Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
13/03/2017 | 12:42

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03- 19/03) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Ερμής, που μπαίνει στο ζώδιό σου στις 14 του μηνός και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 31/3, θα σου δώσει ένα καινούργιο τρόπο σκέψης που θα ταιριάζει περισσότερο στη δράση σου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι σε προβληματισμό αν θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένη τακτική ή όχι, γιατί κατά τη γνώμη σου όλα είναι στον αέρα. Το πιο σημαντικό είναι πως έχεις καταλάβει σε ποια σημεία του παρελθόντος είχες κάνει λάθος και τώρα προσπαθείς να τα διορθώσεις για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Οι ενοχές ακόμα και για κάποια ατοπήματα από την πλευρά σου δεν εξυπηρετούν, γιατί δεν μπορεί να βελτιωθεί τίποτα από τα δύσκολα συναισθήματα. Αντίθετα, θα είναι για σένα μεγάλη ανακούφιση αν παραδεχτείς λάθη ή ακόμα και «στραβοτιμονιές» και επανορθώσεις επί τόπου, κυρίως με έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Η προσφορά σου πάντως θα είναι ολοκληρωτική και αυτό σίγουρα θα σε ανακουφίσει.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Ο Άρης αλλάζει πλέον περιοχή και μπαίνει στα δικά σου τα λημέρια, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεπεράσεις πολλά από αυτά που έχεις ήδη βάλει ως στόχο. Τώρα χρειάζεσαι τη δύναμη στο ζώδιο σου για να σε υποχρεώσει να κάνεις το άλμα και να ισχυροποιήσεις την θέση σου. Η ατομικότητά σου θα εκφραστεί αβίαστα και περισσότερο δυναμικά. Γιατί θα έχεις το χρόνο και τη δύναμη να ξεπεράσεις τον εαυτό σου χωρίς μεγάλες πιέσεις, και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις έντονα αυτήν την εντολή μέσα σου και θα προσπαθήσεις να την εκπληρώσεις άμεσα. Από την άλλη, συνδέεσαι στενά με διάφορους φίλους, ακόμα και μέσω μιας νέας θεωρίας που θα σας δημιουργεί τη διάθεση για μεγαλύτερη επαφή, αγάπη και κατανόηση.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Είσαι επηρεασμένος/η από διάφορες καταστάσεις που δεν είναι εύκολες για να τις αντιμετωπίσεις, επειδή το μυαλό σου πηγαίνει χωρίς πυξίδα αυθαιρετώντας και αναλύοντας, συχνά χωρίς να υπάρχει βάση. Θα πρέπει να ανασύρεις την έξτρα κεραία σου, αυτήν που παίζει και το ρόλο του καθοδηγητή, και να αντλήσεις πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον. Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά σου είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, γιατί θα επικρατήσει το πρακτικό κομμάτι της ζωής και η κάλυψη των άμεσων αναγκών σου. Όλα θα είναι πολύπλοκα και εύκολα μαζί, αλλά εσύ θα πρέπει να βρεις την ευκαιρία να αναπτύξεις ένα κομμάτι το δυναμικό σου αβίαστα και με πολύ άμεσο τρόπο. Ο Ερμής μέσα στην εβδομάδα αλλάζει πόστο και μπαίνει σε μια φάση πολύ δυναμική, οπότε θα σε απαλλάξει από ό,τι σ’ εμποδίζει να βλέπεις την αλήθεια.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η περιέργεια μερικές φορές σε κάνει να βγάζεις το φίδι από την τρύπα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να πεις αλήθειες και να μην κάνεις καμία έκπτωση και κανένα πισωγύρισμα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα τα πεις έξω από τα δόντια και μάλλον θα βρεθείς κάπως εκτεθειμένος/η γιατί δεν συνηθίζεις να είσαι τόσο αθυρόστομος/η. Όλα θα έχουν μια καινούργια χροιά πασπαλισμένη με την αλήθεια και όχι με υπεκφυγές και προσχήματα. Η Πανσέληνος είναι σημαντική γιατί πάντα σε βοηθάει να κάνεις τις σωστές καταγραφές και να δεις ένα πρόβλημα και από τις δυο πλευρές. Η συναισθηματική σου φύση θα είναι ενισχυμένη και μέσα από την διαίσθησή σου θα δοκιμάσεις να ανοίξεις καινούργιες πόρτες. Το νέο ξεκίνημα από έναν Ταύρο θα σου προσφέρει μια καινούργια προοπτική, ακόμα και σε επίπεδο επαγγελματικό.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μερικές φορές περιορίζεσαι από τα δικά σου θέλω και αυτό το διάστημα θα αλλάξεις έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Αυτό θα σε αναγκάσει να εγκαταλείψεις ορισμένες αυταπάτες, αλλά αν δεν πατήσεις γερά στα πόδια σου δεν θα υπάρξει το όφελος που περιμένεις. Για να ξεπεράσεις κάποιες ανατροπές που γίνονται αυτό το διάστημα, θα πρέπει να αξιώσεις με πολύ ευγενικό τρόπο και πολύ συγκεκριμένο το τι θέλεις και τι όχι. Γιατί μερικές φορές, σε περίπτωση που δεν σου γίνονται τα χατίρια, κρατάς ρόλο απόμακρο και αυτό σίγουρα χαλάει την θετική σου προοπτική. Οι παρανοήσεις σε επίπεδο συνεργασιών μάλλον θα εκλείψουν από εδώ και πέρα γιατί θα βάλεις καινούργια σφραγίδα στον τρόπο που θα διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Η Πανσέληνος στις 12 Μαρτίου σε επηρεάζει άμεσα και αυτό θα σε βάλει να ψαχτείς περισσότερο όσον αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις μια καλύτερη πραγματικότητα που θα προσδώσει σταθερή ποιότητα στην ζωή σου. Γιατί θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρήματα και σίγουρα θα έχεις κάποιες θετικές απολαβές αν ασχολείσαι με το εξωτερικό. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί άμεσα και πιθανόν να πρέπει να πάρεις εσύ την οριστική απόφαση. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό θεωρούσες ότι κάπου σε είχαν αδικήσει και περίμενες να βρεις ένα παραθυράκι για να ξεφύγεις και να βρεις άμεσες λύσεις. Όσο σκέφτεσαι ανοικτά τόσο σε βοηθάει το σύμπαν να βρεις τις ευκαιρίες που αναζητάς εδώ και καιρό. Και βέβαια, θα μάθεις κάποιες αλήθειες οι οποίες είναι απαραίτητες για να νιώσεις ελευθερία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΖΥΓΟΣ (23/10-21/11)

Έχεις διάφορες προσλαμβάνουσες που αφορούν το επικοινωνιακό σου κομμάτι και αυτό σε βοηθάει να ανοίξεις τις πόρτες και να μπει το καινούργιο στην ζωή σου. Γιατί είναι μεγάλη η ανάγκη σου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και συνεργάτες οι οποίοι θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις λίγο παραπάνω. Όλα θα γίνουν εύκολα, γιατί θα υπάρχει ο αυθορμητισμός που είχες ανάγκη για να αισιοδοξήσεις. Αν θέλεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια νέα βάση, θα πρέπει να δείξεις πρώτα στον εαυτό σου ότι θέλεις την αλλαγή και μετά στους γύρω σου ότι είσαι επικοινωνιακά ανοικτός/ή. Αλλιώς, τόσο οι κινήσεις όσο και τα συμπεράσματά σου θα είναι πολύ περιορισμένα και κυρίως γεμάτα αλλοιώσεις και ψευδαισθήσεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους άλλους και λιγότερο για τον εαυτό σου και αυτό σε προσδιορίζει δίνοντας σου μια νέα ταυτότητα. Όλα γυρίζουν προς μια κατεύθυνση η οποία θα σε κάνει να μην πλήττεις. Αντίθετα, θα ανακαλύπτεις δρόμους που θα είναι πολύ κοντά στην ψυχική σου πλευρά. Για σένα το να βρεις την εσωτερική σου ειρήνη και ηρεμία είναι το πρώτο ζητούμενο και μετά όλα θα εξαρτηθούν από την δική σου εσωτερική κατάσταση. Μόνο έτσι πετυχαίνεις τα πράγματα γύρω σου να είναι σε αρμονία. Για αυτό, επιδίωξή σου είναι να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στο καινούριο για να είσαι καλά με τον εαυτό σου πρωταρχικά, αντί να ασχολείσαι υπερβολικά με τα οικονομικά, με τον έλεγχο των άλλων και την προσωπική σου εξασφάλιση. Μόνο η καινούργια πληροφορία θα σε πάει μπροστά και γενικά η απομάκρυνση από παλιά πράγματα τα οποία δεν σου χρειάζονται πλέον.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Αγωνίζεσαι συνεχόμενα για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που προκύπτουν. Προσπαθείς όμως να αναλάβεις ευθύνες που βλέπεις ότι σε κουράζουν και στην τελική δεν σε βγάζουν πουθενά. Όμως δεν μπορείς να δείξεις ότι αδιαφορείς, γιατί τότε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Μερικές φορές, ενώ κάνεις τα πάντα, κάποια άτομα και κυρίως τα πολύ δικά σου σε στεναχωρούν και κυρίως σε αδικούν. Αυτό σε ρίχνει πολύ και δεν το αφήνεις να περάσει απαρατήρητο. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις συνέχεια φασαρίες και να δημιουργείς εντάσεις. Για αυτό απομονώνεσαι και τελικά προσποιείσαι ότι συμφωνείς χωρίς να σημαίνει ότι αποδέχεσαι πλήρως αυτά που σου λένε. Η συχνή επικοινωνία θα ξεκινήσει και πάλι με ένα άτομο που κατά την γνώμη σου ήταν είναι και θα είναι πολύ σημαντικό για σένα. Χωρίς να υπάρχει ερωτική σχέση απαραίτητα, είναι το άτομο που μπορείς να τα μοιράζεσαι όλα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Βρίσκεσαι σε καλύτερη φάση, αφού όλα γίνονται πιο χαλαρά και κυρίως με λιγότερη πίεση. Οι σχέσεις σου ανανεώνονται και μπορείς να βάλεις νέα στοιχεία σε όλες σου τις υποθέσεις γιατί έχεις ένα καινούργιο κίνητρο που είναι η αυθεντική επικοινωνία και κυρίως ο αυθορμητισμός. Αν συμμετέχεις σε μια κοινή προσπάθεια που έχει και καλλιτεχνική χροιά, θα πρέπει να μην πάρεις καμία θέση υπέρ ή κατά κάποιων, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Είναι καλύτερα να τοποθετηθείς ξεκάθαρα και μάλιστα από την αρχή. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξει μια σημαντική και εξαίρετη ευκαιρία για να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Υπάρχουν απωθημένα τα οποία μπορεί να τα ξεπεράσεις κάνοντας ακόμα και shopping therapy ή παρατεταμένες κούρες ομορφιάς. Αυτές τις ημέρες, ενώ η διάθεσή σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένη και πολύ προσεκτική, εσύ νιώθεις το αντίθετο και το αίμα σου βράζει. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εκτόνωση για αυτό μπορεί να πιέσεις τον εαυτό σου να ξεκινήσει είτε κάποιο σπορ είτε μια ενασχόληση με γρήγορη γυμναστική. Αν είσαι επί των επαγγελματικών επάλξεων, η φιλοδοξία σου θα κτυπήσει κόκκινο και σίγουρα θα καπελώσεις ακόμα και μια μεγάλη ομάδα για να ξεφύγεις από κάποιες αντιφάσεις. Η οικονομική επιφάνεια θα σου χρειαστεί αυτό το διάστημα αφού θα μιλήσεις πολύ ανοικτά για τα θέματα της ύλης και της διαχείρισής της.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/03 – 19/03) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Οι σκέψεις σου μπορεί να καθορίζουν το μέλλον σου και για αυτό θα προσπαθήσεις να προχωρήσεις πάνω σε καινοτόμες θεωρίες που είναι ικανές να σε ξεσηκώσουν αλλά και να σου φανερώσουν άλλες προοπτικές. Αν σκέφτεσαι συνέχεια με τρόπο θετικό, θα τολμήσεις να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα χωρίς να φοβάσαι. Αντίθετα, θα ρισκάρεις γιατί βλέπεις ότι εύκολα μπορείς να καταφέρεις κάτι. Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις συνολική εικόνα της πραγματικότητας, την οποία δεν ήταν τόσο εύκολο να δεις χωρίς να αποφύγεις κάποιες αντιφάσεις αλλά και ψευδαισθήσεις. Η κακή διάθεση, που πιθανόν σε πιάνει σε περίπτωση που κάτι σε προσγειώνει απότομα, θα φεύγει γρήγορα γιατί θα ξέρεις με ποιο τρόπο να την αλλάζεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer