Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα Ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
07/02/2017 | 12:40

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02- 12/02) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αλλάζεις και βάζεις προτεραιότητες, που οι περισσότερες αφορούν κυρίως στον εαυτό σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει δουλειά και σε ωθεί να αναλάβεις πιο πολλές πρωτοβουλίες. Μαζί του, δε, θα βρίσκεται κι η Αφροδίτη, που θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Ιουνίου (με μια μικρή διακοπή) η οποία θα σου δώσει μια νέα πραγματικότητα και θα σου διαμορφώσει μια διαφορετική, πιο όμορφη καθημερινότητα. Το καλό είναι ότι τοποθετείς πλέον στα πράγματα στην θέση τους και κάνεις ξεκαθαρίσματα σε ό,τι ήταν μπερδεμένο και ασαφές. Θα συναντιέσαι πιο εύκολα με φίλους και ομάδες και θα φανεί το όποιο ταλέντο σου. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα κάνεις μια καινούργια στροφή στη δουλειά σου κι αυτό σε βοηθά να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να έχεις τη σιγουριά ότι θα πετύχεις. Για αυτό μην αφήνεις τον εαυτό σου να γυρνά στο παρελθόν και να αναπλάθεις εικόνες που δεν σου είναι ωφέλιμες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Θα αποκτήσεις μια νέα κοσμοθεωρία, η οποία σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να δημιουργήσεις μια διαφορετική πραγματικότητα που θα βελτιώσει την αντίληψή σου. Όλα θα κινηθούν προς μια άλλη κατεύθυνση, γι’ αυτό δεν πρέπει να αρνείσαι ή να αντιστέκεσαι στην αλλαγή γιατί μετά δεν θα έχεις ευκαιρίες να ανατρέψεις το οτιδήποτε. Τα πάντα γίνονται για ένα σκοπό και για ένα στόχο. Το ότι θα δικτυωθείς μέσα σε μια καινούργια ομάδα θα είναι για σένα ευχής έργο, για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στη δουλειά σου θα χρησιμοποιείς καινούργια «εργαλεία», τα οποία θα σε βοηθήσουν να πας ένα σκαλί πιο πάνω γιατί με τα παλιά δεν θα έχεις και πολλές επιλογές, είτε θα μείνεις πίσω είτε «αιχμάλωτος/η» και αδρανής. Οπότε, οφείλεις να διαλέξεις το δρόμο της εξέλιξης και της προόδου. Η περίεργη σχέση με τον Κριό θα σε αναστατώσει για λίγο γι’ αυτό πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Από τις 7 του μηνός και μετά, που αλλάζει ο Ερμής ζώδιο και μπαίνει στον Υδροχόο, θα εξυψωθείς περισσότερο πνευματικά και νοητικά κι όλα θα συντείνουν προς μια καλυτέρευση στα θέματα επικοινωνίας και γνώσεων. Επειδή έχεις ανάγκη να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια και κυρίως από τα μπερδέματα ή τις προσωπικές ψευδαισθήσεις, θα κάνεις ένα άλμα προς την πρόοδο. Θα διευρυνθεί η αντίληψή σου και ό,τι άλλο σε βάζει να εξερευνήσεις τις τάσεις που θα σε εξελίξουν και δε θα σε περιορίζουν. Αυτό θα είναι το δυνατό φύλλο που πάνω του θα ποντάρεις για να ξεκόψεις από τα παλιά. Η σχέση σου με το εξωτερικό και τα ταξίδια θα αναπτυχθεί, ενώ θα γίνει κάτι καλό με τις σπουδές σου και γενικά οτιδήποτε περιμένεις, ακόμα και για ένα επαγγελματικό σου θέμα. Η σχέση με τον Υδροχόο μπορεί στην αρχή να είναι φιλική αλλά μετά θα εξελιχθεί σε ερωτική. Με τον Κριό θα είναι πιο δυναμικά τα πράγματα, οπότε θα περάσετε κατευθείαν στην ικανοποίηση των θέλω σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Νιώθεις πολύ περίεργα γιατί μια αίσθηση ελευθερίας σε έχει κατακλύσει και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τη διαχειριστείς. Συγχρόνως, έρχονται νέα πράγματα στη ζωή σου και βομβαρδίζεσαι από τόσες πολλές πληροφορίες, που δεν είναι εύκολο να τις κατατάξεις μέσα σου σαν σωστές ή λάθος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφεθείς στην νέα πραγματικότητα, όσο δύσκολη και εξτρεμιστική κι αν σου φαίνεται, γιατί κάπου θα σε οδηγήσει και θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις ακόμα και από σχέσεις ή δουλειές που ήταν για σένα τροχοπέδη. Το ότι υποφέρεις και ενοχλείσαι είναι δεδομένο, ταυτόχρονα όμως καλείσαι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, με καινούργια δεδομένα και τρόπο ερμηνείας απέναντι στα γεγονότα και τις εμπειρίες που βιώνεις. Η σχέση με τον Υδροχόο σίγουρα είναι περίεργη και ασυνήθιστη αλλά εσένα σε καλύπτει υπερβολικά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ζεις και κινείσαι με κύριο γνώμονα τις βουλές των άλλων κι αυτό από τη μια σου κάνει καλό γιατί σε εξελίσσει υπερβολικά, από την άλλη όμως πιστεύεις ότι κάπου έχεις χάσει την περίφημη ατομικότητά σου. Είναι μεν ένα πλήγμα στην εγωιστική σου πλευρά που, όταν όμως δεις τι πραγματικά σου προσφέρει, θα την αποβάλλεις όσο γίνεται από τη ζωή σου και βέβαια όσο επιτρέπει ο χαρακτήρας σου. Όλα πάντως οδεύουν προς μια πολύ δυναμική εκτόνωση, η οποία δε θα είναι και τόσο επιφανειακή όσο πιστεύεις. Αντίθετα, θα είναι βαθύτερη και θα επηρεάσει ένα μεγάλο κομμάτι σου, που όμως έχεις ήδη υπό αμφισβήτηση. Για σένα θα είναι μονόδρομος το να μοιραστείς πολλά πράγματα αυτό το διάστημα με τους άλλους, κυρίως με τις πολύ στενές σου σχέσεις και συνεργασίες, για να νιώσεις ότι κάπου ανήκεις και μπορείς να υπηρετήσεις και να προσφέρεις με τον τρόπο σου. Μέσα από αυτή την εμπειρία θα νιώσεις ότι αξίζεις πολύ περισσότερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Προσγειώνεσαι απότομα και ξεκινάς να κάνεις ξεκαθαρίσματα, τα οποία, κατά αρχάς, αφορούν σε όλες τις οικονομικές σου συνεργασίες και στον/την οποιοδήποτε έχεις δοσοληψίες. Το ίδιο θα συμβεί και με οργανισμούς ή φορείς που έχεις καταπιαστεί αυτό το διάστημα. Όλα θα είναι για σένα πολύ πρωτόγνωρα και θα βάλεις τον εαυτό σου σε μια καινούργια διαδικασία εμπειριών και καταστάσεων. Η φιλική διάθεση είναι απαραίτητη για να κατανοήσεις τα περίεργα φαινόμενα και συμπεριφορές που πιθανόν να υπάρχουν μέσα στη δουλειά σου. Το μυστικό είναι να συνειδητοποιήσεις την αξία σου, κοιτώντας από ένα άλλο πρίσμα και να μην αναζητάς μόνο μέσω υπηρεσιών να προσφέρεις και να είσαι κοντά σε πρόσωπα. Πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις και τα ηνία μιας εταιρίας ή μιας κατάστασης με πρωτοβουλίες και ξεκάθαρες προοπτικές. Μην το φοβάσαι γιατί αλλιώς θα μπλοκάρεις την εξέλιξή σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΖΥΓΟΣ (23/10-21/11)

Είσαι στα καρφιά γιατί πιστεύεις ότι όλα μεν γίνονται για ένα σκοπό και ένα στόχο, αλλά οι υπόλοιποι, που έχεις απέναντί σου, τραβάνε το σκοινί και είναι έτοιμοι να το σπάσουν, αν τυχόν τολμήσουν και παραβιάσουν περισσότερο τα όριά σου. Οπότε, βρίσκεσαι υπ’ ατμόν και σε θέση μάχης, αν και το κρύβεις, όμως με το παραμικρό αλλάζεις, βγάζεις θυμό και γίνεσαι πολύ ανταγωνιστικός/η. Πιθανόν αυτό το διάστημα να χάσεις την αντικειμενικότητά σου και να γίνεις πιο προσωποκεντρικός/η. Το ζητούμενο είναι να έχεις την αίσθηση του δικαίου μέσα σου και να μην βλέπεις τους άλλους σαν αντιπάλους. Αλλιώς, θα έρθεις σε κόντρα με τα πιστεύω σου που είναι η αρμονία και η συνεργασία και δε θα σου κάνει καλό. Η ερωτική σου ζωή μπορεί ξαφνικά να απογειωθεί, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η γιατί αυτή την περίοδο σιχαίνεσαι την δέσμευση. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση και δεν είναι όπως την επιθυμείς, μπορεί να σηκώσεις την σημαία της επανάστασης και να απεξαρτηθείς.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχεις τη δύναμη και βλέπεις αλήθειες, ωστόσο αυτό μάλλον σε ωθεί να βγάλεις μια υπερβολή. Όμως, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, επειδή όλα αυτή την στιγμή είναι πολύ πιεστικά και καλείσαι να τα βάλεις σε μια καινούργια βάση. Γι’ αυτό αλλάζεις ακόμα και το καθημερινό σου πρόγραμμα, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι το παλιό δεν πάει άλλο. Έχεις ανάγκη τη διαφάνεια και τα ξεκάθαρα πράγματα, από τη δουλειά σου μέχρι και την προσωπική σου ζωή. Το ότι βλέπεις πιο καθαρά τώρα, σε βοηθά να εξελίσσεσαι και να ελκύεις στη ζωή σου θετικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να ξεφορτωθείς ξεπερασμένες ιδέες και να αναζωογονηθείς μέσα από νέες πεποιθήσεις, διαφορετικές και ιδιαίτερες κι η σχέση με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο, είτε ερωτική είτε συνεργασίας, θα συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Έχεις αναλαμπές θετικών σκέψεων και σωστής διαίσθησης αυτό το διάστημα, οπότε με κάποιο τρόπο νιώθεις πιο δυνατός/η. Οδηγείσαι σε ένα καλύτερο μέλλον που ίσως δεν το βλέπεις αυτή την στιγμή, αλλά το νιώθεις και αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο που σε κάνει να αλλάζεις πολλά από τα κακώς κείμενα. Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε επηρεάζει άμεσα, όμως λόγω του υπόλοιπου πλανητικού συστήματος, σηκώνεσαι, στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκεις λύσεις. Ο περιορισμός θα αρθεί για λίγο και θα κάνεις κάποια βήματα τα οποία θα είναι για σένα πολύ σημαντικά. Η διάθεση για ταξίδια και νέες γνώσεις θα σε συνεπάρει και θα αυξήσεις την επικοινωνία σου, η οποία θα βοηθήσει στο να βελτιώσεις την εργασία σου και όχι μόνο. Όλα είναι υπό εξέλιξη και αυτό είναι που θα σου δώσει μια νέα και διαφορετική πραγματικότητα. Το ρίσκο θα σου βγει πολύ αυθόρμητα μέσα σε μια δουλειά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Πιέζεσαι αρκετά και ταλαιπωρείσαι συναισθηματικά για να κάνεις τις αλλαγές σου, από τη στιγμή που χρειάζονται για να στραφείς προς μια νέα κατεύθυνση. Μέσα στο σπίτι σου νιώθεις σαν το λιοντάρι στο κλουβί γιατί δεν συμφωνείς με τις νέες καταστάσεις που ήδη έχουν διαμορφωθεί. Προσπαθείς να αξιολογήσεις καλύτερα οτιδήποτε πρέπει να αλλάξει αλλά μένεις στην προσπάθεια γιατί έχεις συσσωρεύσει θυμό και καταπίεση, οπότε χάνεις την ουσία. Το ζητούμενο, από τη δική σου πλευρά, είναι να καταλάβεις ότι περνάς μια φάση, κατά την οποία θα χρειαστείς εξυγίανση εφ’ όλης της ύλης, με γενναία ξεκαθαρίσματα αλλά και με διάθεση να δεις την αλήθεια, όσο κι αν σε πονάει γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να αναπτυχθείς περαιτέρω. Η επαφή με το Λιοντάρι γίνεται κάπως πιο εύκολη αυτό το διάστημα γιατί οι συνθήκες σας φέρνουν πολύ κοντά, όπως επίσης και με τον Υδροχόο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι συνθήκες αλλάζουν αλλά σε ευνοούν, αφού τα βλέπεις όλα κάτω από ένα καινούργιο πρίσμα. Οπότε, θα διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σε συμφέρει πολύ περισσότερο, εφ’ όσον θα βγάλεις πιο εύκολα τον καλύτερό σου εαυτό. Η αλήθεια θα είναι με το μέρος σου και όλα θα βαδίσουν προς μια κατεύθυνση, που θα σε εξυπηρετεί, αρκεί να μην νιώσεις ενοχές, όταν πρόκειται να εκφράσεις τα θέλω και τα πιστεύω σου. Η ξεκάθαρη στάση, ακόμα και με τους πιο δύσκολους συνεργάτες σου, θα σε υποχρεώσει να πας μπροστά, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα. Τις αποφάσεις σου, από εδώ και πέρα, θα τις στηρίζεις και θα τις εδραιώνεις με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ο Ερμής που θα μπει στο ζώδιό σου, στις 7 του μηνός, θα σου δώσει ένα έξτρα εργαλείο για να ανασυγκροτήσεις τις ιδέες σου αλλά και να τις κάνεις πράξη.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (06/02 – 12/02) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Διαμορφώνεται ένα διαφορετικό τοπίο γι’ αυτό χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο, σε επαγγελματικό επίπεδο, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να βγεις στο προσκήνιο και να κάνεις ξεκάθαρες συνεργασίες αλλά και οικονομικές συναλλαγές πάνω σε νέα βάση και δεδομένα. Το ότι θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, παρότι βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολο, ακόμα και μέσα στην ίδια σου τη δουλειά, θα σε υποχρεώσει να ξαναδείς μια παλιότερη κατάσταση από διαφορετική ματιά και να προσθέσεις στοιχεία, τα οποία πιθανόν να έλειπαν για να συμπληρωθεί το πάζλ. Γενικά, είναι μια περίοδος που διαμορφώνεις ηθική συνείδηση και βάζεις απαγορευτικό σε πολλές από τις προηγούμενες πράξεις σου. Η επαφή με το Λιοντάρι θα σου δώσει μια πολύ δυνατή ώθηση για να ξεχωρίσεις μέσα από τη μάζα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer