Ο λόγος για τον Θοδωρή Γκιώνη, τον νεαρό κομμωτή, ο οποίος μετράει δέκα χρόνια καριέρας μέσα στα κομμωτήρια και τον εμπιστεύονται τυφλά οι VIP πελάτες του
Το «χρυσό ψαλίδι» της showbiz είναι Κεφαλονίτης!
Life
10/03/2015 | 06:56

Τον αποκαλούν το «χρυσό ψαλίδι» της showbiz και όχι άδικα, αφού στα χέρια του αφήνονται αρκετοί από τους εγχώριους σταρ του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο λόγος για τον Κεφαλονίτη Θοδωρή Γκιώνη, τον νεαρό κομμωτή, ο οποίος μετράει δέκα χρόνια καριέρας μέσα στα κομμωτήρια και τον εμπιστεύονται τυφλά οι VIP πελάτες του.

Όπως αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή του τα πρώτα του βήματα έγιναν το 1999 στην Κεφαλονιά και στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, το 2001 και ξεκίνησε στο κομμωτήριο TEO HAIR DESIGN.

Σήμερα έχει το δικό του κομμωτήριο στη Γλυφάδα με την επωνυμία «Θ Salon» και πλέον όλοι μιλούν για «χρυσό ψαλίδι» της showbiz.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο lifemagazine.gr  έχει ως εξής:

Πως πήρατε την απόφαση να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο στη Γλυφάδα;

Για την απόφασή μου, με βοήθησε ο ίδιος ο κόσμος, «οι πελάτες μου» που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι ένιωσα έτοιμος και πήρα τη δύναμη να κάνω το επόμενο βήμα.

Το salon έχει ανοίξει τους τελευταίους δύο μήνες. Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο; Έχουν «αγκαλιάσει» την προσπάθειά σας;

Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει! Τόσο που νιώθω να με τρομάζει, νιώθω συγκί­νηση και νιώθω ακόμα πιο υπεύθυνος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Γνωρίζουμε όλοι πως είστε ένα πολύ γνωστός κομμωτής. Ποια ήταν τα δικά σας πρώτα βήματα;

Τα πρώτα μου βήματα έγιναν το 1999 στην Κεφαλονιά απ’ όπου κατάγομαι. Στη συνέχεια ήρθα στην Αθήνα, το 2001 ξεκίνησα στο κομμωτήριο TEO HAIR DESIGN όπου μέχρι πριν λίγους μήνες μοιραζόμουν εμπειρίες και τεχνογνωσία με συναδέλφους και τους ευχαριστώ.

Πως είναι να ανοίγεις το δικό σου Hair Studio έπειτα από πολλά χρόνια δουλειάς σε μια άλλη επιχείρηση;

Η χαρά που μου έχει δώσει αυτό το βήμα είναι μεγάλη. Νιώθω μεγάλη ευθύ­νη, γι’αυτό προσπαθώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πελατών και της ομάδας.

Γνωρίζουμε ότι από την αρχή της καριέρας σας, σας στηρίζει ο Νίκος Βέρτης.

Η συνάντηση με το Νίκο Βέρτη έγινε ένα βράδυ που με φώναξε στο καμαρίνι του. Από εκείνη τη στιγμή ήμουν πια ο κομμωτής του Νίκου Βέρτη. Ήταν η αφετηρία αυτού που ακολούθησε σε ‘ό,τι αφορά το life style στην καριέρα μου και που συνεχίζεται με ενδιαφέρον. Αυτό με κάνει πιο υπεύθυνο και προσπαθώ να κάνω όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά, τις υπηρεσίες, το χώρο και ότι έχει σχέση με τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

Τι είναι αυτό που το δικό σας κομμωτήριο θα κάνει τις πελάτισσες να σας λατρέψουν; Τι τους υπόσχεστε;

Αυτό που επεδίωξα είναι ο χώρος αυτός να μην θυμίζει κομμωτήριο, αλλά ένα χώρο πιο Prive που να είναι σαν το σπίτι μου! Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή οι επαγγελματίες που είναι στο κομμάτι της βαφής είναι άψογοι. Διαθέτουμε όλες τις υπηρεσίες που υπάρχουν σε ένα κομμωτήριο. Οι πελάτισσες επίσης, μπορούν ν’ απολαύσουν το μακιγιάζ τους ή να φτιάξουν τα νύχια τους.

Οι τάσεις της μόδας φέτος θέλουν χάλκινες αποχρώσεις! Στα κορίτσια που δεν ταιριάζουν αυτά τα χρώματα, συνήθως τι προτείνετε;

Όλα τα χρώματα έχουν να κάνουν με το δερματότυπο και το σχήμα προσώ­που της κάθε κοπέλας. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλοι όλα. Μπορεί να δοκιμάσουμε πυρόξανθες ή μελί αποχρώσεις. Όλα διαμορφώνονται! Ίσως δο­κιμάσουμε να δώσουμε φως στο χρώμα των μαλλιών κάνοντας μερικές σκιές. Υπάρχουν λεπτομέρειες τεχνικές που μπορούν όλες οι γυναίκες να δοκιμάσουν όλα τα χρώματα.

Ποιες είναι οι φετινές τάσεις της μόδας στα μαλλιά για την άνοιξη- καλοκαίρι;

Χάλκινες και πιο ζεστές κόκκινες αποχρώσεις, με απλές αντιθέσεις, όχι έντο­να contrast.

Δοκιμάστε διαφάνειες, ombre, balayage

Τολμήστε τα καρέ! Επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα.

Το ξανθό είναι σταθερή αξία και για φέτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer