Η συμπατριώτισσα μας υπεύθυνη του life report Δάφνη Νεοφύτου ενημερώνει τις γυναίκες που θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα.
Το πρώτο μου ολοκληρωμένο outfit post μόνο για γυναίκες
Γυναίκα
26/01/2016 | 16:07

Αυτό είναι το πρώτο μου ολοκληρωμένο outfit post για το 2016, καθώς η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες είχα παραμελήσει λιγάκι το blog μου, αν και προσπάθησα να κρατήσω επαφή με όλους εσάς μέσω Instagram.

Αν με ακολουθείς θα δεις πως φέτος δεν λέω με τίποτα να αποχωριστώ τα καπέλα, τα μακρυά παλτό σε διάφορες αποχρώσεις (μου λείπει ένα γκρι) και τα μποτάκια, σχεδόν σε όλες μου τις φωτογραφίες θα με δεις να φοράω κάποιο από αυτά η και όλα μαζί!

Αν και κορίτσι που παρακολουθεί την μόδα δεν ακολουθώ το ρεύμα που θέλει να φοράς ένα ρούχο ή αξεσουάρ μόνο μια φορά και μετά να μένει ξεχασμένο στην ντουλάπα σου.

Δεν είμαι όμως και δεμένη με τα ρούχα απλά μερικά από αυτά με κάνουν και νιώθω άνετα και θέλω να τα φορέσω ξανά και ξανά.

Αυτό έχω πάθει τόσο με τα καπέλα όσο και με τα φαρδιά μακρυά παλτό, και το μυστικό είναι πως μπορώ να τα συνδυάσω με όλα μου τα τζιν ή παντελόνια και μου δίνουν στο λεπτό άνεση και στυλ!

‘Οπως αυτές οι καταπληκτικές μπότες που απόκτησα πριν λίγες ημέρες, θα γίνουν σύντομα οι αγαπημένες μου.

Εσύ έχεις κάποια αγαπημένα ρούχα κρυμμένα στην ντουλάπα σου?

neofutou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer