Μέλη του ΠΑΜΕ και μαθητές πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα.
Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του Δημάρχου (βίντεο)
Πολιτική
27/11/2014 | 12:24

Αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ και μαθητές πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση με αφορμή τις κινητοποιήσεις και την 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα.

parishs
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση. Στη διένεξη παρενέβη και μια γυναίκα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεραμειών η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για την εικόνα των σχολείων της περιοχής (για τη σκάλα του σχολείου στις Κεραμειές).

katalhpsh_dhmarxeio2
Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της κατάληψης παρέμεινε ατάραχος, χωρίς να διαμαρτυρηθεί.
Αξίζει: Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς τον κατονόμασε ούτε λίγο ούτε πολύ «εν δυνάμει δολοφόνο των παιδιών» επειδή παραπονιούνται για τους ελέγχους και τα προβλήματα στα σχολεία και ειδικά την έλλειψη σκάλας στις Κεραμειές. Μάλιστα απευθυνόμενος σε έντονο ύφος στον Δήμαρχο του είπε αν σκοτωθούν παιδιά θα φταίνε αυτοί. Ο Δήμαρχος απαντώντας στον κ. Γρηγορόπουλο τόνισε ότι η σκάλα θα είναι έτοιμη την επόμενη βδομάδα.

katalhpsh_dhmarxeio3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer