Με σύμβολο λοιπόν το δικό μας τριαντάφυλλο χαρίσαμε μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική σε όλες τις κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους
Το PREMIER γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας
Γυναίκα
09/03/2015 | 15:28

Η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. premier_gunaika (2)
Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από την Σοσιαλιστική Διεθνή. Υιοθέτησαν το σύνθημα «Ψωμί και τριαντάφυλλα», με το ψωμί να συμβολίζει την οικονομική ασφάλεια και τα τριαντάφυλλα καλύτερη ποιότητα ζωής. premier_gunaika (3)
Με σύμβολο λοιπόν το δικό μας τριαντάφυλλο χαρίσαμε μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική σε όλες τις κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, βραδιά αφιερωμένη στο τόσο ταλαιπωρημένο ανά τους αιώνες γυναικείο φύλο. premier_gunaika (5) premier_gunaika (6) premier_gunaika (7) premier_gunaika (8) premier_gunaika (9)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer