Tα παιδιά της Ακαδημίας παρουσίασαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη παράσταση (The fourth Wise Man By Henry Van Dyke) τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μια κατάμεστη αίθουσα
Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου στο Garrison της Νέας Υόρκης
 Ομογένεια
16/12/2014 | 10:30

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

To πρωί του Σαββάτου μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και αγάπης έγινε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ακαδημίας του Αγίου Βασίλειου στο χωριό Garrison New York.

Tα παιδιά της Ακαδημίας παρουσίασαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη παράσταση  (The fourth Wise Man By Henry Van Dyke) τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κ. Δημητρίου της πρόεδρου της Φιλόπτωχου δικηγόρο Μαρία Λάγκους του πρέσβη και πολλών ομογενών και Κεφαλλονιτών.

Μετά το μεσημεριανό που παρέθεσε η Ακαδημία σε όλους τους παρευρισκόμενους ο Αρχιεπίσκοπος μας μοίρασε τα δώρα στα παιδιά της Ακαδημίας και δέχτηκε εκ μέρους του ιδρύματος δωρεές συλλόγων αλλά και μεμονωμένων ομογενών που με την κίνηση τους αυτή στηρίζουν την λειτουργία της Ακαδημίας.

ekdhlwsh01 ekdhlwsh02 ekdhlwsh03 ekdhlwsh04 ekdhlwsh05 ekdhlwsh06 ekdhlwsh07 ekdhlwsh08 ekdhlwsh09 ekdhlwsh10 ekdhlwsh11 ekdhlwsh13 ekdhlwsh14 ekdhlwsh15 ekdhlwsh16 ekdhlwsh17

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer