκλους, που επεκτείνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Περνάτε το χρόνο σας συζητώντας και γράφοντας ή μια ιδέα σας ξεσηκώνει το κοινό σας στα κοινωνικά δίκτυα. Οι ιδέες και οι απόψεις σας είναι εξαιρετικά αισιόδοξες, κάνετε ευτυχισμένους όσους βρίσκονται δίπλα σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1- 17/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ώρα να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τα χρήματά σας. Αισθάνεστε αισιόδοξοι για ένα οικονομικό θέμα, καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα μπορούσατε να έχετε ένα προαίσθημα για μια νέα πηγή οικονομικών εσόδων ή, ακόμη, μια συνομιλία με κάποιον γύρω από ένα οικονομικό πρόβλημα εντελώς αυθόρμητα, σας δίνει τη λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ή ίσως τελικά εκτιμηθεί η αξία σας στις επαγγελματικές συνεισφορές σας. Με την αυξημένη αυτοπεποίθησή σας, μπορεί να αποφασίσετε να ζητήσετε αύξηση (!) ή ένα πιο ελαστικό ωράριο εργασίας. Ακόμα κι αν παρασυρθείτε από την παρόρμηση να κάνετε φιγούρα, σκορπώντας κάποια από τα μετρητά σας, η θεά τύχη είναι στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ξαναγεμίσετε τα άδεια ταμεία αρκετά σύντομα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1-17/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αυθορμητισμό, διασκέδαση και χαρά σας προσφέρει η Αφροδίτη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Είστε τώρα περισσότερο αυθόρμητοι και αυτόνομοι, αναδεικνύεται η περιπετειώδης και διασκεδαστική πλευρά σας. Ο καθένας θέλει να είναι κοντά σας, από τον αγαπημένο σας μέχρι άγνωστους που συναντάτε σε μια κοινωνική συγκέντρωση. Οι άλλοι αισθάνονται την επιθυμία σας να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες αλλά και την προθυμία σας να αγκαλιάσετε αυτή τη διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ σας. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι οι διαφορές που σας συμπληρώνουν και δεν σας απομακρύνουν. Βρίσκεστε με άτομα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμικό υπόβαθρο, ίσως ακόμα κάποιοι που θα γνωρίσετε σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1- 17/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η καλή νεράιδα σας αγγίζει με το μαγικό ραβδί της, χάρη στην Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και του υποσυνειδήτου, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στον Κριό. Ίσως νιώθετε σαν να είστε στη δική σας γυάλινη σφαίρα, κοιτάτε έξω το χιόνι και ονειρεύεστε, βλέπετε επιτέλους με αισιοδοξία το μέλλον σας. Προσέξτε τις τυχαίες συμπτώσεις και τα σημάδια, όχι μόνο να τα θαυμάζετε. Αν τα αντιληφθείτε και καταφέρετε να αποσαφηνίσετε το βαθύ νόημα που κρύβεται, θα σας βοηθήσει στην πορεία της ζωής σας. Αδράξτε αυτή τη σπάνια ευκαιρία που σας χαρίζει το σύμπαν και εμπιστευθείτε το, πηγαίνοντας με τη ροή των γεγονότων. Ίσως ακόμα έχετε κάποια ξαφνική διορατικότητα για ένα συναισθηματικό ζήτημα, έχετε γρήγορη αντίληψη προσώπων και καταστάσεων. Επίσης, το σύμπαν σας προειδοποιεί με τον τρόπο του για τους ανθρώπους που έχουν αρνητική ενέργεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1 -17/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Συγκεντρώστε τους φίλους σας και διασκεδάστε! Η Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, φέρνει στη ζωή σας νέες γνωριμίες και άφθονη κοινωνική δράση. Συσπειρώνετε τους φίλους σας, γνωρίζετε καινούργιους που σας μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους και την όρεξή τους για ζωή. Διασκεδάζετε κάνοντας ξεκαρδιστικά αστεία και έξυπνες συνομιλίες. Με τους φίλους σας αισθάνεστε γενναιόδωροι, πρόθυμοι να μοιραστείτε τη ζεστασιά σας και την ανοιχτόκαρδη και καλοπροαίρετη ψυχή σας. Μια ιδιαίτερη συμμαχία (φιλία ή συνεργασία) θα μπορούσε να σας φέρει καλή τύχη, π.χ. ένας φίλος σας κάνει μια σημαντική πρόταση που ανοίγει νέους ορίζοντες. Βλέπετε τώρα τη φωτεινή πλευρά της ζωής, η ατμόσφαιρα γύρω σας γίνεται πιο ισορροπημένη, πιο αρμονική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/1 – 17/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Επαναπαύεστε στις δάφνες σας; Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και τύχη στην καριέρα σας, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Ίσως έχετε κάποιες ξαφνικές ειδήσεις για μια προαγωγή ή μια συναρπαστική νέα θέση, ένας νέος ηγετικός ρόλος στην εργασία σας, σας δίνει το έναυσμα για να γιορτάσετε στην καριέρα σας. Ίσως έχετε μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο επιρροής που οδηγεί σε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της καριέρας σας, γνωρίζετε ότι ο ιδρώτας και το αίμα που έχετε ρίξει θα σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Έχετε θετικές προσδοκίες, καθώς τώρα αντιλαμβάνεστε ότι όλοι στην εργασία σας, σας αναγνωρίζουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer