Η συμπατριώτισσα μας Δάφνη Νεοφύτου μιλά για την εξωτική Κεφαλονιά μέσα από το προσωπικό της fashion blog, life Report.
Το Life Report στην Κεφαλονιά
Γυναίκα
25/08/2015 | 10:17

Μετά από μερικές εβδομάδες χαλάρωσης και ξεκούρασης επέστρεψα μαυρισμένη και με νέο καλοκαιρινό ποστ. Όπως είδατε από τον λογαριασμό μου στο Instagram βρισκόμουν για μερικές εβδομάδες στο νησί μου την ΚεφαλλονιάΠαραλίες,ηλιοβασιλέματα, μαγιό και ξανά παραλίες ήταν οι φωτογραφίες που ανέβαζα τον τελευταίο καιρό. Σε μια από τις βόλτες μου στο νησί,είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ ένα από τα πιο γνωστά αλλά και ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην  Κεφαλλονιά, το Φισκάρδο.

Τα σοκάκια του έχουν ένα πιο Κυκλαδίτικο αέρα και αυτό είναι που το κάνει και τόσο αγαπητό στον κόσμο. Το Φισκάρδο έχει γίνει παγκόσμια γνωστότερο από τις επισκέψεις διασημοτήτων του Ηollywood (ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.α).’

Ετσι το outfit για εκείνη την ημέρα είχε κάτι από τον αέρα μια κοσμοπολίτισσας τουρίστριας.

Ο συνδυασμός λευκού με μπλε είναι σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού, προσπάθησε να το συνδυάσεις όπως έκανα και εγώ με χρυσά αξεσουάρ ή χρυσές λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν την μαυρισμένη σου επιδερμίδα και θα ενθουσιαστείς από το τελικό αποτέλεσμα.

Εxtra tip: Ένα εντυπωσιακό καπέλο σε άσπρο ή σε καφέ απόχρωση θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας, όπως επίσης θα προστατέψει την επιδερμίδα σας και τα μαλλιά σας από τον ήλιο.

Hope you are having an amazing end of the Summer!

With Love

Daphnia

xxx

DSC_0935

 

DSC_0895

DSC_0928

 

Καπέλο από προσωπική συλλογή

Μπλούζα, φούστα και τσάντα Stradivarius

Γυαλιά Mindyourstyle.gr

Σανδάλια Aelia Greek Sandals

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer