Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
25/01/2016 | 12:14

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1-31/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την επαγγελματική σας άνοδο; Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και φέρνει και πάλι την ισορροπία στην εργασία σας. Είστε εκφραστικοί και δεν φοβάστε να προβάλετε τις ιδέες σας, προσελκύετε εξέχοντα πρόσωπα που σας βοηθούν με τις συμβουλές τους. Σταματήστε να περιμένετε να σας κάνουν αυτή την πρόταση στην εργασία σας και διεκδικήστε την, είστε ένας δυναμικός παίκτης. Απλά μη βιαστείτε, αφήστε κάποιες μέρες να κυλήσουν και βολιδοσκοπείστε το τοπίο. Ο Ερμής επίσης στο δέκατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να μετριάσετε την αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα στην εργασία σας, εάν θέλετε οι άλλοι να είναι δεκτικοί στην καθοδήγησή σας. Συμπεριφερθείτε στους άλλους με σεβασμό και μη λειτουργείτε αυστηρά επαγγελματικά αλλά προωθήστε μια φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες σας και τους υφισταμένους σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1- 31/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Μήπως είχατε προβληματιστεί σχετικά με τα μεγαλόπνοα οράματά σας; Με τον ορθόδρομο Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αποσαφηνίζετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Αν ανακαλύψατε ότι η εργασία σας ή κάποια άτομα δεν μιλούν πραγματικά στην ψυχή σας, τώρα εξετάζετε μια διαφορετική πορεία. Νιώθετε πιο ζωντανοί, διερευνάτε μια νέα γνώση, η κοινωνική ζωή σας γίνεται και πάλι ζωντανή. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών, συμμετέχετε σε μια επαγγελματική συζήτηση, πηγαίνετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες στη ζωή σας. Ο Ερμής επίσης στον ένατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να μη σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργειά σας σε ανθρώπους με τους οποίους έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις και να βάλετε κάποια τάξη στις σκέψεις σας. Αν θέλετε μακροπρόθεσμα υποστήριξη και σεβασμό για τις ιδέες σας, να είστε λιγότερο κατηγορηματικοί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1-31/1) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Σκάψτε βαθύτερα στην ψυχή σας και δεν θα απογοητευτείτε. Ο ορθόδρομος Ερμής στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας βοηθά να ρίξετε τις άμυνές σας σε μια σημαντική σχέση σας, μετασχηματίζοντάς την εντελώς. Εάν έχετε περιμένει καιρό για να κάνετε αυτή την σημαντική κίνηση να πλησιάσετε κάποιον/α, τώρα τα αστέρια είναι στο πλευρό σας. Γιατί να περιμένετε άλλο; Γίνετε πιο τολμηροί, πιστέψτε στη δύναμή σας και αποκαλύψτε τα αληθινά συναισθήματά σας. Θα απαλλαγείτε από το άγχος σας και το άλλο άτομο θα εκπλαγεί με αυτή την κίνησή σας. Ο Ερμής επίσης στον όγδοο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και τον ακραίο έλεγχο, θα καταστρέψετε τη σχέση σας. Στην προσπάθειά σας να βγείτε από το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει τα άδυτα της ψυχής σας, ίσως μιλήσετε ανεξέλεγκτα. Είστε γοητευτικοί και σαγηνευτικοί, χάρη στο εξάγωνο της ρομαντικής Αφροδίτης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας με τον μαγευτικό Ποσειδώνα. Ίσως νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας από μια ενδιαφέρουσα και ακαταμάχητη ερωτικά συνάντηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1 – 31/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Οι σχέσεις είναι όπως ένα έμβιο όν, για να ευδοκιμήσουν και να ζήσουν χρειάζονται τροφή και φροντίδα. Ο ορθόδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προτρέπει να ρίξετε μια δεύτερη ματιά αν έχετε επενδύσει τον πολύτιμο χρόνο σας στο σωστό άτομο. Μήπως έχετε ρίξει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια σε κάποιον/α που δεν είναι διατεθειμένος να σας δώσει κι αυτός με τη σειρά του; Ή μήπως οι υφιστάμενες συνεργασίες σας δεν σας φέρνουν αξιόλογες αποδόσεις; Σταματήστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους και ψάξτε για όσους θέλουν γνήσιες και ισορροπημένες σχέσεις. Κάντε λίγο πίσω από ορισμένα άτομα, είναι ακριβώς το “εγερτήριο σάλπισμα” που χρειάζονται. Συμβουλή από τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό: Προσέξτε τα απότομα και καυστικά λόγια σας και μετριάστε τις παρατηρήσεις σας, διαφορετικά θα κόψετε τις γέφυρες. Δείξτε συμπόνια στον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας αντί να τους τρομάζετε και να τους ωθείτε να φύγουν μακριά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1 – 31/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Εάν νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας, μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε καθήκοντα που δεν πρόκειται να διεκπεραιώσετε. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, κινείστε στην πρώτη ταχύτητα, αγχώνεστε από τις αναλυτικές σκέψεις σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ξεκουραστεί και καθαρίστε τον προσωπικό χώρο σας από οποιαδήποτε ακαταστασία, θα νιώσετε πιο άνετα. Ανανεώστε το γραφείο σας, θα έχετε πολύ πιο παραγωγικές και αποτελεσματικές ιδέες. Αν νιώθετε να πνίγεστε από τις πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας, ένα χρήσιμος εμπειρογνώμονας μπορεί να σας συμβουλεύσει. Ο Ερμής, επίσης, στον έκτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, εφιστά την προσοχή σας στις σχέσεις στην εργασία σας. Βάλτε τάξη στη δουλειά σας, θα είναι ευκολότερο να οργανωθείτε και να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, μην ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, επιμένοντας να έχετε το καλύτερο από τα καλύτερα, αυτό σας αποτρέπει από τις μικροχαρές της ζωής.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1-31/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Μήπως είχατε πατήσει φρένo στην αγάπη; Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αποκαθίσταται η επικοινωνία με την αγάπη σας, εκδηλώνετε τώρα τα ευγενή και πλούσια συναισθήματά σας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί. Μην ξεχνάτε ότι οι ενέργειες οι δικές σας ή του αγαπημένου σας έχουν επηρεάσει τη σχέση σας. Δώστε χρόνο στη σχέση σας και μην πιέζετε τις καταστάσεις, δεν θέλετε να τρέψετε τον αγαπημένο σας σε φυγή. Είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από ό, τι θα θέλατε. Η υπομονή είναι αρετή. Με τον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως νιώσετε απογοήτευση σε μια σημαντική σχέση σας, για λόγους είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1- 31/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί η υπομονή σας. Ο ορθόδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, επαναφέρει την ισορροπία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε ανοιχτά και πάλι. Έχετε περιμένει υπομονετικά και τώρα βρίσκετε τη συναισθηματική ανταπόκριση από τους άλλους. Αν τα πράγματα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, μην απογοητεύεστε, λάβετε τη σιωπή τους ως συγκατάβαση. Αν και τα πράγματα θα κυλήσουν κάπως αργά, θα ανασάνετε με ανακούφιση, γνωρίζοντας ότι οι σχέσεις σας θα κινηθούν τελικά προς τα εμπρός. Με τον Ερμή επίσης στον τέταρτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο προσπαθήσει να σας βάλει ενοχές για την υπεράσπιση των δικών σας αναγκών ή την εγκατάλειψή σας. Μην αντιδράτε με σκληρότητα, συζητήσετε με ηρεμία και επιλύστε τις διαφορές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1- 31/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχετε μεγάλη έμπνευση! Το μυαλό σας παίρνει γρήγορες στροφές, είστε ευφυείς χάρη στην ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον επικοινωνιακό και γνωστικό τρίτο οίκο σας. Μη βιάζεστε όμως να μετασχηματίσετε το όραμά σας και τις ιδέες σας σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Κινηθείτε αργά και σταθερά και δείτε που μπορείτε να καταλήξετε. Πάρτε μολύβι και χαρτί και καταγράψτε τις ιδέες σας, σκεφτείτε: μπορούν να εφαρμοστούν σε πρακτικό επίπεδο; Το σύμπαν σας βοηθά να κάνετε βιώσιμες επιλογές αλλά πρέπει να περιμένετε λίγο πριν υλοποιήσετε τις μεγάλες ιδέες σας. Λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές των άλλων και σύντομα θα δημιουργήσετε γερά θεμέλια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1-31/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και το ξέρετε! Είστε πρόθυμοι να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας χάρη στον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των οικονομικών, είστε αποτελεσματικοί, σχολαστικοί και οργανωτικοί. Ενώ μπορεί να εργάζεστε με τις ώρες, μην ξεχάσετε και τα οικονομικά σας, αναλύστε τον προϋπολογισμό σας προσδιορίζοντας τι μπορείτε να περικόψετε ώστε να κάνετε κάποια εξοικονόμηση. Η δημιουργία ενός οικονομικού πλάνου τώρα θα σας επιτρέψει να κάνετε ακριβότερες και πιο χρήσιμες αγορές. Είτε θέλετε να καλύψετε τα χρέη σας είτε να αποπληρώσετε κάποια ακριβή αγορά που έχετε κάνει, ξεκινήστε από τώρα να οργανώνεστε. Ο Ερμής επίσης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει την καταναλωτική σας μανία στο προσκήνιο. Προσέξτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας και ξοδέψτε με σύνεση και αυτοπειθαρχία κάνοντας ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1- 31/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Θέλετε να είστε ψηλά, ο ηγέτης και ο αρχηγός αλλά τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε σε χαμηλότερη ταχύτητα και να επεξεργαστείτε τους στόχους σας. Ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας ζητά να προχωρήσετε αργά και σταθερά και να σκεφτείτε ποια σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και ποια όχι. Ίσως αισθάνεστε άγχος και απαισιοδοξία, ακόμα και μοναξιά, μην κατηγορείτε όμως τον εαυτό σας γι’ αυτά τα συναισθήματά σας. Μην πιέζεστε να φοράτε ένα προσποιητό χαμόγελο και να είστε κοινωνικοί, αν δεν το νιώθετε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάνοντας ό, τι σας ευχαριστεί και διαβάστε ένα ενδιαφέρον βιβλίο. Ανοίξτε το σε μια τυχαία σελίδα και δείτε τι μήνυμα έχει το σύμπαν για σας. Ο Ερμής επίσης στο ζώδιό σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να μην είστε απότομοι και κατηγορηματικοί έτσι ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1 -31/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Είστε κάπως αφηρημένοι, αποσπάται η προσοχή σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ορθόδρομη πορεία στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για να κάνετε προγραμματισμό ή να ξεκινήσετε μια υπεύθυνη εργασία. Μην πανικοβάλλεστε όμως. Κάντε ένα μίνι διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας για να γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας και πάλι. Σκεφτείτε: μια βόλτα στον καθαρό αέρα, διαλογισμό και κλείστε την πόρτα σε όσους σας ενοχλούν. Επίσης, αν κάποιος σας εκλιπαρεί να γίνετε ο σωτήρας του, δεν χρειάζεται να τρέχετε, κρατήστε στη ζωή σας μόνο ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι. Ο Ερμής επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει ασάφεια και σύγχυση στο μυαλό και την καρδιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/1 – 31/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Μήπως είχατε προβληματιστεί σχετικά με τους ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να σφυρηλατήσετε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση; Ο ορθόδρομος Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ξεκαθαρίζει το τοπίο, νιώθετε πιο χαλαροί, ξέρετε ποιοι μιλούν στις αξίες σας και τα ιδανικά σας. Ίσως γνωρίσετε νέους ανθρώπους μέσα από το διαδίκτυο, είτε μέσα από μια απλή συνομιλία στα κοινωνικά δίκτυα. Μήπως ψάχνετε μια νέα θέση εργασίας; Υπάρχουν δυνατότητες να την βρείτε μέσα από το διαδίκτυο ή διαμέσου των φίλων σας. Ο Ερμής επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιους φίλους σας ή ομάδες, νιώθετε ότι δεν έχετε τα ίδια ιδανικά και τους ίδιους υψηλούς στόχους. Κάντε εκκαθάριση των φίλων σας για να αναπνεύσετε και πάλι καθαρό αέρα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer