Προσπάθησαν για το καλύτερο και έκαναν καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα τους στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, γνώρισαν όμως την ήττα κόντρα στον Έσπερο
Το πάλεψαν οι έφηβοι του ΑΣΚ αλλά…
Αθλητισμός
15/11/2014 | 18:23

Κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες σε τμήματα υποδομής όπως είναι ο Εσπερος Πατρών, οι Εφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά προσπάθησαν για το καλύτερο και έκαναν καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα τους στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, γνώρισαν όμως την  ήττα με 72-62 στο Αργοστόλι.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε συγκροτημένη και παρουσίασε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μία πολύ καλή εικόνα. Η δουλειά του Σάββα Κυριακίδη φαίνεται πλέον, στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΑΣΚ.

Από τον αγώνα ξεχώρισε ο Γεράσιμο Μουίκης,  με το μεστό και ουσιαστικό  του παιχνίδι, ο οποίος νίκησε κατά κράτος τους ψηλούς του Εσπέρου, σημειώνοντας 25 πόντους.  Ο Γεράσιμος Καλαφάτης  προσπάθησε αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού  με κράμπες και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε. Τον περιμένουμε  δυνατό στο επόμενο παιχνίδι.

Πρώτοι σκόρερ από τον Έσπερο  Πατρών ήταν ο Λιωνάς, Τσιακμάς  και ο Νάτσκος  με 18, 16 και με 13 πόντους αντίστοιχα.

Ο ΑΣΚ στο επόμενο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17- 17, 34-27, 47- 51, 62-72

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καμίτσος – Αθανασόπουλος

ΑΣΚ (Σάββας Κυριακίδης ): Λάλης Χ. 4, Λάλης Β., 4, Φραγκιάς 5 (1), Καλαφάτης 11, Μουίκης Γεράσιμος 25, Παπαδημητρίου 9, Βαλλιανάτος Π. 2, Θεοδωράτος 2, Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντ., Τζωρτζάτος, Γιαννάτος.

ask-efhboi (1) ask-efhboi (2) ask-efhboi (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer