Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της Εμδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
24/03/2014 | 16:42

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 – 30/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Στις 30 του μήνα θα γίνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αγαπητέ Κριέ. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά ο δυναμισμός σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα που δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 -30/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Οι καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις αγαπητέ Ταύρε δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Δεν είναι όλα άσχημα οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 – 30/3) διδυμοσ (21/5-20/6)

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις πολύ ενέργεια και φαντασία αγαπητέ Δίδυμε για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Ο κυβερνήτης σου (Ερμής) που βρίσκεται στους Ιχθείς θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου και να λύσεις και πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 – 30/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα στον Κριό θα σου χαρίσει πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 – 30/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις έντονο άγχος αγαπητέ Λέοντα για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της . Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 -30/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και εσύ αγαπητέ Παρθένε με πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί ο Ερμής που είναι στους Ιχθείς θα σε ευνοήσει και θα έρθουν εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3- 30/3) ζυγοσ (23/9-22/10)

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ζυγέ θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα έχεις και πολύ καλές επιρροές από την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 30 στον Κριό. Θα σου δώσει πολύ ενέργεια και δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3- 30/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Μόνο να ξέρεις ότι ο Ερμής που είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί θα σε κάνει να έχεις πολλές ιδέες που πρέπει να τις υλοποιήσεις γιατί θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3- 30/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θα έχεις πολύ όρεξη αγαπητέ Τοξότη να κάνεις πράγματα που πριν από λίγο καιρό σε κούραζαν αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν θα σε νευριάσουν αρκετά. Η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα στον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3- 30/3) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Από την αρχή της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά. Η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα στον Κριό θα σε κάνει να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδώσεις σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 -30/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σε ανησυχήσουν γιατί θα είναι τελείως προσωρινές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/3 – 30/3) ιχθεισ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις να ρίξεις τους τόνους αγαπητέ Ιχθύ και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν σου φταίνε. Θα αλλάξει την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου και θα φέρει ευκαιρίες που θα είναι πολύ καλές για εσένα.

zwdia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer