Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
04/08/2016 | 07:54

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8- 7/8) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αν τον τελευταίο καιρό ήταν γεμάτες οι ημέρες σας από άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις, τώρα βαδίζετε σε έναν πιο αργό ρυθμό χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων. Θα ήταν σοφό να είστε περισσότερο επιλεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας και πιο προσγειωμένοι και μεθοδικοί στις αγορές σας. Έχετε τώρα νέες ιδέες για να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βάλετε στην άκρη μερικά έξτρα ευρώ για τις διακοπές και τη διασκέδασή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Λάμπετε με την εντυπωσιακή σας εμφάνιση! Η νέα Σελήνη ηγείται στο λαμπερό και γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, και αφοπλίζετε τους θαυμαστές σας με μια τολμηρή, εντυπωσιακή αλλαγή. Σκορπάτε το ζεστό χαμόγελό σας, είστε χαρούμενοι και ζωντανοί, τολμάτε να δηλώσετε την αγάπη σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κι αυτό κανείς δεν μπορεί να σας το αρνηθεί. Κάνετε κάτι παιχνιδιάρικο, που ξυπνά το εσωτερικό παιδί που κρύβετε μέσα σας. Έχετε μια λαχτάρα για περιπέτεια και ταξίδια, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Ίσως ανανεώσετε το διαβατήριό σας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων για ένα μακρινό ταξίδι ή αν μείνετε στη βάση σας, μιλάτε και ανταλλάσσετε εμπειρίες με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 -7/8) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Κανείς άλλος δε θέλει περισσότερο το σπίτι και την οικογένειά του τόσο πολύ όσο εσείς. Η νέα Σελήνη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, φέρνει αρμονία και γαλήνη στο σπίτι σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις στενότερες και πιο οικείες σχέσεις σας. Εάν κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή στενοί φίλοι σας στάθηκαν πλάι σας σε σημαντικά ορόσημα στη ζωή σας, θα είναι οι τυχεροί αποδέκτες της φροντίδας σας. Στολίζετε το σπίτι σας, υποδέχεστε άτομα που έχετε να δείτε καιρό, είστε φιλόξενοι και ζεστοί. Και το πιο σημαντικό; Δεν έχετε κανένα πρόβλημα! Εκδηλώστε στους αγαπημένους σας τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας, αυτό θα σας φέρει διπλή χαρά, αλλά μην ξεχάσετε να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας μένοντας στο σπίτι σας, θα αισθανθείτε σαν να είναι το κάστρο των ονείρων σας! Σας ενδιαφέρει το απόκρυφο και το μυστηριώδες, καθώς ο Άρης κινείται στο μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας. Ίσως περιεργάζεστε στοίβες βιβλίων ή εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για να ακονίσετε τις γνώσεις σας. Καθώς ο όγδοος οίκος κυβερνά τον πλούτο, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες: πωλήσεις ακινήτων, μερίσματα ή επιστροφή φόρου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ποτέ δε θα πάρετε αυτό που θέλετε αν δεν το ζητήσετε, και αυτό περιλαμβάνει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Ξεκινήστε λοιπόν τις συνομιλίες! Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, έτσι αν η καρδιά σας κτυπά δυνατά για κάποιον/α ή θέλετε περισσότερες μέρες άδειας στην εργασία σας, ξεκινήστε τις συζητήσεις, το φεγγάρι είναι στο πλευρό σας. Κι αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας, μιλήστε, δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Αναζητάτε την περιπέτεια, θέλετε να ζήσετε στο έπακρο τη ζωή χάρη στον Άρη που κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε ένα ταξίδι σας, είστε ανοιχτοί σε άτομα με διαφορετική κουλτούρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Happy birthday to you! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει να ακτινοβολείτε από ζωντάνια και λάμψη, οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου σας κάνουν να κλέβετε τα φώτα της δημοσιότητας. Καθώς ετοιμάζεστε να γιορτάσετε την ηλιακή επιστροφή σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με το τελευταίο έτος της ζωής σας. Αναγνωρίστε με τι είστε υπερήφανοι και τι λάθη δε θέλετε να επαναλάβετε. Τι είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας και τι θέλετε να καλωσορίσετε τους προσεχείς έξι μήνες; Το επόμενο διάστημα είναι τέλειο για να ορίσετε τις προθέσεις και τους στόχους σας και να πάρετε νέες πρωτοβουλίες. Βάλτε το πάθος σας στα νέα ξεκινήματά σας και το φεγγάρι θα σας ανταμείψει. Με τον ενεργητικό Άρη να κινείται στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, ανάβετε φωτιά στους θαυμαστές σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Χαλαρώστε και αναπαυτείτε στην ηρεμία σας! Με τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και του τέλους, κλείνει ένα ομιχλώδες κεφάλαιο της ζωής σας και ξεκινά ένα νέο. Η αποστολή σας είναι να ψάξετε βαθιά στον εαυτό σας, τι θέλετε να φύγει από τη ζωή σας; Τι θέλετε να μείνει; Με τα γενέθλιά σας να πλησιάζουν σύντομα, είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε σε βάθος το τελευταίο έτος. Ποια διδάγματα έχετε πάρει και τι χρειάζεστε για την ευτυχία σας; Θυμηθείτε, έχετε τη δύναμη να αποβάλετε οποιαδήποτε κακή συνήθεια ή καταστροφική συμπεριφορά δε θέλετε να μεταφέρετε στους επόμενους μήνες. Συγχωρήστε όσους σας πλήγωσαν και δώστε τα χέρια με όσους είχατε διαφορές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας, σε ποιους μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε; Καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, κάνετε μια λίστα με τους πιο καλούς φίλους σας και τους γνωστούς σας. Ενώ είναι ωραίο να έχουμε πολλούς φίλους, είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε μερικούς δοκιμασμένους και αληθινούς φίλους, τους οποίους μπορούμε να εμπιστευθούμε. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αξίζουν την ύψιστη προτεραιότητά σας, δεν είναι η διασκέδαση του «τώρα» και οι πολλές γνωριμίες. Αυτόν το μήνα, κάντε μια προσπάθεια να ευχαριστήσετε αυτούς τους φίλους που σας στάθηκαν και αφήστε τους να γνωρίζουν πόσο τους εκτιμάτε. Με τον Άρη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, ανοίγετε τα φτερά σας, αναζητάτε την περιπέτεια, τη διασκέδαση και την επικοινωνία. Απολαύστε αυτό το κύμα νέων διανοούμενων φίλων, αποδεχτείτε τις άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις ή μια προσφορά για συνεργασία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η πορεία της καριέρας σας είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας. Τώρα νιώθετε έτοιμοι να αποδείξετε σε όλο τον κόσμο τι αξίζετε. Ενώ μπορεί να νιώθετε ότι δίνετε συνεχώς τον καλύτερο εαυτό σας και περνάτε απαρατήρητοι, αντισταθείτε στον πειρασμό να επιδείξετε το θυμό και την οργή σας ή να κάνετε κάτι δραστικό. Από τώρα και μέχρι τους προσεχείς έξι μήνες, οι συνεπείς προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, χαρίζοντάς σας έναν νέο ηγετικό ρόλο, μια προαγωγή ή έναν νέο τίτλο. Να είστε υπομονετικοί και το έργο σας θα ανταμειφθεί. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, ένα ισχυρό αρσενικό θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αγνοήσετε την περιπλάνηση και την περιπέτεια που αναζητά το φιλελεύθερο ζώδιό σας, αλλά δε θα λειτουργήσει. Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, θέλετε να ζήσετε ελεύθερα τη ζωή, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας περιορίσουν. Αν έχετε χρόνο και χρήμα, ταξιδέψτε, θα αποκομίσετε τόσες εμπειρίες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καινούργιο τοπίο και ένα ανεξερεύνητο έδαφος για να σας κάνει να νιώθετε πιο ζωντανοί. Ελέγξτε τις δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας, όπως μια νέα γνώση, μια ξένη γλώσσα ή ένα αυθόρμητο ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Η περιπέτεια σας περιμένει, έτσι βγείτε έξω και εξερευνήστε. Με το δυναμικό και ενεργητικό Άρη στο ζώδιό σας, αντλείτε δύναμη από την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την πίστη στα μεγάλα οράματά σας. Κάντε καλή χρήση της ενέργειας του κόκκινου πλανήτη και στρέψτε την προσοχή στον εαυτό σας, αντί να ανησυχείτε για τους άλλους ανθρώπους. Αυτός ο κύκλος συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια, έτσι κάντε τα πάντα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8- 7/8) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Κάντε τους ανθρώπους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, αυξάνει την ανάγκη σας για πιο οικείες σχέσεις, ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επικεντρωθεί υπερβολικά στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας και έχετε βάλει στην άκρη την αγάπη. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τον πλούτο και τα κοινά οικονομικά, έτσι οι επόμενοι έξι μήνες θα μπορούσαν να σας φέρουν μια συνεργασία ή μια ευκαιρία να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια μέσω ακίνητης περιουσίας, επενδύσεων ή πιο έξυπνης χρήσης των χρημάτων σας. Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος και απελευθερωθείτε από την κακεντρέχεια, είναι το μήνυμα του Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ρίξτε μια βαθιά, ειλικρινή ματιά στη ζωή σας, και δείτε σε ποιες παλιές σχέσεις ή ξεπερασμένες καταστάσεις παραμένετε ακόμα προσκολλημένοι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 -7/8) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Μια γλυκιά αρμονία διακατέχει τη ζωή σας, νιώθετε χαρούμενοι και αναζωογονημένοι καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ισορροπημένο έβδομο οίκο σας. Ασχολείστε τώρα με τις στενότερες σχέσεις σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη, το βέλος του θεού έρωτα βρίσκει στόχο την καρδιά σας! Αφήνετε ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε απαισιόδοξα και άβολα και νέοι έρχονται στη ζωή σας. Αν ήσασταν σε διαμάχη με έναν φίλο ή την αγάπη σας, είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε ειρήνη. Ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, φέρνει μια ανανεωμένη ενέργεια στον κοινωνικό κύκλο σας. Είστε τώρα πρόθυμοι να συνεργαστείτε με τους άλλους, να κάνετε νέους φίλους, να ενσωματωθείτε σε μια ομάδα που μιλάει στα ιδανικά σας και τα μεγάλα οράματά σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας για τους άλλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/8 – 7/8) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Είστε στα καλύτερά σας όταν είστε οργανωμένοι! Η ακαταστασία και η έλλειψη τάξης σας κάνουν πιο. τρελούς και πνίγεστε στο χάος! Όμως, η νέα Σελήνη στον δομημένο έκτο οίκο σας, σας σπρώχνει να λειτουργήσετε ορθολογιστικά και να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας. Αν είχατε κάνει διατροφικές ατασθαλίες ή είχατε νοσηρές εξαρτήσεις, βάζετε τάξη στη ζωή σας και οργανώνετε την πολυάσχολη εβδομάδα σας. Οι ημέρες σας γίνονται πιο ευχάριστες και η ζωή σας ευκολότερη. Ίσως σκεφτείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και θυμηθείτε ότι υπάρχει και το γυμναστήριο. Ο Άρης εγκαθίσταται στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, δίνοντάς σας την ώθηση και τη δύναμη να βρείτε το δρόμο που οδηγεί προς την κορυφή. Ήρθε η ώρα να τα δώσετε όλα, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει επίσης να πάρετε κάποια ρίσκα και να πιστέψετε στη δύναμή σας. Να μη συμβιβαστείτε με κάτι που δε σας ενθουσιάζει, απλά κάντε επιλογές που αναφλέγουν τα πάθη σας και δίνουν νόημα στη ζωή σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer