Mια εκδήλωση, που ανακλά μια περίοδο όπου στα Επτάνησα ακούγονταν μελωδίες μεγάλων συνθετών, με έντονη την επιρροή από το επτανησιακό, στο αστικό τραγούδι
Το “Tagno el Creco” στο Ληξούρι
Πολιτισμός
02/09/2015 | 19:55

Ο  Αντιπεριφερειάρχης  των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και η Πρόεδρος της  Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας κ. Ελένη Κονοφάου,  σας προσκαλούν, να παραστείτε το Σάββατο 5-9-2015 και ώρα 21:00, στο Ληξούρι, στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου που έχει παραχωρηθεί από την ΚΕΔΗΚΕ, για να απολαύσετε μια συναυλία – αφιέρωμα, στις μεγαλύτερες επιτυχίες του “Ελληνικού Tagno”.

Η εκδήλωση τιτλοφορείται “Tagno el Creco”- Επτάστερη αγάπη,   σε Μουσική  Δ/νση του μαέστρου Παναγή  Μπαρμπάτη και  χορογραφίες της Υπεύθυνης Χορού & Θεάτρου της Ε.Ε.Ε. Μαρίας Θωμοπούλου, με την διακεκριμένη ερμηνεία των λυρικών καλλιτεχνών: Αντώνη Κορωναίου, Ελένης Βουδουράκη και Παντελή Κοντού τους οποίους πλαισιώνουν η Oρχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Ιονίου,  της Ε.Ε.Ε. , η  ομάδα  χορού της Ε.Ε.Ε. , με την ευγενική συμμετοχή των κανταδόρων Αργοστολίου & Λειβαθούς.

Η παράσταση, παρουσιάζεται στα πλαίσια υλοποίησης του Πακέτου εργασίας 4.2. της πράξης «I.C.E. Innovation, Culture and Creativity for a new Economy»  το οποίο, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013 και η είσοδος  είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σας περιμένουμε  σε μια εκδήλωση, που ανακλά μια περίοδο όπου στα Επτάνησα ακούγονταν μελωδίες μεγάλων συνθετών, με έντονη την επιρροή από το επτανησιακό, στο αστικό τραγούδι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΟΦΑΟΥ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer