Υποδοχή έκπληξη επιφύλαξαν σήμερα νωρίς το πρωί συγγενείς φίλοι και συναθλητές της πισίνας στον 6ο Παραολυμπιονίκη του Ρίο Γεράσιμο Λιγνό και στη μητέρα και προπονήτρια του Αλεξία Μωραΐτη.
Υποδοχή έκπληξη του Λιγνού στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς (βίντεο)
Αθλητισμός
21/09/2016 | 07:56

Υποδοχή έκπληξη επιφύλαξαν σήμερα νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της πισίνας στον 6ο Παραολυμπιονίκη του Ρίο Γεράσιμο Λιγνό και στη μητέρα και προπονήτρια του Αλεξία Μωραΐτη.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί το αεροσκάφος της Aegean, με προορισμό από την Αθήνα στην Κεφαλονιά, έφερε τον δικό μας πρωταγωνιστή του Ρίο, το παιδί που μας έκανε όλους περήφανους, που μας συγκίνησε με το πείσμα και την αποφασιστικότατα του, τον Γεράσιμο Λιγνό. Οι φίλοι του είχαν φτιάξει μπλουζάκια με το όνομα του, κρατούσαν λουλούδια και ελληνικές σημαίες ενώ σε ένα πανό έγραψαν «Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές! Είμαστε Υπερήφανοι!» ενώ σε άλλο πανό έγραψαν «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 1ος στις καρδιές μας».

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου που βρέθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο και κατέγραψε τις συγκινητικές στιγμές.

lignos_aerodromio-1

lignos_aerodromio-2

lignos_aerodromio-3

lignos_aerodromio-4

lignos_aerodromio-5

lignos_aerodromio-6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer