Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
02/09/2014 | 14:23
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9-7/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας – συγκεκριμένα από την Τρίτη- η επικοινωνία με τον περίγυρο σου βελτιώνεται αισθητά, αφού ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού! Τις ημέρες που ακολουθούν λοιπόν αγαπητέ Κριέ, όλοι θα κρέμονται πραγματικά από τα χείλη σου! Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.
 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9-7/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  
Έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις να βρίσκεις και πάλι αγαπητέ Ταύρε την χαμένη σου αυτοπεποίθηση! Από αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9-7/9) διδυμοσ (21/5-20/6)
 

Αυτή την εβδομάδα θα βρεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσουν να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου! Με μία μικρή προσπάθεια θα καταφέρεις αγαπητέ Δίδυμε να προσαρμοστείς στους στόχους σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9 – 7/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
 
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές θετικές αλλαγές αγαπητέ Καρκίνε. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Ο Ερμής από την Τρίτη που θα μπει στον Ζυγό σε ευνοεί και η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο της σημείο. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9 – 7/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
 

Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Λέοντα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9 -7/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα καθυστερήσουν και θα είσαι μέσα στα νεύρα. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9- 7/9) ζυγοσ (23/9-22/10)
 

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου για να μην μπεις στον πειρασμό και κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου! Ευτυχώς που την Τρίτη ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα συνεφέρει αρκετά τις καταστάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9- 7/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
 
Μπορείς από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ να απορρίψεις τις παλιές σου τακτικές και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί που είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα γιατί θα ακούσεις παράπονα και δεν θα έχουν άδικο.
 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9- 7/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι μοναδικές αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9- 7/9) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Ο Ερμής που θα μπει την Τρίτη στον Ζυγό θα αυξήσει την επικοινωνία σου αγαπητέ Αιγόκερε και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που να μην σου αρέσουν.

 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9 -7/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 
 
Αυτή την εβδομάδα κάποια κοινωνικά θέματα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Υδροχόε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/9 – 7/9) ιχθεισ (19/2-20/3)
 
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Ιχθύ. Ο δυναμισμός που θα έχεις από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer