Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
12/03/2014 | 09:52

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 – 16/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με το παρόν θετικό πλανητικό σκηνικό τι μπορεί να πει κανείς για εσένα αγαπητέ Κριέ; Όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 -16/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος για να μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα προλάβεις όλα αγαπητέ Ταύρε. Είσαι από τα ζώδια που βάζουν προγραμματισμό αυτό να κάνεις και αυτή την περίοδο ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και να έχεις και την επιτυχία που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 – 16/3) διδυμοσ (21/5-20/6)

Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και εντάσεις. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 16 στην Παρθένο θα φέρει λύσεις σε πολλά θέματα και θα αρχίζουν να λύνονται έτσι όπως θέλεις αυτή την περίοδο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 – 16/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα δεις πολλά πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα θέλεις να βάλεις πολλά πράγματα στην τάξη τους που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε σωστό πρόγραμμα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στις λύσεις που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 – 16/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Θα συμβούν κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά αγαπητέ Λέοντα. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αυτή η περίοδος θα φέρει ευκαιρίες πολύ καλές για εσένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 -16/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα. Η Πανσέληνος στις 16 στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει την διάθεση και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3- 16/3) ζυγοσ (23/9-22/10)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα κατακλύζεσαι από διάφορα προβλήματα που όπως συνήθως θα είναι των άλλων και εσύ μέσα στην μέση για να δώσεις λύσεις αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό που έχω να σου πω είναι να κοιτάζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3- 16/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Οι πολλές υποχρεώσεις το τρέξιμο και οι στόχοι που θέλεις να φτάσεις σε έχουν αποσυντονίσει αγαπητέ Σκορπιέ και δεν μπορείς να δεις τα δικά σου άτομα και να τους προσφέρεις αυτά που θέλεις. Δεν νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός να δεις και εσύ λίγο αυτά που θέλεις για εσένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3- 16/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Όλη την εβδομάδα αυτή αγαπητέ Τοξότη θα ασχοληθείς με προβλήματα που έχεις και θα φροντίσεις για την επίλυση τους. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 16 του μήνα στην Παρθένο θα σε ευνοήσει αρκετά. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να δεις τα πράγματα να έρχονται καλύτερα. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχεις θα βρεθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3- 16/3) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Πολλά πράγματα στην ζωή σου αρχίζουν και σου πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε παρόλο που εσύ βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνεις ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και όλα τα άλλα έπονται και θα είναι και έτσι όπως τα θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 -16/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αγαπητέ Υδροχόε αλλά θα μπορείς να τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό θα μπορούν να λυθούν αυτή την περίοδο αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/3 – 16/3) ιχθεισ (19/2-20/3)

Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ιχθύ και με τις καλές επιρροές της Πανσέληνου που γίνεται στις 16 στην Παρθένο να ανοίξεις τα φτερά σου να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που μπορεί να βάλει το μυαλό σου οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer