Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
13/04/2016 | 13:49

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Επαναξιολογήστε τα μεγάλα οράματά σας, ποιά από αυτά μπορούν να υλοποιηθούν; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βοηθώντας σας να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας αλλά και να δείτε τη μεγαλύτερη, φωτεινότερη εικόνα των πραγμάτων. Ένα παλιό πάθος για κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε ή να σπουδάσετε ή ένα σημαντικό ταξίδι που θέλατε να κάνετε έρχεται στο προσκήνιο. Ίσως ξοδέψετε επιπλέον χρήματα από αυτά που υπολογίζατε για αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα και ιδιαίτερα μαθήματα. Ο ανάδρομος Άρης σας θέτει το ερώτημα: Ποιό είναι το νόημα του να δουλεύετε σκληρά για την επίτευξη ενός στόχου, αν δεν μπορείτε να έχετε διασκέδαση και χαρά στη ζωή σας; Ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και η διασκέδαση εκτός από τη δουλειά, αλλά για να γίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε λίγο από την υλοποίηση κάποιων μεγάλων στόχων σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σας στοιχίσει σε χρήμα και ανταμοιβές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Ποιόν μπορείτε να εμπιστευθείτε; Όταν αισθάνεστε τη σπίθα του πάθους να ανάβει, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και θέλετε να σκέφτεστε τα καλύτερα για τους ανθρώπους, ακόμα και γι’ αυτούς που μόλις γνωρίσατε. Και τότε βλέπετε τη σκοτεινή τους πλευρά. Πολύ απογοητευτικό, έτσι δεν είναι; Αν μια παλιά αγάπη προσπαθήσει να σας βρει τώρα, σκεφτείτε πολύ καλά, πριν ανοίξετε την καρδιά σας. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πάθους, και σας ωθεί να επανεξετάσετε εις βάθος ορισμένες από τις προηγούμενες σχέσεις σας και τις αποφάσεις σας. Ίσως να ήσασταν λίγο βιαστικοί ή παρασυρθήκατε από τον ενθουσιασμό σας ή δώσατε πολλά σε πρόσωπα που δεν άξιζαν, με αποτέλεσμα την απογοήτευση και την εσωτερική μοναξιά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4-17/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ίσως να θέλετε να πετάξετε το κινητό σας από το παράθυρο, θα σας εκνευρίσει τόσο πολύ! Ο ανάδρομος Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει έντονη κινητικότητα αλλά και άγχος από παλιούς φίλους, εραστές και συνεργάτες που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αλλά συγκρατήστε τα νεύρα σας, καθώς υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να ακούσετε κάτι για έναν ή ακόμα και δύο πρώην που ταρακουνούν το παλιό ερωτικό πάθος σας. Ίσως ένα καυτό ερωτικό μήνυμα σας βάλει σε προβληματισμό. Συμβουλή: ελέγξτε την κλήση, πριν σηκώσετε το τηλέφωνο, ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποιους από αυτούς στον αυτόματο τηλεφωνητή. Μπορεί πάλι να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι, προκειμένου να δείτε φίλους που έχουν μετακινηθεί σε άλλες πόλεις. Κάνοντας μακρινά ταξίδια για να τους επισκεφθείτε, θα ξαναζήσετε τον ίδιο παλιό ενθουσιασμό και την περιπέτεια και θα θυμηθείτε πως έρχεται σύντομα το καλοκαίρι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4 – 17/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Υπάρχει τάξη και οργάνωση στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας; Ο ανάδρομος Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σας ζητά να επαναξιολογήσετε τα εξής: Λειτουργείτε νομότυπα και με ηθική στη ζωή σας; Ή ανταγωνίζεστε τους άλλους στην εργασία σας για να έχετε την ηγεσία και την εξουσία;  Μήπως νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά ή είναι λάθος με σας; Το να κάθεστε αδρανείς, ποτέ δεν ήταν το στυλ σας, αλλά με τον ανάδρομο Άρη, η ενεργητικότητα και η ζωντάνιά σας είναι περιορισμένες. Ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι τώρα δεν πρέπει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τα μεγάλα οράματά σας αλλά μόνο να σκεφτείτε πώς θα δράσετε, βασιζόμενοι σε εμπειρικά δεδομένα και σε ένα σαφές σχέδιο. Ποιό είναι το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε; Μείνετε σταθεροί σε αυτό το όραμα και προσπαθήστε να θέσετε ένα πλάνο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4 – 17/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

«Τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να κάνω»; Όλα αυτά τα «ίσως» και τα «εάν» αναλώνουν τις ώρες σας και κλέβουν την ηρεμία σας, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως λάβετε ένα μήνυμα από μια παλιά αγάπη που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε, ίσως δείτε ένα δάκρυ να κυλά ξαφνικά από τα μάτια σας σκεφτόμενοι το παρελθόν. Αν είστε μόνοι, πνευματώδη και έξυπνα πειράγματα φέρνουν κοντά σας πολλούς θαυμαστές, ίσως ακόμα καταφέρετε να τους αποπλανήσετε με μια έξυπνη και φιλοσοφική συζήτηση. Αξίζει όμως να χαρίσετε την καρδιά σας; Σκεφτείτε πολύ καλά πριν γίνετε ασυγκράτητα γενναιόδωροι και παθιασμένοι. Είστε σε σχέση; Μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας και βάλτε λίγη περισσότερη φαντασία στο κρεβάτι, μοιραστείτε νέες εμπειρίες, αυτό θα δυναμώσει το δεσμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Δεν θα είναι τα πάντα ήρεμα στο σπίτι σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο όπου θα βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας δίνει το κίνητρο να απομακρύνετε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας αλλά και να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό. Παλιά αντικείμενα, έπιπλα, είδη τέχνης, και ο τρόπος που είναι τοποθετημένα, ίσως φέρουν στο μυαλό σας ζοφερές αναμνήσεις και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σας, την ενεργητικότητά σας και την εκδήλωση του πάθους σας. Μερικές φορές, όταν μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο θέλουμε να ψάξουμε την πλησιέστερη έξοδο, να πάρουμε καθαρό αέρα, και σε άλλους χώρους, δεν θέλουμε να φύγουμε καθώς νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή μας. Με τον ανάδρομο Άρη, κάνετε μια εκκαθάριση των αντικειμένων που κλέβουν τη δύναμη και την ενέργειά σας, ίσως ακόμα υιοθετήσετε μερικές βασικές συμβουλές από το Φενγκ Σούι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Τα αστέρια σας υπενθυμίζουν ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, όπως η παρέα με τους φίλους σας, οι φιλοσοφικές συνομιλίες και η χαρά γύρω σας. Ο Άρης περιοδεύει στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και θα αισθανθείτε σαν μια κοινωνική πεταλούδα ξανά. Αλλά ο Άρης είναι ανάδρομος και σας δείχνει το παρελθόν. Αντί να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, συναντήστε και συνομιλήστε με τους υπάρχοντες φίλους σας. Τι θα λέγατε να κάνατε μια κοντινή απόδραση για να επισκεφτείτε παλιούς φίλους και συγγενείς που έχετε ξεχάσει; Έχετε συνειδητοποιήσει πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που μιλήσατε τελευταία; Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι όμως που αξίζουν πραγματικά τον χρόνο σας. Κάντε επαναξιολόγηση των προσώπων που είναι στη ζωή σας και κρατήστε δίπλα σας αυτούς που έχουν ήθος και αρχές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ποιά επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια αξίζουν τον χρόνο σας και την προσπάθειά σας; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και ένα μεγάλο σχέδιό σας εκεί που θα έπαιρνε σάρκα και οστά, ξαφνικά βρίσκεται σε στασιμότητα. Το σύμπαν σας ζητά να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε όλα τα οικονομικά εγχειρήματά σας και να προσπαθήσετε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, ακόμη κι αν συναντήσετε εμπόδια. Μπορεί να εργαστείτε υπό πίεση, αλλά είστε πολυμήχανοι και δυνατοί. Αλλά αν έχετε θέσει ένα αγχωτικό πρόγραμμα προκειμένου να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, το αποτέλεσμα θα είναι να μην υπάρξει ποιότητα στη δουλειά σας. Εργαστείτε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν θέλετε να περιορίσετε το άγχος σας και τον εκνευρισμό σας, η λύση είναι να αναθέσετε σε άλλους ορισμένες από τις εργασίες που έχετε επωμιστεί. Αν είστε επιχειρηματίες, απευθυνθείτε σε έναν οικονομικό σύμβουλο, θα σας βοηθήσει στην ισορροπία του προϋπολογισμού της επιχείρησής σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4 – 17/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Κάντε μια σύντομη ανάπαυλα από τις ανησυχίες σας για όλους τους άλλους, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τους προσωπικούς στόχους σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει δύναμη και ενέργεια, αναζητάτε την επέκταση και την αλήθεια. Αλλά η ανάδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη έχει μια βαθιά καρμική χροιά. Μπορεί να έχετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα μεγαλεπήβολα οράματά σας, τα οποία μπορεί ακόμα και να σας εκνευρίσουν, αλλά βαθύτερος σκοπός είναι η προσωπική σας ανάπτυξη. Σκεφτείτε μια γνώση που έχετε αφήσει ημιτελή ή την επιστροφή σε έναν τόπο που κατέχει ιδιαίτερη σημασία για σας ή τη μελέτη μιας φιλοσοφίας που σας βοηθά να συντονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Μήπως πάντα σκεφτόσασταν να μελετήσετε αυτό το θέμα που σας συναρπάζει;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4- 17/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κόψτε ταχύτητα, οι υποχρεώσεις σας μπορούν να περιμένουν. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και έτσι βυθίζεστε σε κυκλοθυμικές σκέψεις, διαλογίζεστε για το παρελθόν, τις σωστές και λάθος ενέργειές σας. Η μοναξιά και η γαλήνη πάνε χέρι-χέρι, έτσι μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας αποσπάσει από την ειρήνη του μυαλού και της ψυχής σας. Ακόμη και αυτή την παλιά αγάπη που ίσως αφυπνίσει οδυνηρά συναισθήματα ή ακόμα και κακεντρέχεια. Συγχωρέστε, διαφορετικά το άγχος σας και ο θυμός σας θα σας βγάλουν σε τρεμάμενα εδάφη. Και μην ξεχνάτε τη δύναμη του υποσυνείδητου μυαλού, οι σκέψεις μας, είτε θετικές, είτε αρνητικές, κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα των ενεργειών μας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4 -17/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ποιές από τις ελπίδες σας και τα όνειρά σας είναι εφικτό να υλοποιηθούν; Ο ανάδρομος Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ελπίδων, φέρνει στην επιφάνεια μια βαθιά θαμμένη επιθυμία σας, σκέφτεστε αν οι φίλοι σας και οι ομάδες όπου ανήκετε μιλάνε πραγματικά στην ψυχή σας. Κάντε εκκαθάριση των ατόμων που είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξή σας, που δεν συμμερίζονται τα όνειρά σας και παρεμποδίζουν τη δράση σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, προσέξτε τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα και τους κωδικούς πρόσβασης στο διαδίκτυο. Ίσως εκθέσετε ορισμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα δημιουργήσουν αρνητικά σχόλια και εκνευρισμό στο κοινό σας. Μπορεί να πείτε στους λάθος ανθρώπους το πώς αισθάνεστε πραγματικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/4 – 17/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Θέστε τις επαναστατικές διαθέσεις σας υπό έλεγχο! Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, τώρα δεν μπορείτε να βάλετε σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας, ίσως ακόμα μειωθεί η παραγωγικότητά σας, κι εσείς πνίγεστε στο άγχος, στον εκνευρισμό και τις πολλαπλές ευθύνες σας. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία; Σίγουρα έχετε ένα όραμα, αλλά χωρίς σχέδιο, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Βασιστείτε στις εμπειρίες σας και τα άτομα που εμπιστεύεστε στην εργασία σας και επαναξιολογήστε την καριέρα σας. Πόσος χρόνος και χρήματα πραγματικά χρειάζονται για να παράγετε θετικά αποτελέσματα; Ο ανάδρομος Άρης σας στέλνει πίσω για να βελτιώσετε και να αναθεωρήσετε ορισμένες ενέργειές σας. Αυτή η ανάδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να ελέγξετε κάποια πράγματα στην επαγγελματική σας πορεία αλλά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επενδύσει το χρόνο σας στο σωστό έργο και σε αξιόπιστους συνεργάτες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer