Στη συγκεκριμένη περιοχή η δημοτική παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» κατάφερε να εκλέξει δύο πραγματικά αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους.
Τι συμβαίνει με τον Αντιδήμαρχο στη Πύλαρο;
Δημοφιλή
12/09/2014 | 07:59

Πολλές συζητήσεις και παραπολιτικά σχόλια έχει δημιουργήσει ποιος τελικά θα είναι ο αντιδήμαρχος Πυλάρου. Στη συγκεκριμένη περιοχή η δημοτική παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» κατάφερε να εκλέξει δύο πραγματικά αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους.
Πρώτος, με μικρή διαφορά από τον δεύτερο, εξελέγη ο επιστήμονας, γιατρός και νέος άνθρωπος Μιχάλης Γάκης. Ο νεαρός ηλικιακά δημοτικός σύμβουλος είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσουν οι κομπασμοί ενώ διαθέτει τη «στήριξη» και άλλων δημοτικών συμβούλων που θα τον ήθελαν σε θέση αντιδημάρχου. Ο ίδιος θέλει και πιστεύει πως μπορεί να γίνει αντιδήμαρχος Πυλάρου.

Δεύτερος, αλλά πρώτος σε σταυρούς στη Πύλαρο, εξελέγη ο Μάκης Αλυσανδράτος. Το βιογραφικό του έμπειρου δημοτικού συμβούλου είναι σαφώς πιο πλούσιο από τον έτερο διεκδικητή της θέσης. Πρώην Δήμαρχος της περιοχής, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας με σημαντικό έργο (όταν βουλευτής ήταν ο Παρίσης) και πολλά άλλα που αν κάτσουμε να τα γράψουμε θα χρειαστούμε πολλές …άσπρες κόλες!

Ο λόγος του Αλυσανδράτου στο «Κάπιτολ» που εμψύχωσε τα στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» από τη πρώτη στη δεύτερη Κυριακή

Ο λόγος του Αλυσανδράτου στο «Κάπιτολ» που εμψύχωσε τα στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» από τη πρώτη στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Το σημαντικότερο όμως και πιστεύω συμφωνούν όλοι, ανεξαιρέτως ποιο ψήφισαν, είναι ότι ο Μάκης τη στιγμή που κορυφαία στελέχη της ΝΔ της Πυλάρου αφήνανε το Παρίση, αυτός είπε ΝΑΙ και έπεσε στη μάχη σπίτι – σπίτι, χωριό – χωριό στη Πύλαρο παρά τα 67 χρόνια ηλικίας του.
Συμπέρασμα: Πραγματικά πρέπει να λύσει ένα γόρδιο δεσμό ο Αλέξανδρος Παρίσης. Το αν τα καταφέρει θα φανεί στο αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως θα πρέπει να βάλει μπροστά και το ηθικό κομμάτι. Ο Μάκης Αλυσανδράτος ήταν δίπλα του, τη στιγμή που οι περισσότεροι στρίβανε δια του ….Βαγιωνίτη! Ίσως και η ηλικία του Μάκη, να τον κάνει να σκεφτεί με λογική. Τα πρώτα 2,5 χρόνια στον Αλυσανδράτο και τα άλλα 2,5 στο Μιχάλη Γάκη.
Δήμαρχε εσύ έχεις το τελευταίο λόγο και η γνώμη σου είναι σεβαστή!

alusandratos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer