Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ήταν πλαισιωμένη από ιδιαίτερα συναισθήματα Συγκίνησης, Αγάπης, Υπερηφάνειας
Τα μέλη του ΚΑΠΗ γιόρτασαν τη “Γιορτή της Μητέρας”
Γυναίκα
13/05/2015 | 09:45

Αξιόλογη η εκδήλωση που οργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 10/5/2015 από τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων {Κ.Α.Π.Η.} για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ήταν πλαισιωμένη από ιδιαίτερα συναισθήματα  Συγκίνησης,  Αγάπης, Υπερηφάνειας.

Ο  Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης στο γραπτό μήνυμα του αναφέρθηκε, στον ρόλο της Μητέρας που γίνεται διαρκώς πιο δύσκολος.

Σαν έννοια ιδιαίτερα στην Ελλάδα, κατέχει ανέκαθεν υψηλή θέση στα ιδεώδη της Ελληνικής Κοινωνίας μας.

Σε μια εποχή που μεταβάλλεται και εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ο σεβασμός  και η Τιμή στο πρόσωπο της ΜΑΝΑΣ, πέρα από την αυτονόητη υποχρέωση του καθένα μας, υπαγορεύει την ανάγκη αναγνώρισης της προσφοράς της μητρότητας, στην οικογενειακή, κοινωνική και εθνική συνοχή.

Η γιορτή της μητέρας αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας.

Τιμούμε τη ΜΑΝΑ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας και την αγάπη μας για την πολύτιμη κοινωνική προσφορά και τις θυσίες της, ως σύμβολο αυτοθυσίας και καρτερίας. Συμπαραστάτης στους αγώνες των παιδιών της , της οικογένειας και της Πατρίδας της.

Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το Ανθρώπινο γένος.

Χρονιά πολλά σε όλες τις Μητέρες.

Η υπεύθυνη Γερασιμούλα  Γεράκη εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.

Τα μέλη της χορωδίας υπό την διεύθυνση του δασκάλου τους κ. Βασίλη Καλογηρά στήριξαν την μουσική επένδυση της εκδήλωσης με καντάδες και διαχρονικά τραγούδια.

Επίσης τα μέλη κ Μαίρη Νταντάμη, κ.Μίνα Μαγουλά, κ.Ζηνοβία Γαρμπή, κ.Τασία Σκαδαρέση κ.Μαρίνα Τζωρτζάτου κ.Πηγή Κουνάδη, κ.Παναγής Παυλάτος, κ.Ελευθερία Τζάκη,, κ.Ευτυχία Παπαδάτου κ.Αικατερίνη Τσουρούφλη, και ο κ. Ευάγγελος Βασιλάτος, απήγγειλαν ποιήματα δημιουργίες των ίδιων.

Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά γλυκισμάτων που επιμελήθηκαν κυρίες μέλη του ΚΑΠΗ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί για τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι, στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι όπου με ψυχική δύναμη και σθένος συνεχίζουν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και να στέκονται φρουροί των αξιών και των παραδόσεων μας διδάσκοντας τόσες γενιές, δημιουργώντας τον συνδετικό κρίκο που κρατάει ενωμένες της σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων , για όλα αυτά και εμείς με την σειρά μας οφείλουμε να τους ανταποδίδουμε την φροντίδα μας με πραγματική Αγάπη και ενδιαφέρον.

Να στεκόμαστε δίπλα τους με απέραντη καλοσύνη, σεβασμό και Ανθρωπιά.

kaph (1) kaph (2) kaph (3) kaph (4) kaph (5) kaph (6) kaph (7) kaph (8) kaph (9) kaph (10) kaph (11) kaph (12) kaph (13) kaph (14) kaph (15) kaph (16) kaph (17) kaph (18) kaph (19) kaph (20) kaph (21) kaph (22) kaph (23) kaph (24) kaph (25) kaph (26) kaph (27) kaph (28) kaph (29) kaph (30) kaph (31) kaph (32)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer