Ο βουλευτής της Ν.Δ. πόσταρε... μανιφέστο μέσω Facebook: "η λαϊκή Δεξιά πέθανε!"
Το μανιφέστο και τα καρφιά του Γιακουμάτου
Πολιτική
05/03/2015 | 17:27

Το δικό του μανιφέστο μέσα από άρθρο του με την ιδεολογική πλατφόρμα για τη Νέα Δημοκρατία, κατέθεσε ο βουλευτής του κόμματος Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Όπως αναφέρει «ο «Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός» είναι η ιδεολογική  κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας ».

«Η μετεξέλιξη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης οριοθετήθηκε και προσδιορίστηκε χρόνια πολλά μετά ως Μεσαίος Χώρος, από τον Κώστα Καραμανλή και καλύπτει τις παρυφές της Δεξιάς και του παραδοσιακού φιλελευθερισμού μέχρι και τις παρυφές της Αριστεράς και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού», προσθέτει.

Ο κ. Γιακουμάτος εκτιμά στο άρθρο του πως «η «λαϊκή δεξιά»-όπως την ξέραμε- δεν υπάρχει πια. Όχι γιατί απέτυχε ως ιδεολογικό ρεύμα, ούτε γιατί οι αρχές και τα οράματά της ξεπεράστηκαν, ούτε γιατί απέτυχαν οι εφαρμοσμένες πολιτικές της. Αλλά γιατί κακοποιήθηκε, γιατί ασέλγησαν πάνω της   οι άθλιοι λαϊκιστές και οι επαγγελματίες της παραπληροφόρησης».

«Η Κοινωνική Κεντροδεξιά είναι η Αριστερή πλευρά της Δεξιάς και όχι το δεξιό της άκρο, σε πείσμα  όσων θέλουν –χρόνια τώρα-  να καλλιεργούν σε βάρος της προβοκατόρικα κάποια χαλκεία κίβδηλων ιδεών.
Κάποιοι αδέξιοι δεξιοί, κάποιοι βαμμένοι νεοφιλελεύθεροι που όμως τις περισσότερες φορές αλλάζουν χρώμα ως χαμαιλέοντες προσποιούμενοι τον φιλελεύθερο. Αυτοί είναι επικίνδυνοι για την παράταξη, απωθούν το λαό και την κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή: newpost.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer