Επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά τους σεισμούς του χειμώνα 2014 η Παλική βιώνει την χειρότερη εγκατάλειψη στην ιστορία της.
Τη παραίτηση της Δημοτικής Αρχής λόγω αποτυχίας ζητάνε Δημοτικοί Σύμβουλοι
Πολιτική
02/03/2015 | 08:06

Επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά τους σεισμούς του χειμώνα 2014 η Παλική βιώνει την χειρότερη εγκατάλειψη στην ιστορία της.

Παράλληλα ολόκληρο αυτό το χρονικό διάστημα μια ελαχίστη δράκα ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής μοίραζε, στα χαρτιά, εκατομμύρια κυβερνητικής και άλλης προελεύσεως κονδύλια, με την υπόσχεση της μετατροπής της σεισμόπληκτης Παλικής σε παράδεισο.

Όλοι όσοι τους παρακολουθούμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια ξέραμε καλά ότι μας κοροϊδεύουν.

Τώρα δημοσίως και επισήμως, η Δημοτική Αρχή Παρίση ομολογεί δια του αρμοδίου της, ότι ο πακτωλός των εκατομμυρίων που περιέφεραν στην Παλική είναι μια ΦΟΥΣΚΑ του ιδίου μεγέθους με τα ανύπαρκτα έργα και υποσχέσεις που έχουν δώσει και εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται το μέγεθος της υποκρισίας τους και της αποτυχίας τους

Τώρα είμαστε βέβαιοι ότι ο κάθε Παλικισιάνος αλλά και ο κάθε Κεφαλλονίτης θα αντιληφθεί ποιοί και γιατί τον δούλεψαν και τον δουλεύουν.

Τώρα είμαστε βέβαιοι ότι και ο τελευταίος ανυποψίαστος συμπατριώτης θα αντιληφθεί ότι δεν έχει τίποτε να περιμένει από την Δημοτική Αρχή Παρίση αφού και οι ίδιοι πλέον ανερυθρίαστα το ομολογούν.

Για όλα τα παραπάνω είμαστε βέβαιοι.

Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι αν μετά την ομολογία της παταγώδους αποτυχίας τους θα έχουν την ευθιξία να πράξουν το αυτονόητο δηλαδή

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Εμείς εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας της Παλικής αλλά και της Κεφαλλονιάς, τους το υποδεικνύουμε.

ΛΗΞΟΥΡΙ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παλικής

Αραβαντινός Διονύσης

Δεστούνης Μάκης

Παρίσης Ηλίας

Ρουχωτάς Βασίλης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer