Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
29/04/2014 | 14:37

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 – 4/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ δυναμισμό και καλή διάθεση αγαπητέ Κριέ. Στις 29 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα δημιουργηθούν κάποια μπερδέματα και θα προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα που δεν τα περιμένεις. Αν και θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, δεν σε φοβάμαι σε τίποτε! Προχώρα και με ότι καταπιαστείς και οι επιτυχίες θα έρθουν!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 -4/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

 

Με το καλημέρα που θα πεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε θα αρχίσουν να συμβαίνουν τα χαρούμενα γεγονότα που δεν θα τα προλαβαίνεις. Φρόντισε να βάλεις πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να μην κάνεις καμία κίνηση λάθος ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 – 4/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται αυτή την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες σου αγαπητέ Δίδυμε. Θα νιώθεις ότι δεν έχεις την ανάλογη υποστήριξη που σου αξίζει. Βέβαια θα θέλεις να καταπιάνεσαι όλο με καινούργια θέματα. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 – 4/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

 

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται αυτή Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα μπερδέψει λίγο τα συναισθηματικό σου κόσμο αγαπητέ Καρκίνε. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά και κάποια γεγονότα να μην τα δεις συναισθηματικά γιατί θα πέσεις πολύ ψυχολογικά και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις στα άλλα θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 – 4/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Λέοντα θα ξεκινήσει με πολύ κέφι και όρεξη για να μπορέσεις να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται αυτή την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις διαφορετικά. Θα μάθεις να στηρίζεσαι μόνο στα δικά σου πόδια και δεν θα έχεις ανάγκη κανένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4 -4/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

 

Αυτή την εβδομάδα αυτά που θέλεις θα μπορέσεις να τα αποκτήσεις με το σπαθί σου και με την εξυπνάδα που έχεις μπόλικη από αυτήν αγαπητέ Παρθένε. Θέλω να προσέξεις λίγο στο τέλος της εβδομάδας γιατί θα έχεις έντονο εκνευρισμό και μπορεί να τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4- 4/5) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

 

Έφτασε ο καιρός αγαπητέ Ζυγέ που θα μιλήσεις και θα πεις όλα αυτά που έχεις κλείσει μέσα στο σακουλάκι της ψυχής σου τόσο καιρό και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Αυτά όμως άφησε τα για αργότερα γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 στον Ταύρο θα σου προκαλέσει πολλά νεύρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4- 4/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
Η ενεργητικότητα σου χαμογελάει από την Δευτέρα αγαπητέ Σκορπιέ! Έχεις τον δυναμισμό για να περάσεις την εβδομάδα σου όσο καλύτερα γίνεται. Θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι μπερδεμένα σε σειρά και θα ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες που σε περιμένει μια καινούργια επιτυχία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/4- 4/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και προβληματίζεσαι ακόμη μέχρι σήμερα αγαπητέ Τοξότη. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και χαλαρά γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 στον Ταύρο θα φέρει πολλές αντιπαραθέσεις από το τίποτε με δικά σου άτομα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer