Τον μικρό και ιδιαίτερα φιλικό Παναγιώτη βάπτισε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος το Σάββατο το πρωί στον Αγκώνα, στην εκκλησία της Παναγίας
Το μικρό Παναγιώτη βάπτισε στον Αγκώνα ο Δημήτριος
Δημοφιλή
29/08/2016 | 14:29

Της Γιάννας Κουλουμπή

Τον μικρό και ιδιαίτερα φιλικό Παναγιώτη βάπτισε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος το Σάββατο το πρωί στον Αγκώνα, στην εκκλησία της Παναγίας.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο έκανε ένα μικρό κήρυγμα για την βάπτιση, τη σημασία της και τη στάση που οφείλουν οι πιστοί να κρατούν. Στη συνέχεια, μαζί με τον παπά Κωνσταντίνο που λειτουργεί στην συγκεκριμένη εκκλησία, έκαναν τη βάπτιση, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές γέλιου, αφού ο μικρός Παναγιώτης έδειχνε να απολαμβάνει την όλη διαδικασία και μόνο ελάχιστες στιγμές παραπονέθηκε…

Πανευτυχείς φυσικά ήταν οι νονοί του Σαράντης και Μαρία Παναγιωτάτου, καθώς και ο Φώτης Καβαλλιεράτος. Ακόμη πιο ευτυχείς φυσικά οι νεαροί γονείς του, Θεόκλητος και Ηλιάνα Κουλουμπή.

Αξίζει: Πριν από λίγους μήνες ο Μητροπολίτης είχε παντρέψει τα δύο αυτά νέα παιδιά και μάλιστα ήταν ο πρώτος γάμος που είχε τελέσει στο νησί της Κεφαλονιάς από τη στιγμή που ανέλαβε την Ιερά Μητρόπολη της Κεφαλληνίας.

Να ζήσει ο μικρός Παναγιώτης και να τον δουν οι γονείς του όπως επιθυμούν ευχόμαστε!

baftish (1) baftish (2) baftish (3) baftish (4) baftish (5) baftish (6) baftish (7) baftish (8) baftish (9) baftish (10) baftish (11) baftish (12) baftish (13) baftish (14) baftish (15) baftish (16) baftish (17) baftish (18) baftish (19) baftish (20) baftish (21) baftish (22) baftish (23) baftish (24) baftish (25) baftish (26) baftish (27) baftish (28)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer