Ο Κεκάτος συζήτησε με τους Κινέζους Δημοσιογράφους και αφού τους προσέφερε συμβολικά δώρα, έδωσε συνέντευξη με θέμα την προβολή της Κεφαλονιάς.
Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς στην Κίνα
Τουρισμός
17/10/2014 | 15:03

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς με το Υπουργείο Τουρισμού, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος είχε την τιμή να υποδεχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, Κινέζικη Αποστολή Δημοσιογράφων και Κινηματογραφιστών, που θα προβάλει την Κεφαλονιά στα διεθνή Μ.Μ.Ε. της Κίνας.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ.Αναστάσιος Λιάσκος σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σαγκάη, φρόντισε για την προβολή των Ιονίων Νήσων, μέσω της World Traveler Media Group, στην Κινεζική αγορά, η οποία παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον επισκεψιμότητας στην Ελλάδα.
Ο κ.Κεκάτος συζήτησε με τους Κινέζους Δημοσιογράφους και αφού τους προσέφερε συμβολικά δώρα, έδωσε συνέντευξη με θέμα την προβολή της Κεφαλονιάς, στα τηλεοπτικά συνεργεία της Κινεζικής τηλεόρασης.
Σύντομα θα οργανωθεί ειδική Σύσκεψη στην Τουριστική Επιτροπή με θέμα την Κεφαλονιτο-Κινεζική συνεργασία, όπου φυσικά θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπρόσωποι Θεσμικών και Ιδιωτικών Φορέων, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της συνεργασίας σε Τουριστικό, Πολιτιστικό, Εμπορικό και Επενδυτικό επίπεδο.

kekatos_kina kekatos_kinezoi

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer