Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
23/05/2016 | 11:13

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5- 29/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Εκδηλώνετε την παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική πλευρά σας, είστε η ψυχή της παρέας. Η ερωτική Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και χαρούμενο τρίτο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο τη διασκεδαστική και ερωτύλα φύση σας, ο αισθησιασμός σας σαγηνεύει όλους γύρω σας. Αλλά πριν αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας, θυμηθείτε να ελέγξετε τους υποψήφιους συντρόφους σας, μην παραβλέψετε τις κόκκινες σημαίες, εξαιτίας της αφέλειάς σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα πειράγματα και τα αστεία σας δεν θα παρεξηγηθούν από τον αγαπημένο σας. Η θεά της αγάπης σας δίνει το πράσινο φως για να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, αλλά ενεργήστε έξυπνα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Λαχταράτε την πολυτέλεια, την καλοπέραση και τη διασκέδαση, καθώς η  καλλωπιστική Αφροδίτη ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των προσωπικών αποκτημάτων. Έχετε έντονη την επιθυμία να ξοδέψετε για τη διασκέδασή σας και τους φίλους σας, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική σας ικανοποίηση. Μην ξοδεύετε τα μετρητά σας σε άχρηστα αντικείμενα υψηλού κόστους, θα δημιουργήσετε χρέη και το χειρότερο, μετά θα αισθάνεστε ένοχοι! Στο μέτωπο της αγάπης, η Αφροδίτη σας προτρέπει να μη βιάζεστε αλλά να απολαύσετε τις στιγμές και τον άκρατο αισθησιασμό. Γίνετε λίγο πιο .ντεμοντέ, αργά και σταθερά, θα δείτε τις φλόγες του πάθους να ανάβουν.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 -29/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η μεγαλύτερη αγάπη που πρέπει να δώσετε είναι στον εαυτό σας. Κοιτάξτε στον καθρέφτη σας και ασχοληθείτε με την ευτυχία σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε παράφορα ό, τι πιο πολύτιμο έχετε: τον εαυτό σας! Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς κοσμεί το ζώδιό σας μόνο μία φορά το χρόνο και σας υπενθυμίζει ότι όταν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας, τότε όλοι θα σας αγαπήσουν. Δεν θέλετε τίποτα περισσότερο τώρα, παρά να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε πράγματα μόνο για σας. Αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε στην εργασία σας; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, ζητώντας σας να επανεκτιμήσετε κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά σας και την τρέχουσα εργασία σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πείτε αντίο στις νοσηρές σχέσεις. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται μέσα στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, βοηθώντας σας να αποδεσμευτείτε από σχέσεις που αποστραγγίζουν την ψυχή σας και κλέβουν την ενέργειά σας. Είτε πρόκειται για τον αγαπημένο σας, είτε έναν φίλο είτε συνάδελφό σας που σας καλεί όποτε έχει την ανάγκη σας, τώρα αυτή η συμπεριφορά ανήκει στο παρελθόν, δημιουργείτε σαφέστερα όρια. Ενώ μπορεί να μη χρειαστεί να τους βγάλετε από τη ζωή σας για τα καλά, θα μπορούσατε πιθανώς να απομακρυνθείτε για λίγο από αυτά τα . ενεργειακά βαμπίρ. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα βελτιώσει όλες τις σχέσεις σας, αλλά και θα τις διατηρήσει.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Απλά φίλοι ή κάτι περισσότερο; Η ερωτική Αφροδίτη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να δείτε ξαφνικά έναν πλατωνικό φίλο με άλλο μάτι, καθώς σας αφήνει κάποιες ερωτικές υποσχέσεις ή θα μπορούσατε να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για κάποιον/α που νιώθετε να αιωρείται ένας ερωτισμός. Απευθυνθείτε στους φίλους σας, ίσως γνωρίζουν κάποιον/α που είναι μόνος όπως κι εσείς. Είστε ήδη σε σχέση; Κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι, διασκεδάστε με τους κοινούς φίλους σας και θα δείτε τις φλόγες του πάθους να ανάβουν και πάλι. Το οn-line dating θα μπορούσε επίσης να αποφέρει καρπούς, έτσι ανανεώστε τις φωτογραφίες του προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και θα εισπράξετε το θαυμασμό.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, αισθάνεστε ότι μπορείτε να αφοπλίσετε τους γύρω σας με τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Είτε θέλετε να κάνετε μια παρουσίαση, είτε να μιλήσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο, θα γοητεύσετε το κοινό σας. Διπλό μπόνους: ίσως μια καταλυτική συνάντηση με ένα έμπειρο πρόσωπο σας χαρίσει ιδέες για την επαγγελματική άνοδό σας και ευημερία σας. Μπορεί ακόμα να  ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, συνδυάζοντας τη δουλειά με τη διασκέδαση.  Το σίγουρο είναι ότι ο πλανήτης της αρμονίας ωθεί τις φιλοδοξίες σας προς τα εμπρός. Μήπως η επιχείρησή σας χρειάζεται αναβάθμιση; Ένας επώνυμος εμπειρογνώμονας μπορεί να σας πει πώς θα έχετε περισσότερα κέρδη, επενδύοντας σωστά τα χρήματά σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Η ερωτική Αφροδίτη εγκαθίσταται στον διεθνή ένατο οίκο σας, χαρίζοντάς σας τη λαχτάρα για μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Αναδεικνύει τη φιλελεύθερη και αυτόνομη πλευρά σας, θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να απομακρύνει την πλήξη και την ανία σας. Είστε μόνοι; Κάποιος/α που θα συναντήσετε σε ένα ταξίδι θα μπορούσε να ανάψει το πάθος σας ή ίσως αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα με κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα ή χώρα. Μη βιαστείτε να αποκλείσετε μια μεγάλης απόστασης σχέση, θα σας προσφέρει ενθουσιώδεις και διασκεδαστικές εμπειρίες. Είστε ήδη σε σχέση; Ξεκινήστε τον προγραμματισμό της επόμενης περιπέτειάς σας, ίσως ένα μακρινό ταξίδι ενισχύσει το πάθος σας για τις επόμενες εβδομάδες. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας και αποσαφηνίστε τι μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Γοητεύετε και μαγνητίζετε τους γύρω σας αλλά ελέγξτε σε βάθος που χαρίζετε την καρδιά σας. Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και ενισχύει τα έμφυτα πάθη σας και τη σεξουαλικότητά σας. Είστε ακαταμάχητοι, ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας μοναδικά τεχνάσματα για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Με όλο αυτό το πάθος που κυλά στις φλέβες σας, μπορεί να γίνετε πιο απαιτητικοί. Δεν θέλετε μόνο καυτές σεξουαλικά νύχτες αλλά επιθυμείτε μια βαθύτερη σύνδεση νου-σώματος-ψυχής. Είστε ήδη σε σχέση; Βάλτε κατά μέρος τις κοινωνικές εξόδους και αφιερώστε περισσότερο χρόνο μόνο σε σας τους δυο. Ίσως και να διαπερνά στο μυαλό σας να κάνετε τη σχέση σας επίσημη.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θέλετε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας, φοβάστε τη δέσμευση, αλλά όχι τώρα! Η ρομαντική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να αναζητήσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγάπη, μπορεί στο παρελθόν να διακηρύσσατε την ελευθερία σας αλλά τώρα τολμάτε να επιστρέψετε πίσω στο παιχνίδι της αγάπης. Αν είστε καιρό μόνοι, τα ραντάρ σας πιάνουν μια νέα γνωριμία που σας προσφέρει χαρά και ενθουσιασμό και ίσως είναι κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες σχέσεις σας αλλά άκρως ενδιαφέρουσα. Απλά μη σπαταλάτε τον χρόνο σας, προσπαθώντας να αλλάξετε κάποια άτομα που έχουν ήδη διαμορφωμένες αντιλήψεις για την αγάπη και των οποίων οι ιδέες δεν εναρμονίζονται με τις δικές σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5- 29/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Οι νοσηρές σχέσεις είναι εύκολο να εντοπιστούν, αλλά τι γίνεται με τις υγιείς; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας ζητά να δείτε την ερωτική σας ζωή και τις προσδοκίες σας στη ζωή με ρεαλισμό και λογική. Τώρα έχετε την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, θέλετε σαφήνεια με οποιαδήποτε σχέση σας, δεν θέλετε να βρίσκεστε στο κενό. Είστε ήδη σε σχέση; Πάρτε την απόφαση να δημιουργήσετε υγιείς συνήθειες μαζί. Συγχρονίστε τα προγράμματά σας, ασχοληθείτε από κοινού με ευχάριστες δραστηριότητες, εντοπίστε ο ένας στον άλλο τα θετικά γνωρίσματα και παραβλέψτε τα αρνητικά. Έχετε πολλούς φίλους και ένα ελεύθερο πνεύμα, ανοίγετε την αγκαλιά σας σε άτομα  από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά ο ανάδρομος Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, συνιστά να μην ανοίξετε την πόρτα σε νέες ή παλιές φιλίες που στο παρελθόν είχαν καταστροφικές επιδράσεις στη ζωή σας και οι οποίες μπορεί ξαφνικά να βρεθούν στο δρόμο σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 -29/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ξεκινήστε από αυτή την εβδομάδα να κυνηγήσετε την αγάπη και δεν θα χάσετε! Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει τον  ρομαντισμό σας και τη θερμοκρασία του έρωτα. Είστε διασκεδαστικοί, παιχνιδιάρικοι και φλογεροί, αφήνεστε στον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του ερωτικού παιχνιδιού, ίσως και να νιώσετε μια συναισθηματική αναστάτωση με κάποιον/α, όχι βέβαια ότι θα σας πείραζε. Ζείτε μόνο για την περιπέτεια! Αν είστε ήδη σε σχέση, αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο και τον καναπέ σας! Η αδράνεια οδηγεί σε πλήξη και είναι πρόδρομος αποτελμάτωσης. Στόχος σας πρέπει να είναι η διασκέδαση, έτσι βγείτε έξω, χορέψτε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ή πάτε ένα σύντομο ταξίδι μαζί.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/5 – 29/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αφήστε τη διασκέδαση και αναζητήστε τη φωλιά σας. Κανείς δεν μπορεί τώρα να σας ξεσηκώσει από το σπίτι σας, χάρη στην καλλωπιστική και αρμονική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ξαφνικά εμπνευστείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε χρώμα, έπιπλα και αξεσουάρ, θέλετε να νιώθετε ζεστά και άνετα μέσα σ’ αυτό. Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, η σεξουαλική επιθυμία σας ανάβει «κεκλεισμένων των θυρών», τώρα θέλετε να αναλώσετε το χρόνο σας αγκαλιά στον καναπέ με τον αγαπημένο σας. Κάποιες συζητήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγκατοίκηση ή ακόμα και δέσμευση. Είστε μόνοι; Ίσως κάποιες γυναίκες μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας βρουν την ιδανική αγάπη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer