Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ»
Το Κατηχητικό Σχολείο Πόρου ευχαριστεί
Εκκλησία
19/07/2014 | 10:36

Αγαπητή κυρία Έφη Αναστασιάδου

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να  ευχαριστήσουμε θερμά  την  Αστική  Μη   Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία   «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ [ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ]»,

τόσο εσάς όσο  και την κ.α. Χρυσούλα Σιμωτά για τη συνεχή προσφορά σας και την  αμέριστη  συμπαράστασή  σας στις δράσεις του κατηχητικού σχολείου μας.

Η χειρονομία σας αυτή να  κάνετε δωρεάν  τη  μεταφορά  με  το  πούλμαν, των  παιδιών  των νεανικών μας συντροφιών   με  σκοπό  την  λήξη  των  μαθημάτων, που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  31/05/2014, μας συγκίνησε ιδιαίτερα καθώς δείχνει τα  φιλάνθρωπα  αισθήματα σας για ακόμα μια φορά. Η προσφορά σας στην τοπική μας κοινωνία, έχει  εκτιμηθεί ιδιαίτερα όλα  αυτά τα χρόνια.

Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που  έχετε  για τα  παιδιά  μας και το  σχολικό  περιβάλλον  τους,  καθώς  και  για  τις  συνθήκες   μόρφωσης  και   αγωγής  τους.

Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο  των  κατηχητών του κατηχητικού Σχολείου μας να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες, σε  μια  ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια  σε  ένα  πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε να βρουν μιμητές και σε άλλους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας. Ευχόμαστε να σας έχουμε πάντα δίπλα μας.
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.
Με εξαιρετική τιμή

Οι μαθητές/τριες και οι Κατηχητές

του κατηχητικού Σχολείου Πόρου

 

Αρχιμανδρίτης  Δανιήλ  Ζωγράφος  Ηγούμενος  Ιεράς  Μονής  Γεν.  Θεοτόκου  Άτρου.

Αρχιμανδρίτης  Νεκτάριος  Καβίδας  Εφημέριος  Ιερού  Ναού  Μετ.  Σωτήρος  Πόρου.

κ.α.  Γεωργία  Μεγαδούκα  Κατηχήτρια.   

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer