Για μια ακόμη φορά οι κινήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει όλο το χειμώνα και να συντονιστούν οι κλάδοι του Τουρισμού δεν έχουν γίνει
Το πρώτο charter για το 2015 φθάνει στην Κεφαλονιά και αποδεικνύεται ότι είμαστε απροετοίμαστοι
Πρωτοσέλιδα
31/03/2015 | 09:31

Τα σπήλαια Μελισσάνη και Δρογκαράτη δεν είναι επισκέψιμα, το κάστρο του Αγίου Γεωργίου είναι κλειστό, όσο για τον απαραίτητο συντονισμό των εμπλεκομένων, ανύπαρκτος. Δεν συζητάμε καν για ανοιχτά μαγαζιά στη Λάσση και σε άλλες περιοχές εκτός Αργοστολίου.

Για μια ακόμη φορά οι κινήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει όλο το χειμώνα και να συντονιστούν οι κλάδοι του Τουρισμού δεν έχουν γίνει. Ενδεικτικό είναι ότι η Τουριστική Επιτροπή έχει κάνει δύο συνελεύσεις όλο το χρόνο! Οι άνθρωποι που έχουν ευθύνη για τον συντονισμό του πιο ζωτικού τομέα της Κεφαλονιάς έχουν συγκεντρωθεί να συζητήσουν για τα προβλήματα του Τουρισμού 2 ολόκληρες φορές!!

Η απαίτηση του κόσμου για επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου που τόσο το έχουμε ανάγκη φαίνεται ότι μάλλον δεν έχει εισακουστεί από τους υπεύθυνους του Τουρισμού, αφού οι πρώτοι επισκέπτες που έρχονται σήμερα είναι άξιο απορίας τι θα δουν στην Κεφαλονιά, τι αξιοθέατα θα θαυμάσουν και τι Κεφαλονίτικο πολιτισμό θα αφουγκραστούν.

Μάλλον τα πολυάριθμα ταξίδια των υπευθύνων του Τουρισμού της Κεφαλονιάς δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν και με τα ταπεινά θέματα του νησιού μας. Μάλλον οι κομβικές συναντήσεις ανά την υφήλιο είναι πιο ενδιαφέρουσες από την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που τόσο χρειάζονται οι Κεφαλονίτες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer