Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
09/05/2016 | 15:45

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5- 15/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μια συγκυριακή συνάντηση με έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να σας φέρει μια απροσδόκητη ευκαιρία για χρήματα χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ή ίσως η διαίσθησή σας, σας καθοδηγήσει προς μια σημαντική κίνηση η οποία θα αποδειχθεί επωφελής για την οικονομική σας κατάσταση. Τώρα σκέφτεστε πιο λογικά όσον αφορά το που θα διαθέσετε τα μετρητά σας και είστε πιο  δημιουργικοί. Θα μπορούσατε να μετεγκατασταθείτε σε ένα λιγότερο ακριβό σπίτι ή να περικόψετε τις ακριβές αγορές, δεν θέλετε να σπαταλάτε τα χρήματά σας εδώ και εκεί. Συντονιστείτε με το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης επίσης στο δεύτερο οίκο σας με τον Δία, σας χαρίζει ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά και να νιώθετε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι στην εργασία σας και την καθημερινή σας ζωή. Πάρτε ένα ρίσκο: βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, αλλά δημιουργήστε επίσης και διαρκή ασφάλεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Αποκαλύψτε την ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, σας κάνει ασυνήθιστα καλόκαρδους, νιώθετε ευτυχισμένοι μόνο δίνοντας. Οι άλλοι έρχονται σε σας γιατί θέλουν τις συμβουλές σας ή έναν ώμο για να κλάψουν. Ακούστε τους και απαλλάξτε τους από τον πόνο και τη θλίψη τους, αλλά επίσης θέστε τα όριά σας, δεν θέλετε να είστε το θύμα. Τώρα μπορείτε να απορροφήσετε πραγματικά τη συναισθηματική ενέργεια των άλλων ανθρώπων, νιώθετε τα ενδόμυχα κίνητρά τους. Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε δημόσια ή να γράψετε, αρπάξτε την. Ενστικτωδώς θα γνωρίζετε πώς να αγγίξετε τις καρδιές των ανθρώπων. Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα και σας ωθεί να σκέφτεστε μεγαλεπήβολα όνειρα. Θέλετε να επεκταθείτε, να δημιουργήσετε, να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή με πάθος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 -15/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και την εργασία σας, η αποπεράτωση των καθηκόντων σας ενδέχεται να είναι λίγο δύσκολη, δεδομένου ότι θα είστε σε μια ονειρική, συναισθηματική διάθεση. Η Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα, σας βοηθά να στείλετε θετική ενέργεια στους γύρω σας. Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλετε την καρδιά και την ψυχή σας σε ό, τι κάνετε τώρα. Αλλάξτε τη ρουτίνα και τη μονοτονία στη ζωή σας. Αν έχετε διάβασμα ή να κάνετε γραφική εργασία για τη δουλειά σας, κάντε το σε μια καφετέρια ή ακόμα κοντά στην παραλία ή οπουδήποτε κοντά σε νερό. Αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τη ζωγραφική ή το χορό, θα είστε ακόμα πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ένας φίλος ή ένα ομαδικό έργο κεντρίζει τις ευαισθησίες σας, καθώς η Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Είστε από τη φύση σας διαισθητικοί και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς είστε υπερβολικά συντονισμένοι με την ενέργεια του καθενός που συναντάτε και τα κρυμμένα κίνητρά του. Οι άλλοι σας βλέπουν ως ηγέτη σε μια ομάδα, γι’ αυτό μην διστάσετε να πάρετε την πρωτοβουλία να κατευθύνετε την ομάδα σας, αν έχει αποπροσανατολιστεί. Η ευαισθησία σας μπορεί επίσης να σας ωθήσει σε μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, ίσως συσπειρώσετε τους φίλους σας για έναν ανθρωπιστικό σκοπό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Πιστέψτε στα όνειρά σας και θα πραγματοποιηθούν! Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον μαγευτικό Ποσειδώνα, σας στέλνει ένα ισχυρό καρμικό μήνυμα για την πορεία της ζωής σας. Συλλάβετε αυτά τα μηνύματα διαβάζοντας ένα βιβλίο ή συζητώντας με έναν φίλο. Το σύμπαν σας χαρίζει έμπνευση και ευφάνταστες ιδέες στην εργασία σας για να διεκπεραιώσετε ένα έργο σας. Βλέπετε τον κόσμο και τη ζωή πιο ονειρικά, αναζητάτε ανθρώπους που σας ηρεμούν, απολαμβάνετε το περπάτημα στη φύση ή να ακούτε μουσική με τα ακουστικά σας κάνοντας παράλληλα την εργασία σας. Υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ της πρακτικότητας και της φαντασίας στους επαγγελματικούς στόχους σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ακολουθήστε τα προαισθήματά σας! Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε υπέροχες, τρελές περιπέτειες και μέρη, χάρη στην Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Χαλαρώστε από το απαιτητικό πρόγραμμά σας, όσο είναι δυνατόν. Κάντε κάτι αυθόρμητο, όπως εξερευνώντας μια νέα πόλη ή χώρα ή ακόμα κι ένα μέρος της πόλης σας που ποτέ δεν έχετε επισκεφθεί, μόνο και μόνο για να δείτε ποιους θα συναντήσετε. Θα νιώσετε ανανεωμένοι από ανθρώπους που έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα ή που έχουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες ζωής από τις δικές σας. Αν μια ιδέα ή μια ιστορία που θα ακούσετε σας κεντρίσει την προσοχή, γράψτε την σε ένα άρθρο ή σε ένα blog, θα είστε περιζήτητοι!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Θέλετε να οικοδομήσετε μια ισχυρή αυτοκρατορία, και το καλύτερο όπλο σας για να πάτε μπροστά είναι οι στρατηγικές κινήσεις και η διαίσθησή σας, χάρη στο δημιουργικό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και του διορατικού Ποσειδώνα. Το σύμπαν σας βοηθά στη βελτίωση των αποταμιεύσεων σας αρκεί να συντονιστείτε με τις αόρατες, σιωπηλές ενέργειες γύρω σας. Για παράδειγμα, αν έχετε την αίσθηση ότι κάποιος ενδιαφέρεται για επενδύσεις ή αναζητά μια συνεργασία, συζητήστε άμεσα και στη συνέχεια ακούστε τις προτάσεις του. Μόλις έχετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια επωφελή οικονομικά συνεργασία που θα οδηγήσει σε μια νίκη win-win! Το ευοίωνο τρίγωνο της Αφροδίτης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας με τον Δία και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, σας ωθεί να έρθετε λίγο πιο κοντά με την αγάπη σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μην είστε συνεσταλμένοι και τόσο διερευνητικοί στην ερωτική σας ζωή. Τα αστέρια υποστηρίζουν τις παράτολμες ενέργειες, ειδικά στη σχέση σας. Ένα διαισθητικό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να συντονιστείτε πιο εύκολα με τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Αφήστε τη σχέση σας να κάνει πιο χαρούμενη τη ζωή σας, μην αναλώνεστε σε ζοφερές σκέψεις και νιώθετε να ασφυκτιάτε από αυτό. Κάντε  συζητήσεις για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, τα οικονομικά σας και την εργασία σας, βάλτε χρονοδιαγράμματα, και μη βιάζεστε να κινηθείτε προς τα εμπρός. Είστε μόνοι; Μην κάνετε το λάθος και απορρίψετε κάποιον/α από ανασφάλεια και δισταγμό. Ίσως ακόμα χρειαστεί να ασχοληθείτε με μια ευαίσθητη ψυχή, κάποιον που χρειάζεται ησυχία και ηρεμία όπως και εσείς και νιώθετε γαλήνια με την παρουσία του.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Κάντε εκκαθάριση από την αρνητική ενέργεια γύρω σας. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σε εξάγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα, σας ζητά να βρείτε τρόπους για να νιώσετε πιο ήρεμα και γαλήνια. Δεν είναι αρκετό να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας, πρέπει να αποβάλετε μια κακή συνήθεια ή σκέψη ( όπως, θα το κάνω αργότερα) που οδηγεί στην ακαταστασία. Όσον αφορά την υγεία σας, απεξαρτηθείτε από τις διατροφικές ατασθαλίες και δεσμευτείτε ότι θα τρώτε πιο υγιεινά, θα έχετε σωματικά και ψυχικά οφέλη. Επίσης, μην παραμελείτε τη φροντίδα του εαυτού σας, όπως να χαλαρώσετε κάποιες στιγμές μόνοι στο σπίτι σας ή να πάτε στο γυμναστήριο, με τον καιρό θα απελευθερωθείτε από ένα μακροχρόνιο αρνητικό συναισθηματικό ζήτημα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5- 15/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Το πρωί μπορεί να θέλετε μια ντουζίνα τριαντάφυλλα . και το απόγευμα να είναι πάνω στο γραφείο σας! Οι πιο τρελές επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα  χάρη σε ένα ευοίωνο εξάγωνο της Αφροδίτης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Αν ψάχνετε την αγάπη, δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, πιστέψτε ότι θα έρθει στη ζωή σας και θα την έχετε σύντομα στο πλάι σας. Αλλά κάντε τις επιλογές σας με σύνεση και εξετάστε τη συμπεριφορά σας στις  γνωριμίες που κάνετε. Μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες, ούτε και να αναζητάτε την ποσότητα έναντι της ποιότητας. Κινηθείτε με την καρδιά σας αντί να μετράτε το καλό παρουσιαστικό και το χρήμα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 -15/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Βλέπετε τη ζωή στα σοβαρά, έχετε μια ευαίσθητη, συναισθηματική διάθεση, καθώς η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας βρίσκεται σε ένα εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να δουλέψετε πολύ σκληρά στο γραφείο. Εάν είναι δυνατόν, εργαστείτε στο σπίτι σας ή κάντε τακτά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευνοούνται οι εργασίες που απαιτούν μια συναισθηματική ή δημιουργική πινελιά καθώς τώρα έχετε έμπνευση και φαντασία. Ίσως θελήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να κάνετε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, βάζοντας λουλούδια στο σαλόνι σας ή αγοράζοντας ένα έργο τέχνης. Εάν ένα μέλος της οικογένειάς σας ή προσφιλές σας πρόσωπο χρειάζεται την παρουσία σας, είστε έτοιμοι να το ακούσετε και να το παρηγορήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/5 – 15/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Τα ευαίσθητα και συμπονετικά λόγια σας θεραπεύουν τις ψυχές των άλλων. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον  ευφάνταστο Ποσειδώνα, σας κάνει μειλίχιους και ήρεμους στην επικοινωνία, ειδικά όταν πρόκειται για τη διατύπωση των ιδεών σας. Στις συναντήσεις σας με τους άλλους και ειδικά όσον αφορά τις ιδέες σας στην εργασία σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Το ταλέντο σας να αντιληφτείτε τη συναισθηματική ενέργεια των άλλων, σας κάνει περιζήτητους, όλοι αναζητούν τις σοφές συμβουλές σας καθώς τα λόγια σας μπορούν να τους επηρεάσουν και έχουν απήχηση. Μιλήστε λοιπόν, ο καθένας σας ακούει, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την εξουσία που σας χαρίζει το σύμπαν προς όφελός σας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer