Δείτε το πανέμορφο βίντεο του Γιάννη Πρασσίδη που μας ταξιδεύει στο χθες.
Το “παλιό λιτρουβιό” του Αγκώνα (βίντεο + εικόνες)
Κοινωνία
10/07/2016 | 15:18

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββάτο 9/7/2016  τα εγκαίνια της πρώτης εικαστικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου «ο Αγκώνας» στο παλαιό ελαιοτριβείο του ομώνυμου χωριού,  ιδιοκτησίας της οικογένειας Μαρκαντωνάτου.

Στο χώρο εξέθεσαν οι περισσότεροι ενεργοί καλλιτέχνες της περιοχής , συμβάλλοντα σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η έκθεση παραμένει ανοικτή για όποιον επιθυμεί να την επισκεφτεί να θαυμάσει από κοντά τα εντυπωσιακά έργα των δημιουργών.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν με τις συνθέσεις τους ήτοι τους κ. Καλλιόπη Μαρκαντωνάτου,  κ. Κώστα Θλιμμένο,  κ. Δήμητρα Θλιμμένου, κ.Υβόνη Μαρκαντωνάτου, κ. Γαβρίλη Κουλουμπή , κ. Μαρία Γασπαρή και κ. Κική Χριστοδουλάτου. Κο Σπύρο Μαρκαντωνάτο.

Ειδικές ευχαριστίες θα θέλουμε να εκφράσουμε :

  • στον κ. Σπύρο Τουμασάτο και πρόεδρο της Κοινότητας για την γενικότερη στήριξη και προσφορά του
  • στην κ. Καλλιόπη  Μαρκαντωνάτου, η οποία ήταν και η ψυχή της διοργάνωσης,
  • στις γυναίκες της περιοχής που συνέδραμαν με τα εκλεκτά τους εδέσματα, κερδίζοντας τα εύσημα για μία ακόμη φορά από όσους είχαν την τύχη να τα γευτούν
  • στην Γιαννούλα Κουλουμπή, τον Γιάννη Πρασσίδη και την Κατερίνα Φωκά που κάλυψαν δημοσιογραφικά της εκδήλωση αντιστοίχως για τα:www.e-kefalonia.net , www.kefaloniamas.gr
  • Στον προσφιλέστατο, πολυγραφότατο, συγγραφέα, νομικό, παιδαγωγό Ηλία Τουμασάτο την εξαιρετική ομιλία του οποίου για τους επιφανείς του Αγκώνα επισυνάπτουμε στο παρόν.
  • Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στηρίζοντας το πολιτιστικό ξεκίνημά μας.

Με εκτίμηση εκ του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου «Αγκώνας»

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer