Ο Δήμαρχος προσέφερε στους εκλεκτούς καλεσμένους συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου
Τιμήθηκαν από τον Δήμο Κεφαλλονιάς Μελισσανίδης και Ana Irene Delgado
Πολιτική
30/08/2014 | 17:25

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Εφοπλιστή και Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κ. Μελισσανίδης, προσωπικός φίλος του κ. Παρίση, συμπαραστάθηκε στους κατοίκους του Νησιού ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια των πρόσφατων δίδυμων Σεισμών του χειμώνα.

Στη συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος , συνοδευόμενος από τον κ.Μελισσανίδη και τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, μετέβησαν στον Αερολιμένα Κεφαλονιάς για να υποδεχθούν την Πρέσβειρα του Παναμά στη Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Ισλανδία, κ. Ana Irene Delgado.

Την κ. Πρέσβειρα συνόδευαν ο αδελφός της κ. Georgio Delgado, η Συγγραφέας κ. Della Rounick και ο Αρχιτέκτονας κ. Αθανάσιος Κυρατσούς.

Ακολούθως, σε μία σεμνή Τελετή υποδοχής στο Δημαρχείο, που τίμησε με την παρουσία του ο εκλεγμένος –πρώτος σε σταυρούς- Δημοτικός Σύμβουλος, επιχειρηματίας κ. Διονύσης Λυκούδης, ο κ. Παρίσης προσέφερε στους εκλεκτούς καλεσμένους συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Στη Σύσκεψη που ακολούθησε τέθηκαν οι βάσεις για Πολιτιστική και Επιχειρηματική διασύνδεση της Κεφαλονιάς με τον Παναμά.

Τέλος, όλοι οι καλεσμένοι μετέβησαν στο Φισκάρδο και πριν αναχωρήσουν για ολιγοήμερη κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τη Θαλαμηγό του κ.Μελισσανίδη, συμμετείχαν σε δείπνο, που οργάνωσε προς τιμήν τους ο κ.Παρίσης στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα «Βάσω».

panama1 panama2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer