Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της Εμδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
31/03/2014 | 22:51

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 – 6/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπαίνεις σε περίοδο αγαπητέ Κριέ που οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και το τρέξιμο αρκετό. Μην κινηθείς βιαστικά γιατί αυτή η περίοδος χρειάζεται αρκετή περισυλλογή σε ότι κάνεις ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 -6/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Οι υποθέσεις που σε αφορούν αγαπητέ Ταύρε θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα και έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι πλανήτες αυτή την περίοδο είναι με το μέρος σου και εσύ ότι θελήσεις θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 – 6/4) διδυμοσ (21/5-20/6)

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από τους Ιχθείς αυτή την περίοδο σε ευνοεί και η επικοινωνία σου θα γίνει καλύτερη. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και προπάντων να μην αγχωθείς καθόλου γιατί τα τελευταία γεγονότα σε έχουν αποσυντονίσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 – 6/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την περίοδο πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα από αυτά που κάνεις. αγαπητέ Καρκίνε Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να βάλεις σημαντικές προτεραιότητες στην ζωή σου να σταματήσεις να καταπιέζεσαι και να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Ο Άρης από τον Ζυγό παρόλο ανάδρομος θα σου δώσει όλη την δυναμικότητα που χρειάζεσαι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 – 6/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Φρόντισε αυτή την περίοδο αγαπητέ Λέοντα να συμπεριφερθείς λογικά να μην αγχωθείς και πάνω από όλα αν γίνει κάτι πριν αρχίσεις και αγχώνεσαι να το συζητήσεις. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν που πατάνε και τι θέλουνε απόφυγε να κάνεις λάθη τώρα αυτά που έχεις φτιάξει με πολύ κόπο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 -6/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ζητήματα οικογένειας αλλά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν μέχρι τώρα ψυχικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3- 6/4) ζυγοσ (23/9-22/10)

Ο Άρης στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ παρόλο που είναι ανάδρομος στο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι προβληματικές να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Άρχισε να βλέπεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά γιατί δυνατότητες έχεις και μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που αυτή την στιγμή δεν σου πάνε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3- 6/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την περίοδο η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο αγαπητέ Σκορπιέ. Ο Ερμής συνεχίζει να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του από το ζώδιο των Ιχθύων. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά φρόντισε να έχεις τελειώσει ήδη υπάρχουσα θέματα που σε αφορούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3- 6/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

.Έχεις πολλούς προβληματισμούς αγαπητέ Τοξότη σε σχέση με το μέλλον αλλά και με θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σταματούν την ανοδική πορεία σου. Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σου δώσει όλα τα εφόδια που θέλεις ώστε να φτάσεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3- 6/4) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Περίοδος που θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν αγαπητέ Αιγόκερε γιατί η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να βάλεις κάποιο προγραμματισμό και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί από το τρέξιμο της τελευταίας περιόδου τον έχεις ξεχάσει τελείως.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 -6/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Περίοδος που οι αλλαγές θα διαδέχεται η μία την άλλη αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να προετοιμαστείς και να ετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Επιτέλους έφτασε η περίοδος που θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και για εσένα. Κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία που σε περιμένει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (31/3 – 6/4) ιχθεισ (19/2-20/3)

Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου αφήνουν μια γλυκιά ικανοποίηση. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα για να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν ακόμη.

zwdia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer