Άμεση απάντηση από τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου στη πρωινή ανακοίνωση των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Τι απαντά στους «4» ο Λυκούδης
Πολιτική
03/03/2015 | 06:57

Η δημοτική αρχή ζητάει από την κεντρική κυβέρνηση να συνεχιστούν οι χρηματοδοτήσεις των έργων στην Παλική σύμφωνα με το πλάνο και τα συμφωνηθέντα με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Αυτό ζήτησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιδήμαρχος έργων Δ. Λυκούδης, πράγμα αυτονόητο για τη θέση που κατέχει.
Η παραπάνω στάση του Δ.Λυκούδη ερμηνεύτηκε από δημοτικούς συμβούλους του Ληξουρίου και μάλιστα της αντιπολίτευσης, ως αποτυχία της δημοτικής αρχής στην μάχη για την ανασυγκρότηση της περιοχής οι οποίοι και ζήτησαν την παραίτηση της δημοτικής αρχής.
Σημειωτέων ότι όλα τα έργα στην Παλική που έχουν αιτία τον σεισμό γίνονται υπό την αιγίδα του υπουργείου και ουδένα από τον δήμο Κεφαλονιάς, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη ενώ απλά πιέζει για την εκτέλεση και την ολοκλήρωσή τους.
Για την επιστολή παραίτησης της δημοτικής αρχής από δημοτικούς συμβούλους της Παλικής και ιδίως για τον κ. Β. Ρουχωτά που μετέχει στην ομάδα, από το περιβάλλον του αντιδημάρχου, δόθηκε η κατωτέρω απάντηση.

“Για όλα φταίει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης ο οποίος δεν απέστειλε στον Βασίλη Ρουχωτά την επίσημη απόφαση λήξης του Ληξουριώτικου καρναβαλιού, με αποτέλεσμα ο σύμβουλος της Παλικής να συνεχίζει να καρναβαλίζεται δια μέσου επιστολών στα Μ.Μ.Ε.”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer